Z ORIENTEM W TLE – OPEN DAY AW18

7 czerwca 2018 miał miejsce Open Day w Aliganzie – dzień pełen atrakcji i niespodzianek, czekających na gości na każdym kroku. Towarzyszący wydarzeniu azjatycki klimat kraju kwitnącej wiśni, okazał się doskonałym tłem dla najnowszych kolekcji naszych Klientów.

11:00 czas start! Pierwsi goście przekraczają próg Aliganzy z kubeczkami lodów obrandowanymi logo marki F&F. Desery o smaku szarlotki, sernika, owoców leśnych oraz czekolady z wiśniami stanowiły interesującą zapowiedź nadchodzącego sezonu F/W 2018. Wchodząc w głąb Agencji z każdym krokiem czuło się narastający poziom jesienno-zimowych inspiracji – wyjątkowe projekty prezentowane przez nasze marki nie pozwalały przejść obok siebie obojętnie.
Podczas wizyty w naszej agencji można było również zadbać o urodę, odwiedzając stanowisko Pakamera.pl. Tu każdy gość mógł własnoręcznie stworzyć peeling do ust oraz sól do kąpieli według własnego projektu. Pomysł trafiony, bo chętnych do kosmetyków DIY nie brakowało!
7.06 Aliganza (24 of 200).jpg7.06 Aliganza (146 of 200).jpg
Kolejny przystanek - zdjęcia! Kto jak kto, ale my wiemy, że nasi goście uwielbiają fotografie – w związku z tym nasz nowy Klient – CEWE FOTOKSIĄŻKA umożliwił ich natychmiastowe wywołanie podczas eventu. Wystarczyło podpiąć telefon pod fotokiosk, wybrać format i gotowe! Kolorowe odbitki wędrowały z zadowolonymi gośćmi do domu.
7.06 Aliganza (26 of 200).jpg7.06 Aliganza (76 of 200).jpg7.06 Aliganza (55 of 200).jpg
Propozycje na zbliżający się sezon zaprezentowało wiele marek – m.in. Skechers przykuwał uwagę sportowymi modelami butów, NISSA imprezowymi stylizacjami, a MANGO plecionymi ubraniami w neutralnych barwach. Torby i galanterię skórzaną pokazała firma Batycki, kolekcje obuwia damskiego i męskiego przedstawiło Ecco, a Luxottica po raz kolejny nie zawiodła nas okularami premium w najgorętszych trendach. Nowe, oryginalne kolekcje można było podziwiać u F&F, Cool Club, Etam, Levi’s®, LIU JO, New Look, PUMA, Skechers,  Solar oraz Tally Weijl i Top Secret. Gościem specjalnym Open Day była także marka MAAM, czyli polski koncept modowy, produkujący najwyższej jakości T-shirty z bawełny organicznej.
7.06 Aliganza (174 of 200).jpg7.06 Aliganza (29 of 200).jpg7.06 Aliganza (116 of 200).jpg7.06 Aliganza (94 of 200).jpg7.06 Aliganza (21 of 200).jpg7.06 Aliganza (106 of 200).jpg

7.06 Aliganza (116 of 200).jpg

7.06 Aliganza (1 of 200).jpg

7.06 Aliganza (46 of 200).jpg

Trend alert SS18: letnie imprezy

Lato i długie, ciepłe wieczory sprzyjają licznym uroczystościom, takim jak wesela, bankiety, czy przyjęcia plenerowe. To także czas muzycznych festiwali pod gołym niebem i imprez nad basenem. W każdej sytuacji możesz wyglądać stylowo dzięki niebanalnym zestawom z wykorzystaniem najgorętszych trendów tego sezonu.