Puma i Rihanna przedstawiają najnowszą wersję kolorystyczną sneakersów Creeper w sezonie jesień-zima 2016

Jeszcze nie ochłonęliśmy po świetnym koncercie Rihanny w Polsce, a już mamy okazję zobaczyć jej najnowszy projekt dla marki Puma! Topowa artystka młodego pokolenia jest w znakomitej formie. Jej kariera nabiera jeszcze większego tempa, również w świecie mody. Produkty pochodzące z kooperacji sprzedają się w zawrotnym tempie, a klienci proszą o więcej. Na sezon jesień-zima 2016 Rihanna stworzyła specjalną edycję popularnych butów – The Creeper Camo, w wersji militarystycznej.

Zrobione z zamszu The Creeper Camo wyróżnia ciekawy print. Pomarańczowo-brązowe grafiki nawiązują do wojskowego klimatu. Uzupełnienie stanowi gumowa, odznaczająca się podeszwa.

The Creeper były pierwszymi sneakersami, które Rihanna stworzyła przy współpracy z marką Puma. Kultowemu modelowi Puma Suede, artystka dodała odrobiny buntowniczego charakteru. Od momentu pojawienia się na półkach sklepowych, Creepery nieustanie są jednymi z najbardziej pożądanych sneakersów sezonu!

Dystrybucja:
RunColors, Warszawa, Poznań
Sneakerstudio, Kraków
Worldbox, ul. Nowy Świat, Warszawa
Wybrane salony Sizeer

Cena: 599 PLN

#FENTYxPUMA

O marce Puma
Puma jest jedną z wiodących marek sportowych na świecie, zajmującą się projektowaniem, rozwijaniem, sprzedawaniem i promocją obuwia, odzieży i akcesoria sportowych. Od ponad 65 lat, PUMA stworzyła bogatą historię projektów i produktów dla najszybszych zawodników na świecie. Puma oferuje wydajność i produkty sportowe inspirowane stylem życia, w kategoriach takich jak: piłka nożna, bieganie, fitness, golf i sporty samochodowe. Stale angażuje się w ekscytującą współpracę z renomowanymi firmami projektowymi, takimi jak Alexander McQueen i Mihara Yasuhiro – przenosząc innowacyjne projekty i energiczny design do świata sportu. Grupa odzieżowa Puma skupia w swoim port folio marki takie jak: Puma, Cobra Golf, Dobotex oraz Brandon, dystrybuując swoje produkty do ponad 120 krajów, zatrudniając ponad 10 000 pracowników na całym świecie. Siedziba grupy odzieżowej Puma mieści się w Herzogenaurach w Niemczech.

16SS_SP_Rihanna-Creeper_Camo_RGB.jpg

Rihanna_Creeper_informacja_prasowa.docx