CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!

Konkurs na najlepszą CEWE FOTOKSIĄŻKĘ to wydarzenie cykliczne, odbywające się od siedmiu lat i przyciągające ogromną liczbę zainteresowanych. W tym roku wypada 14. rocznica istnienia marki – przez te wszystkie lata wykonanych zostało ponad 50 MILIONÓW fotoksiążek z niezwykłymi historiami Klientów CEWE! To właśnie z myślą o nich kontynuowany jest konkurs, nagradzający pielęgnowanie wspomnień oraz niepowtarzalnych, wspólnych chwil uchwyconych okiem aparatu.
W tej edycji do wygrania są: 3 nagrody główne wygrana miesiąca gwarantowany bon na 50 PLN dla każdego uczestnika Za pierwsze miejsce zwycięzca otrzyma 10.000 PLN na wybraną przez siebie podróż marzeń, która zapewne zachęci do stworzenia kolejnej fotoksiążki! Zajmując drugie miejsce uczestnik może liczyć na aparat fotograficzny o wartości 4000 PLN, a ostatni laureat będzie miał do dyspozycji voucher na 1000 PLN do zrealizowania na fotousługi CEWE. Co więcej, co miesiąc następuje wyłonienie najlepszej pracy i nagrodzenie jej bonem na 500 PLN, również do wykorzystania na usługi CEWE.
CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (13).jpgCEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (11).jpgCEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (14).jpg
Okres urlopowy to dobry czas żeby zawalczyć o nagrody, które czekają na Ciebie aż do marca przyszłego roku. Pamiętaj o tym i zabierz ze sobą aparat na najbliższy wyjazd – daj się ponieść emocjom i kreatywnej zabawie, tworząc fotoksiążkę, która nie tylko będzie niesamowitą pamiątką, ale być może stanie się przepustką do wygranej!
CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (12).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (10).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (13).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (5).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (2).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (4).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (1).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (14).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (6).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (11).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (12).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (8).jpg

ECCO Walkathon wraca we wrześniu!

Największy charytatywny spacer na świecie wraca do Polski i po raz dziesiąty odbędzie w Warszawie! Ponownie szczytny cel imprezy i dobra zabawa zjednoczą ludzi w słusznej sprawie. ECCO Walkathon rozpocznie się 15 września na warszawskiej Agrykoli.
WYGODA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE - PRESS DAY SS19 MARKI BIRKENSTOCK

W czwartek, 21 czerwca, na ulicy Brzozowej w Warszawie odbył się event marki BIRKENSTOCK. Zaproszeni goście – dziennikarze, styliści oraz blogerzy związani ze światem mody i lifestyle’u – mieli możliwość zobaczenia najgorętszych trendów na sezon S/S19, jednocześnie zapoznając się z historią rodzinnego brandu. Aliganza była odpowiedzialna za organizację i obsługę medialną eventu.
Z ORIENTEM W TLE – OPEN DAY AW18

7 czerwca 2018 miał miejsce Open Day w Aliganzie – dzień pełen atrakcji i niespodzianek, czekających na gości na każdym kroku. Towarzyszący wydarzeniu azjatycki klimat kraju kwitnącej wiśni, okazał się doskonałym tłem dla najnowszych kolekcji naszych Klientów.
La FORME de sculpture – pierwszy Art Night w Domu Mody Klif

W czwartek 17 maja Dom Mody Klif zamienił się w prawdziwą galerię sztuki. Efektowną przestrzeń wypełniły instalacje łączące w sobie modę, architekturę i niepowtarzalne formy. Cykl nazwany Klif Art Spots, łączący Dom Mody Klif ze światem sztuki i designu, otworzyła wystawa Natalii Mleczak La FORME de sculpture.

Trendy SS18 w New Look: bikini z aksamitu

Aksamit w letnim wydaniu? Czemu nie! Z myślą o kobietach, które lubią eksperymentować ze swoim stylem i wyróżniać się z tłumu, New Look przygotował oryginalne bikini.