BATH & BODY WORKS W ALIGANZA FASHION AGENCY

Amerykańska marka kosmetyczna, Bath & Body Works, od marca dołączyła do grona klientów Fashion Agency Aliganza. Współpraca obejmuje media relations i PR produktowy.

Założona w 1990 r. w Ohio marka Bath & Body Works, działa w Polsce od 2012 r. Jej specjalizacją są kosmetyki pielęgnacyjne, w tym szeroki wybór zapachów, maseł i balsamów do ciała, a także świec i zapachów do domu. Z roku na rok marka zyskuje coraz większą rzeszę zadowolonych klientów, odkrywających niepowtarzalne produkty dla ciała i zmysłów. Bath & Body Works jest częścią grupy Alshaya Poland.

Od 1 marca 2016 roku Aliganza jest odpowiedzialna za działania z zakresu kontaktu z mediami oraz liderami opinii, PR-u produktowego oraz projektów specjalnych.

Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży life-style, mody oraz beauty. Agencja działa na rynku od 2000 roku. Swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

aliganza_logo.png

BBW_logo.pdf

pdf | 272 KB

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.