ZABŁYŚNIJ W KARNAWALE Z SERIĄ BATH&BODY WORKS

W sylwestrową noc, gdy miliony fajerwerków rozświetlają niebo, a my wypowiadamy to jedno wyjątkowe życzenie, marzymy, by ta chwila trwała wiecznie… Dzięki magicznej kolekcji od Bath & Body Works jedno życzenie może być spełnione na pewno!

Kolekcja “A Thousand Wishes” to specjalna linia kosmetyków, które pozwolą nam błyszczeć przez cały karnawał! W tej serii Bath & Body Works zaplanowało dla nas wyjątkowy żel do mycia oraz balsam do ciała z witaminą E, krem z wysoko nawilżającym masłem shea, a także oczyszczające mydło do rąk w piance. Dla romantyczek powstały perfumowana mgiełka do ciała oraz świeca o uwodzicielskim zapachu tysiąca życzeń.
Warto dodać, że połyskujące barwy kolekcji Bath & Body Works to nie wszystko! Oczaruje nas również linia zapachowa kosmetyków, na którą składają się różowe prosecco wraz z pigwą. Dopełniają je nuty piwonii krystalicznej oraz kremowego amaretto. Natomiast złocony bursztyn jest kropką nad „i”, dzięki któremu nasze ciało i dusza rozbłysną!
BBW_Thousand_wishes_79PLN(4).jpgBBW_Thousand_wishes_69PLN (5).jpgBBW_Thousand_wishes_79PLN(2).jpgBBW_Thousand_wishes_39PLN (3).jpgBBW_Thousand_wishes_99PLN (1).jpgBBW_Thousand_wishes_119PLN (6).jpg

BBW_Thousand_wishes_119PLN (6).jpg

BBW_Thousand_wishes_69PLN (5).jpg

BBW_Thousand_wishes_79PLN(2).jpg

BBW_Thousand_wishes_79PLN(4).jpg

BBW_Thousand_wishes_39PLN (3).jpg

BBW_Thousand_wishes_99PLN (1).jpg

IDEALNE ŚWIĘTA Z BATH&BODY WORKS – KOLEKCJA THE PERFECT HOLIDAY

Spraw, by te Święta były naprawdę wyjątkowe! Dzięki najnowszej kolekcji od Bath&Body Works, The Perfect Holiday, sprawisz radość najbliższym, a wokół siebie roztoczysz blask na cały ten magiczny czas.
DOMOWE SPA Z ŻELAMI DO KĄPIELI THE BODY SHOP

Przedświąteczny czas to idealny moment by pomyśleć nie tylko o prezentach dla swoich bliskich, ale także o sobie. The Body Shop po raz kolejny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek, proponując relaksacyjną linię żeli do mycia SPA of the World. Dzięki nim naszą łazienkę wypełnią relaksacyjne zapachy stworzone specjalnie z myślą o potrzebach każdej z nas.
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Święta uwielbia każdy, bez względu na wiek i wszyscy czekają na nie z utęsknieniem! To też idealny czas, by zadbać o siebie i swoją skórę, dlatego The Body Shop stworzył zimową kolekcję kosmetyków, która doskonale przygotuje nas na chłody i otuli smakowitymi zapachami jagód, wanilii oraz śliwek. Podaruj sobie i bliskim coś, co pozwoli zachować klimat Świąt na dłużej!
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Zimowy Blask - kolekcja Liu Jo FW17

Grudzień to wyjątkowy czas uroczystych spotkań, podczas których chcemy wyglądać zachwycająco i elegancko. Kiedy magiczna aura Świąt przemija, zaczynamy szukać olśniewających kreacji na Sylwester. W ofercie marki Liu Jo znajdziemy modne propozycje, które rozświetlą zimowe noce!