Z ORIENTEM W TLE – OPEN DAY AW18

7 czerwca 2018 miał miejsce Open Day w Aliganzie – dzień pełen atrakcji i niespodzianek, czekających na gości na każdym kroku. Towarzyszący wydarzeniu azjatycki klimat kraju kwitnącej wiśni, okazał się doskonałym tłem dla najnowszych kolekcji naszych Klientów.

11:00 czas start! Pierwsi goście przekraczają próg Aliganzy z kubeczkami lodów obrandowanymi logo marki F&F. Desery o smaku szarlotki, sernika, owoców leśnych oraz czekolady z wiśniami stanowiły interesującą zapowiedź nadchodzącego sezonu F/W 2018. Wchodząc w głąb Agencji z każdym krokiem czuło się narastający poziom jesienno-zimowych inspiracji – wyjątkowe projekty prezentowane przez nasze marki nie pozwalały przejść obok siebie obojętnie.
Podczas wizyty w naszej agencji można było również zadbać o urodę, odwiedzając stanowisko Pakamera.pl. Tu każdy gość mógł własnoręcznie stworzyć peeling do ust oraz sól do kąpieli według własnego projektu. Pomysł trafiony, bo chętnych do kosmetyków DIY nie brakowało!
7.06 Aliganza (24 of 200).jpg7.06 Aliganza (146 of 200).jpg
Kolejny przystanek - zdjęcia! Kto jak kto, ale my wiemy, że nasi goście uwielbiają fotografie – w związku z tym nasz nowy Klient – CEWE FOTOKSIĄŻKA umożliwił ich natychmiastowe wywołanie podczas eventu. Wystarczyło podpiąć telefon pod fotokiosk, wybrać format i gotowe! Kolorowe odbitki wędrowały z zadowolonymi gośćmi do domu.
7.06 Aliganza (26 of 200).jpg7.06 Aliganza (76 of 200).jpg7.06 Aliganza (55 of 200).jpg
Propozycje na zbliżający się sezon zaprezentowało wiele marek – m.in. Skechers przykuwał uwagę sportowymi modelami butów, NISSA imprezowymi stylizacjami, a MANGO plecionymi ubraniami w neutralnych barwach. Torby i galanterię skórzaną pokazała firma Batycki, kolekcje obuwia damskiego i męskiego przedstawiło Ecco, a Luxottica po raz kolejny nie zawiodła nas okularami premium w najgorętszych trendach. Nowe, oryginalne kolekcje można było podziwiać u F&F, Cool Club, Etam, Levi’s®, LIU JO, New Look, PUMA, Skechers,  Solar oraz Tally Weijl i Top Secret. Gościem specjalnym Open Day była także marka MAAM, czyli polski koncept modowy, produkujący najwyższej jakości T-shirty z bawełny organicznej.
7.06 Aliganza (174 of 200).jpg7.06 Aliganza (29 of 200).jpg7.06 Aliganza (116 of 200).jpg7.06 Aliganza (94 of 200).jpg7.06 Aliganza (21 of 200).jpg7.06 Aliganza (106 of 200).jpg

7.06 Aliganza (174 of 200).jpg

7.06 Aliganza (29 of 200).jpg

7.06 Aliganza (26 of 200).jpg

Etam Live Show 2018

Już dziś zobacz najbardziej zmysłowy pokaz podczas paryskiego Fashion Week! Etam Live Show to święto pięknych i niezależnych kobiet. Na wybiegu nie zabraknie zaskakujących projektów bielizny, top modelek i dobrej muzyki. Całość będzie można obejrzeć na żywo!
Dziesiąta edycja ECCO Walkathon już za nami!

Warto się przejść!Za nami dziesiąta edycja ECCO Walkathon, który odbyła się na warszawskiej Agrykoli.  Podczas wspólnego spaceru pokonano ponad 81 000 kilometrów, by ECCO - duński producent obuwia - mogło przekazać na cele charytatywne 364 944 złotych.Dodatkowo, dzięki z
SPACERUJ W SŁUSZNYM CELU W DOBOROWYM TOWARZYSTWIE- ECCO WALKATHON I JEGO AMBASADORZY.

Wyobraźcie sobie ciepłe, jesienne słońce, piękne warszawskie ulice i sobotni spacer. Czy może być coś lepszego? Otóż tak- spacer, który może odmienić czyjeś życie! Jak zapewne wiecie już 15 września największy, charytatywny spacer, ECCO WALKATHON, powraca do Warszawy i nie możemy sobie wyobrazić, że Was tam zabraknie.
Wyjątkowy denim w indywidualnym wydaniu

YOUNIQUE powraca do Polski! Tym razem włoscy artyści odwiedzą Warszawę, Gdynię, Szczecin oraz Rzeszów. Ten wyjątkowy event zadedykowany jest denimowi, który stanowi bardzo ważną część kolekcji Liu Jo. Zarezerwuj sobie jeden dzień w roku i stwórz coś niepowtarzalnego!
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.