LUXOTTICA W ALIGANZA FASHION AGENCY

Wraz z początkiem marca 2016 roku do grona klientów Aliganza Fashion Agency dołączyła, znana na całym świecie, firma optyczna Luxottica. Współpraca obejmuje działania projektowe, PR produktowy oraz showroom.

Luxottica to wiodąca międzynarodowa marka optyczna, działająca na rynku od 1961 r. Firma specjalizująca się w okularach z segmentów premium, luxurious oraz sport, w swoim portfolio posiada zarówno okulary przeciwsłoneczne, jak i oprawki do szkieł korekcyjnych. Produkty marki wyróżnia najwyższa jakość, zaawansowana technologia  i nowoczesny design, będące wynikiem wieloletniej praktyki i pracy ekspertów.

Od marca 2016 roku Aliganza jest odpowiedzialna za działania z zakresu kontaktu z mediami i stylistami, PR-u produktowego, współpracy z celebrytami oraz key opinion leaderami, jak również prowadzenie projektów specjalnych dla marek: Ray Ban, Persol, Oakley, Vogue, Michael Kors, Prada, Dolce & Gabbana, Armani i Versace.

Kolekcję marek należących do Grupy Luxottica można zobaczyć w showroomie stacjonarnym oraz wirtualnym Aliganza.

Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży life-style, mody oraz beauty. Agencja działa na rynku od 2000 roku. Swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

OAKLEY_Ellipse_LOGOTYPE.jpg

VO_Logo05_.jpg