SOCZYSTY POCZĄTEK WIOSNY OD BATH & BODY WORKS

Ten sezon rozpocznij z przytupem i przywitaj wiosnę nowym zapachem! Dzięki Bath & Body Works staniesz przed prawdziwym wyzwaniem. Nowe linie marki – Ciao, Italy!, Pretty as a Peach oraz Sparkling Limoncello to prawdziwa bomba aromatów. Wybór tego jedynego nie będzie prosty!

Gdy temperatura za oknem zaczyna rosnąć, z ciężkich, zimowych zapachów przerzucamy się na te wiosenne i świeże. Co zrobić, by bez względu na okoliczności zawsze czuć się lekko i orzeźwiająco? Sięgnąć po najnowszą linię Sparkling Limoncello od Bath & Body Works! Soczyste cytrynowe nuty połączono ze słodką miętą, świeżą verbeną, kwiatem pomarańczy oraz włoskim drzewem cedrowym, tworząc kompozycję idealną. W kolekcji marki oprócz flagowych produktów, jak mydła w piance i zapachy do domu, dodatkowo wprowadzone zostały kosmetyki pielęgnacyjne – kremy, żele i balsamy, a także mgiełki do ciała.

Nuty zapachowe:
Sparkling Limoncello: cytryna, kafir i limonka, czerwony grejpfrut, mięta, nektarynka, trawa cytrynowa, kwiat pomarańczy, verbena, drzewo cedrowe, piżmo, bursztyn, pralinka, woda kokosowa

Marzy ci się wakacyjny odpoczynek na włoskim wybrzeżu? Nic prostszego! Marka Bath & Body Works w kilka chwil przeniesie cię nad słoneczne brzegi sycylijskich plaż dzięki nowej linii Ciao, Italy!. Intensywne owocowe zapachy ujęte zostały w pielęgnujących ciało masłach i balsamach, a także w mgiełkach, które jak na zawołanie dodadzą ci zastrzyku pozytywnej energii na cały dzień. Aromatyczne cytrynowe nuty świetnie łączą się z zapachem morskiej bryzy, wanilią czy kwiatowymi akcentami, przywodząc na myśl tętniące życiem nadmorskie włoskie bulwary. Szeroka oferta linii Ciao, Italy! to nie tylko produkty do ciała – oprócz nich w kolekcji znajdziesz także zapachy do domu, które odświeżą wnętrze i nadadzą mu wakacyjnej, letniej lekkości.

Nuty zapachowe:
Mediterranean Blue Waters: marakuja, soczyste mango, dojrzała cytryna, gardenia z Tahiti, śródziemnomorska figa, nektar z tamaryndowca, piżmo
Seaside Pink Jasmine: dojrzała brzoskwinia, nektar z tamaryndowca, świeże pomelo, kwiat jaśminu, wiciokrzew, liść guawy, kokos
Italian Citrus Sun: morela z Capri, mandarynka, czerwona pomarańcza, lilia, czerwona pelargonia, biały cytrus, włoskie neroli, cyprys, piżmo
Endless Weekend: sorbet malina i liczi, mandarynka, soczysta nektarynka, jabłko, śliwka mirabelka, magnolia, pelargonia, kwiat śliwy, jaśmin, waniliowe drzewo sandałowe, waniliowa orchidea, woda kokosowa, słodkie piżmo

Jeśli lubisz soczyste, słodkie zapachy, to linia Pretty as a Peach od Bath & Body Works została stworzona specjalnie dla ciebie! Dzięki świeżym brzoskwiniowym nutom skomponowanym z kwiatem jaśminu, nektarynką, jabłkiem i frezją rozkwitniesz na wiosnę i z pewnością wprowadzisz się w doskonały nastrój. Pozwól swojej skórze skosztować pielęgnacyjnych kremów, balsamów, żeli oraz peelingów, które doskonale nawilżą skórę, zregenerują i odżywią, a także pobudzą cię do działania. Dla dodatkowego efektu odświeżenia koniecznie wypróbuj mgiełek – nie tylko nadadzą skórze delikatnego, słodkiego aromatu, ale również orzeźwią twoje ciało, gwarantując wiosenny nastrój.

Nuty zapachowe:
Pretty as a Peach: żółta brzoskwinia, azjatycka gruszka, frezja, biała nektarynka, kwiat jaśminu, jabłko, słodki groszek, słodka herbata, drzewo, waniliowa orchidea, irys, piżmo

Beautiful_Day__4_.jpg

Mediterranean_Blue_Waters__3_.jpg

Wall_flowers_Indigo_Sky.jpg

THE BODY SHOP W ALIGANZA FASHION AGENCY

Wraz z początkiem kwietnia do grona klientów Aliganza Fashion Agency dołączyła brytyjska marka kosmetyczna - The Body Shop. Współpraca obejmuje media relations i PR produktowy.