Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.

Wizerunkowa sesja zdjęciowa dla centrów handlowych Klif to koncept przygotowany przez jednego z najbardziej rozpoznawalnych i lubianych fotografów - Mateusza Stankiewicza. Na jego koncie są sesje m.in. z Anją Rubik, Carą Delevingne, Kasią Sokołowską, Brodką, Alicją Bachledą-Curuś i wieloma innymi topowymi polskimi gwiazdami filmu i rozrywki.
Twarzą sesji, po raz kolejny, została topmodelka Patrycja Gardygajło, która pojawiła się na okładkach takich magazynów jak: zagraniczne wydania Vogue, L’Officiel czy Elle. Stylizacją zajęła się Joanna Ciesielska, która m.in. stylizuje sesje dla międzynarodowych magazynów mody.
13_KLIF-130718_highres_fotFilipOkopny-FashionImages.JPG
Co zobaczymy w najnowszej sesji wizerunkowej Klif? Najgorętsze trendy sezonu jesień/zima 2018. Mocne stylizacje z trendowymi akcentami w postaci dodatków, odważne wzory i faktury tkanin, sztuczne futra i błyszczące cekiny.
58_KLIF-130718_highres_fotFilipOkopny-FashionImages.JPG
Wszystkie stylizacje zaproponowane w najnowszej sesji zdjęciowej oparte są na najnowszych kolekcjach marek dostępnych w Domu Mody Klif w Warszawie i Galerii Klif w Gdyni. Prestiżowe marki odzieżowe z najwyższej półki sąsiadują tu z salonami marek popularnych i butikami polskich projektantów, dzięki czemu stylizacje łączą ze sobą różne estetyki tworząc stylową jakość. Wizerunkowa sesja zdjęciowa Klif rozpoczyna każdy nowy modowy sezon w roku.

58_KLIF-130718_highres_fotFilipOkopny-FashionImages.JPG

85_KLIF-130718_highres_fotFilipOkopny-FashionImages.JPG

13_KLIF-130718_highres_fotFilipOkopny-FashionImages.JPG

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.