Demi Lovato w kampanii SkechersBackstage sesji

Zdobywczyni platynowych płyt, piosenkarka i aktorka Demi Lovato ponownie została twarzą kampanii Skechers, amerykańskiego producenta butów . Dostępne są już najnowsze zdjęcia i video zapowiadające najnowszą kampanię, która wystartuje pod koniec 2015 roku.

- Cieszę się, że mogę wspierać markę, którą kocham i noszę na co dzień. W mojej szafie jest mnóstwo modeli Skechersów! Co cenię w nich najbardziej? Ich niezwykłą wygodę!  - powiedziała Demi podczas sesji.

Demi, poza kampanią w prasie, wystąpi w dwóch spotach reklamowych promujących najnowszą kolekcję. Modele z aktualnej linii #SkechersDemiStyle są dostępne w sklepach stacjonarnych Skechers i w sklepach multibrandowych na całym świecie.

Film do ściągnięcia: Demi Lovato dla Skechers - video

Sesja i nagrania do kampanii zbiegły się w czasie z przygotowaniami do premiery piątego studyjnego albumu Demi "Confident", z hitem tego lata "Cool for the summer" i tytułowym singlem "Confident", który zadebiutuje 16 października.

SKECHERS USA, Inc. to firma wywodząca się z Manhattan Beach w Kalifornii. Portfolio marki obejmuje sportowe buty dla kobiet, mężczyzn i dzieci. SKECHERS posiada w swojej ofercie ponad 3000 różnych modeli w 15 liniach – poza butami przeznaczonymi do biegania i wyczynowego uprawiania sportów, w kolekcjach występuje także linia lifestyle nawiązująca designem i kolorystyką do aktualnych modowych trendów. Marka skierowana jest do pozytywnie nastawionych do świata, młodych duchem entuzjastów kultury miejskiej.

Więcej informacji o marce na www.facebook.com/SkechersPoland

Get the look - Alexa Chung

Gdy jesień powoli daje o sobie znać, a temperatury już nas nie rozpieszczają, nastaje pora by ubrać coś cieplejszego. Jak zachować wspomnienie lata w codziennej, luźnej stylizacji? Proste! Wystarczy narzucić grubszy top na ulubioną, zwiewną sukienkę.