OTWARCIE SKLEPU NEW LOOK W CH ARKADIA

W środę, 8 czerwca, w centrum handlowym Arkadia w Warszawie odbyło się wielkie otwarcie nowego, flagowego sklepu marki New Look. Gośćmi specjalnymi wydarzenia byli znani z programu Top Model modele – Osi Ugonoh, Karolina Pisarek oraz Jakob Kosel. Aliganza odpowiedzialna była za organizację i obsługę medialną eventu.

Osi Ugonoh, Karolina Pisarek i Jakob Kosel to modele znani z programu Top Model, dzięki któremu zostali zauważeni przez najbardziej prestiżowe agencje na świecie. Gwiazdy mają na swoim koncie współpracę z wieloma topowymi markami modowymi, a ich profile na kanałach social media z miesiąca na miesiąc zyskują coraz większą rzeszę fanów. W czasie otwarcia sklepu New Look każdy klient miał unikalną szansę poznania gwiazd osobiście oraz zrobienia indywidualnego zdjęcia, drukowanego na miejscu.

W nowej przestrzeni w CH Arkadia znaleźć można szeroki przekrój odzieży i akcesoriów New Look, w tym zarówno linie damskie, jak i męskie. Dodatkowo, w dniu wydarzenia w sklepie na pierwszych 100 klientów czekały upominki, a na wszystkich zainteresowanych – atrakcyjne rabaty. Całość wydarzenia uzupełniała oprawa muzyczna w postaci setów
DJ-skich na żywo.

new_look_otwarcie_arkadia__11_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__1_.JPG

new_look_otwarcie_arkadia__13_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__5_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__12_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__3_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__7_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__4_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__8_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__10_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__14_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__6_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__2_.jpg

new_look_otwarcie_arkadia__9_.jpg

PUMA PRZEDSTAWIA KOLEKCJĘ NA SEZON JESIEŃ-ZIMA 2016

Światowy lider wśród marek sportowych – Puma, prezentuje kolekcję na sezon jesień-zima 2016. Brand po raz kolejny odpowiada na zapotrzebowania swoich klientów, proponując zarówno modele treningowe, jak i casualowe. Z sezonu na sezon, Puma podbija nie tylko międzynarodowe rynki, ale i serca entuzjastów aktywnego życia.