MANGO SUMMER SHOP PODCZAS TEGOROCZNEJ EDYCJI FESTIWALU PRIMAVERA SOUND

Marka po raz kolejny wspiera jeden z najważniejszych festiwali muzycznych w Europie, tworząc dla uczestników przestrzeń pełną inspiracji i stylu.

Mango już drugi rok z rzędu zostało sponsorem festiwalu Primavera Sounds w Barcelonie. Nazwą marki została zatytułowana jedna z głównych scen, na której wystąpili m.in. tacy artyści, jak Haim, Arctic Monkeys, Nick Cave & The Bad Seeds, The National czy Lykke Li.
W czasie wydarzenia działała specjalnie stworzona strefa, “MANGO Summer Shop”, gdzie festiwalowicze mogli zrelaksować się, posłuchać występów na żywo, zrobić pamiątkowe zdjęcie oraz zakupić produkty marki z wyselekcjonowanej na tę okazję kolekcji. Miejsce spotkań z doskonałą muzyką było chwilą oddechu i odprężenia między koncertami.
Przy tej okazji, po raz kolejny, marce towarzyszyły #MANGOGirls, które pokazały swoje festiwalowe outfity w niebanalnym stylu.
MANGO nie po raz pierwszy zaangażowało się we współpracę muzyczną, tworząc idealny balans pomiędzy dźwiękiem a estetyką. Historia marki, która obejmuje działania z takimi artystami, jak Jamie Hince (The Kills), Staz i Misha Lindes (The Paranoyds), Alma Jodorowsky (Burning Peacocks) oraz Sophie Auster, pokazuje jej bogate doświadczenie oraz silne powiązania w tej dziedzinie.

MANGO zostało założone w 1984 roku i dziś jest uznawane za jednego z liderów branży fashion na świecie. Marka, której rodzimym miastem jest Barcelona, posiada rozbudowaną sieć salonów o łącznej powierzchni bliskiej 800 tys. metrów kwadratowych w 112 krajach. W centrach projektowych “El Hangar” w Palau-solità oraz Plegamans każdego roku powstaje ponad 18 tys. modeli ubrań i akcesoriów, podążających za trendami w danym sezonie. Firma zakończyła rok 2016 osiągając przychód ze sprzedaży w wysokości 2,260 miliarda euro. Więcej informacji na stronie: www.mango.com

MANGO Summer Pop Up_1.jpg

MANGO Summer Pop Up_8LR.jpg

MANGO Summer Pop Up_5LR.jpg

MANGO Summer Pop Up_7LR.jpg

BATYCKI z myślą o mężczyznach

Elegancki biznesman, współczesny dandys, a może nonszalancki trendsetter? W wiosenno-letniej kolekcji BATYCKI znalazła się różnorodna oferta galanterii oraz akcesoriów skórzanych, wpisująca się w szeroki wachlarz potrzeb i preferencji mężczyzn. Marka stawia na wysoką jakość skór i stonowane, uniwersalne kolory, które dodadzą klasy oraz szyku. W palecie barw dominują ponadczasowa czerń, karmelowy brąz i szarość.