SWAROVSKI CELEBRUJE MAGIĘ BOŻEGO NARODZENIA, WPROWADZAJĄC ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĘ NA 2018 ROK

Swarovski wzbogaca czas świąt o niepowtarzalny blask, a zarazem inspiruje nas wspaniałą, nową świąteczną kolekcją. Kolekcji towarzyszy inspirujące przesłanie – aby na całym świecie osoby obdarowujące innych prezentami dzieliły się z nimi świąteczną radością, miłością i blaskiem.

Zaczarowany baśniowy ogród lśniący kryształami Swarovski, będący miejscem, gdzie zatrzymał się czas, posłużył za inspirację twórcom tegorocznej kolekcji świątecznej, obejmującej przyciągającą wzrok biżuterię, akcesoria i urzekające upominki, które rozpromienią kobiety na całym świecie i sprawią, że będą one wyglądać olśniewająco.
Swarovski kolekcja świąteczna 2018

Dyrektor kreatywna w firmie Swarovski Nathalie Colin mówi o nowej kolekcji: „W tym roku chcemy dzielić się wszystkimi wyjątkowymi chwilami, które nadają blask Świętom Bożego Narodzenia, i w pełni się nimi cieszyć. W naszej działalności kierujemy się mottem «Blask dla każdego», które przekazujemy z pokolenia na pokolenie i które nasza rodzinna firma niezwykle ceni. Nasza kolekcja świąteczna to nowoczesna interpretacja pierwotnej wizji założyciela firmy, Daniela Swarovskiego, którego filozofia widoczna jest w błyszczących upominkach, dzięki którym wszystkie kobiety mogą się poczuć i wyglądać jeszcze promienniej i piękniej.”
Louison to linia biżuterii, która odmieni nawet najprostszy strój swoim nieziemskim, olśniewającym wyglądem przywodzącym na myśl oszronione liście zimą. Z kolei rodzina produktów Mayfly zainspirowana pięknem przyrody i roślin przybrała postać liści z czarodziejskiego lasu wzbogaconych o błyszczące akcenty.
Niezwykle efektowne, a zarazem wygodne ozdoby, takie jak wytworna, polerowana na wysoki połysk, filigranowa biżuteria z serii Creativity, doskonale nadają się na prezent. Olśniewające kolczyki będą hitem tego sezonu, a dobrze dobrana para sprawi, że nawet skromna kreacja zamieni się śmiałą stylizację. Opadające kryształową kaskadą kolczyki Creativity typu kandelabr nie tylko dodadzą ich posiadaczce wytwornego uroku, ale także wzbogacą stylizacje na każdą okazję o nutkę splendoru.
SWAROVSKI_AW18_19_CREATIVITY_EARRINGS_5414713_399pln.jpgSWAROVSKI_AW18_19_CREATIVITY NECKLACE_5423254_1190pln.jpgSWAROVSKI_AW18_19_CREATIVITY EARRINGS_5414715_549pln.jpg
Eternal to zegarek Swiss Made wykonany w taki sposób, aby uchwycić piękno światła. Ten nowoczesny zegarek doskonale łączy w sobie kunszt jubilerski i zegarmistrzowski, zachwycając tarczą ozdobioną dwoma rzędami kryształów Swarovski i eleganckimi, asymetrycznymi wycięciami na bransolecie.
SWAROVSKI_FW18_19_ETERNAL WATCH_5377551_1490pln.pngSWAROVSKI_FW18_19_ETERNAL_WATCH_5377545_1490pln.pngSWAROVSKI_FW18_19_ETERNAL_WATCH_5376659_1490pln.png
Kolekcja świąteczna zabiera nas do kryształowej krainy czarów, niosąc wszystkim radość i blask, oraz odzwierciedla dążenia firmy do wzmocnienia pozycji kobiet na całym świecie.
Swarovski
Marka Swarovski dysponuje zróżnicowaną ofertą produktów cechujących się niezrównaną jakością, kunsztem i kreatywnością. Założona w 1895 roku w Austrii firma zajmuje się projektowaniem, produkcją i sprzedażą najwyższej jakości kryształów, kamieni szlachetnych i syntetycznych, a także gotowych wyrobów w postaci biżuterii, akcesoriów i elementów oświetleniowych. Prowadzone już przez piąte pokolenie rodzinne przedsiębiorstwo Swarovski Crystal Business działa obecnie na całym świecie, a jego sieć 3000 sklepów obejmuje obszar około 170 krajów; firma zatrudnia ponad 27 tys. pracowników, a w 2017 roku osiągnęła przychód rzędu 2,7 miliarda euro.Wraz ze spółkami siostrzanymi Swarovski Optik (producent sprzętu optycznego) oraz Tyrolit (producent narzędzi do szlifowania) firma Swarovski Crystal Business tworzy Grupę Swarovski. W 2017 roku Grupa odnotowała przychody sięgające 3,5 miliarda euro i zatrudniała ponad 32 tys. pracowników. Odpowiedzialny stosunek do ludzi i naszej planety zawsze stanowił ważny element dziedzictwa firmy Swarovski. Obecnie ma on także odzwierciedlenie w prowadzonych już od dawna na całym świecie działaniach spółki na rzecz zrównoważonego rozwoju. Ponadto globalny program edukacyjny Swarovski Waterschool objął dotychczas 500 tys. dzieci zamieszkałych nad największymi rzekami świata, a założona w 2013 roku Fundacja Swarovski promuje kulturę i kreatywność, propaguje prawa i zdrowy tryb życia kobiet i dzieci oraz działa na rzecz ochrony naturalnych zasobów, wywierając pozytywny wpływ na społeczeństwo.

SWA18_STREETSTYLE_HOLIDAY_04.jpg

SWAROVSKI_AW18_19_MAYFLY_PENDANT_5423184_369pln.jpg

SWAROVSKI_AW18_19_MAYFLY_PENDANT_5409340_369pln.jpg

SWAROVSKI_AW18_19_LOUISON_EARRINGS_5422683_339pln.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.