CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!

Konkurs na najlepszą CEWE FOTOKSIĄŻKĘ to wydarzenie cykliczne, odbywające się od siedmiu lat i przyciągające ogromną liczbę zainteresowanych. W tym roku wypada 14. rocznica istnienia marki – przez te wszystkie lata wykonanych zostało ponad 50 MILIONÓW fotoksiążek z niezwykłymi historiami Klientów CEWE! To właśnie z myślą o nich kontynuowany jest konkurs, nagradzający pielęgnowanie wspomnień oraz niepowtarzalnych, wspólnych chwil uchwyconych okiem aparatu.
W tej edycji do wygrania są: 3 nagrody główne wygrana miesiąca gwarantowany bon na 50 PLN dla każdego uczestnika Za pierwsze miejsce zwycięzca otrzyma 10.000 PLN na wybraną przez siebie podróż marzeń, która zapewne zachęci do stworzenia kolejnej fotoksiążki! Zajmując drugie miejsce uczestnik może liczyć na aparat fotograficzny o wartości 4000 PLN, a ostatni laureat będzie miał do dyspozycji voucher na 1000 PLN do zrealizowania na fotousługi CEWE. Co więcej, co miesiąc następuje wyłonienie najlepszej pracy i nagrodzenie jej bonem na 500 PLN, również do wykorzystania na usługi CEWE.
CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (13).jpgCEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (11).jpgCEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (14).jpg
Okres urlopowy to dobry czas żeby zawalczyć o nagrody, które czekają na Ciebie aż do marca przyszłego roku. Pamiętaj o tym i zabierz ze sobą aparat na najbliższy wyjazd – daj się ponieść emocjom i kreatywnej zabawie, tworząc fotoksiążkę, która nie tylko będzie niesamowitą pamiątką, ale być może stanie się przepustką do wygranej!
CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (12).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (10).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (13).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (5).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (2).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (4).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (14).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (12).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (8).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (1).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (6).jpg

CEWE_FINAL_NAJLEPSZA_CEWE_FOTOKSIAZKA (11).jpg

Etam Live Show 2018

Już dziś zobacz najbardziej zmysłowy pokaz podczas paryskiego Fashion Week! Etam Live Show to święto pięknych i niezależnych kobiet. Na wybiegu nie zabraknie zaskakujących projektów bielizny, top modelek i dobrej muzyki. Całość będzie można obejrzeć na żywo!
Dziesiąta edycja ECCO Walkathon już za nami!

Warto się przejść!Za nami dziesiąta edycja ECCO Walkathon, który odbyła się na warszawskiej Agrykoli.  Podczas wspólnego spaceru pokonano ponad 81 000 kilometrów, by ECCO - duński producent obuwia - mogło przekazać na cele charytatywne 364 944 złotych.Dodatkowo, dzięki z
SPACERUJ W SŁUSZNYM CELU W DOBOROWYM TOWARZYSTWIE- ECCO WALKATHON I JEGO AMBASADORZY.

Wyobraźcie sobie ciepłe, jesienne słońce, piękne warszawskie ulice i sobotni spacer. Czy może być coś lepszego? Otóż tak- spacer, który może odmienić czyjeś życie! Jak zapewne wiecie już 15 września największy, charytatywny spacer, ECCO WALKATHON, powraca do Warszawy i nie możemy sobie wyobrazić, że Was tam zabraknie.
Wyjątkowy denim w indywidualnym wydaniu

YOUNIQUE powraca do Polski! Tym razem włoscy artyści odwiedzą Warszawę, Gdynię, Szczecin oraz Rzeszów. Ten wyjątkowy event zadedykowany jest denimowi, który stanowi bardzo ważną część kolekcji Liu Jo. Zarezerwuj sobie jeden dzień w roku i stwórz coś niepowtarzalnego!
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.