CHECK THIS OUT!

Krata to ponadczasowy wzór, jednak tej jesieni występuje nie tylko w klasycznej szkockiej formie. Drobna lub duża, prosta, a nawet pod postacią abstrakcyjnego kolażu – w tym sezonie krata czerpie inspiracje nie tylko z tradycji, ale także z geometrii i nowoczesności.
1. Case Claire’s, 59,90pln
2. Długa koszula NEW YORKER, 79,95pln
3. Spodnie Pierre Cardin, 609,00pln
4. Spódnica Liu Jo, 1239,00pln
5. Szal Solar, 249,00pln
6. Spódnica Solar, 469,00pln
7. Buty Gino Rossi, 649,90pln
8. Kamizelka New Look, 119,90pln
9. Koszula NEW YORKER, 69,95pln
10. Bielizna Intimissimi, góra 114,90pln, dół 54,90pln
11. Sukienka New Look, 124,90pln
12. Torebka Kari, 119,00pln
13. Spódnica New Look, 89,99pln

Modny mężczyzna, zamiast klasycznej koszuli w kratę, powinien sięgnąć po wełniane spodnie w prosty kraciasty wzór. Zestaw utrzymany w spokojnych szarościach, odcieniach khaki i brązach nawiązuje do aktualnego trendu na styl retro. Brązowy szal w kratę – niczym z szafy dziadka – to mocny dodatek w stylu vintage. Sportowe buty o futurystcznej formie przełamują oldschoolową estetykę zestawu i przenoszą go do XXI wieku.
1. Szal Andrzej Jedynak, 260,00pln
2. Spodnie Pierre Cardin, 609,00pln
3. Buty Native/HEGOS.eu, 419,00pln
4. Sweter Pierre Cardin, 599,00pln
5. Kurtka Levi’s®, 649,00pln
Kraciasty zestaw w kobiecym wydaniu może być subtelny i delikatny. Zestawienie bluzki i spodni cygaretek w drobną kratkę przywodzi na myśl lekki i dziewczęcy styl Audrey Hepburn. Idealnym uzupełnieniem stylizacji będzie prosty płaszcz
w intensywnym kolorze. Dodatki wykonane z skóey w wężowy wzór zmienią zestaw w kobiecy i dodadzą mu powagi.
1. Płaszcz Makalu, 799,00pln
2. Torebka Andrzej Jedynak, 510,00pln
3. Sztyblety CARINII, 309,00pln
4. Bluzka Solar, 139,00pln
5. Pierścionek YES, 79,90pln
6. Spodnie Solar, 299,00pln

LIU JO w Aliganza Fashion Agency

LIU JO - doskonale znana, włoska marka sektora premium, która oferuje zarówno ubrania jak i dodatki, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency wraz z początkiem listopada.