Liu Jo skupia się na Chinach i otwiera nowy salon w Szanghaju

Włoska marka rozpoczęła nową fazę rozwoju na rynku inauguracją butiku w Plaza 66

Butik Liu Jo Szanghaj

Liu Jo kontynuuje światową ekspansję: po wzmocnieniu swojej pozycji w Europie, poprzez otwarcia nowych salonów w ciągu kilku ostatnich miesięcy, na początku maja włoska marka skupiła się na rynku azjatyckim, a w szczególności na Chinach, inaugurując punkt sprzedaży w samym sercu regionu – Szanghaju. Jednym z powodów tego wyboru było pragnienie rozwoju oraz umocnienia reputacji marki w Chinach. Nowy salon został otwarty w jednej z najbardziej renomowanych galerii handlowych na świecie - w usytuowanej w tętniącej życiem dzielnicy Szanghaju galerii Plaza 66 znajdują się butiki marek z sektora premium.
Otwarty 5 maja butik zajmuje jedno piętro o powierzchni 130 m2. Przez okna można dostrzec świecące kubiki, które zapraszają do świata Liu Jo. W tej przestrzeni pojawia się zupełnie nowe wydanie kreatywnej koncepcji sklepu: Curiosity Refresh. To elegancki układ sprawia, że produkty z kolekcji znajdują się w centrum zainteresowania. Dzięki elementom designu inspirowanym latami 90., takim jak delikatne linie i jasne kolory, klimat wnętrza przypomina włoski salon z przełomu wieku i tworzy atmosferę, w której zakupowe przeżycia stają się niezapomniane. W salonie znajdują się linie Black Label, Gold Label, White Label, Blue Denim, Knitwear, Les Plumes, Sport, a także buty i akcesoria Liu Jo.
Marco Marchi, prezes i dyrektor kreatywny Liu Jo S.A., mówił: „Nowy salon stanowi ważny krok w kierunku światowego rozwoju Liu Jo oraz umocnienia pozycji marki na międzynarodowych rynkach. Chiny również pełnią ważną funkcję. Dziś znajdujemy się na rynku z konkretnym projektem, który zakłada bezpośrednie inwestycje i precyzyjne pozycjonowanie: otwarcie butiku w tak ważnej lokalizacji jak Szanghaj jest pierwszym rozdziałem nowej historii”.

LIU.JO66052 (2).jpg

grafika | 17 MB

CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!
PEŁNE ODŻYWIENIE TWOICH WŁOSÓW OD THE BODY SHOP!

Czas wakacji, czyli beztroskie wygrzewanie się na słońcu i powiew morskiej bryzy, to szczególny okres dbania o ochronę naszych włosów. W wymagającej pielęgnacji świetnie sprawdzą się maski, peelingi oraz wielozadaniowe olejki, które stanowią absolutny must have każdego lata!
Totalna regeneracja - czyli wakacyjna pielęgnacja włosów z The Body Shop!

Jednym z ważniejszych punktów codziennej pielęgnacji są włosy. Szczególnie latem, kiedy słońce, morskie fale i wiatr mogą zaszkodzić ich kondycji. Z myślą o pielęgnacji włosów, The Body Shop rozszerzył linię o nowe, wegańskie produkty, które odpowiedzą na Twoje potrzeby niezależnie od tego, jaki typ włosów posiadasz!
Kolejne otwarcia w Galerii Klif

Dwie nowe marki powitała Galeria Klif w gronie swoich najemców. Klientów zaprasza największy w Trójmieście salon CCC – najszybciej rozwijająca się firma obuwnicza w Europie oraz elektromarket Media Expert.  Salony łącznie wynajęły powierzchnię ponad 2400 mkw.. W ost

La FORME de sculpture – pierwszy Art Night w Domu Mody Klif

W czwartek 17 maja Dom Mody Klif zamienił się w prawdziwą galerię sztuki. Efektowną przestrzeń wypełniły instalacje łączące w sobie modę, architekturę i niepowtarzalne formy. Cykl nazwany Klif Art Spots, łączący Dom Mody Klif ze światem sztuki i designu, otworzyła wystawa Natalii Mleczak La FORME de sculpture.