Salon The Body Shop w Centrum Handlowym Wroclavia

W środę, 18 października, nastąpi oficjalne otwarcie Centrum Handlowego Wroclavia. W nowym centrum handlowym znajdzie się salon The Body Shop. Będzie to 14 sklep stacjonarny brytyjskiej marki w Polsce, a drugi we Wrocławiu.

The Body Shop to brytyjska marka, która działa w Polsce już od 10 lat i znajduje się w portfolio grupy Alshaya Poland. Nowo powstały salon jest 14 sklepem The Body Shop w Polsce. Na całym świecie marka sprzedaje w około 4000 lokalizacji. „Wroclavia to nie tylko miejsce idealne pod kątem handlowym – stanowi również świetne centrum kulturalno-rozrywkowe, a to przyciąga fanów naszej marki” – wyjaśnia Justyna Chybowska- brand manager marki.
Salon znajduje się na poziomie 0 , zajmując powierzchnię około 40 m2. Design sklepu odzwierciedla najnowszy koncept marki – Pulsensation, który został zaprojektowany w celu zapewnienia klientom jak największego komfortu. „Nasi klienci uwielbiają testować produkty – zarówno z linii pielęgnacyjnej ciała jak i twarzy. Ciekawe składniki z różnych zakątków świata, niepowtarzalne zapachy oraz zastosowanie najnowszych technologii zachęcają do poznawania  asortymentu już w sklepie” – mówi Justyna Chybowska- brand manager marki.
The Body Shop jest naturalną i etyczną marką kosmetyczną, będącą przykładem firmy przyjaznej środowisku. Szeroka gama produktów The Body Shop obejmuje kosmetyki pielęgnacyjne do ciała , twarzy oraz makijażu, a co ciekawe również listę produktów wegetariańskich i vegańskich.  W ofercie sklepu można znaleźć kultowe masła,  pachnące żele pod prysznic, balsamy do ciała, peelingi, olejki zapachowe etc. oraz kosmetyki do pielęgnacji twarzy, zawierające unikalne i starannie wyselekcjonowane składniki z całego świata. Marka jako pierwsza wprowadziła na rynek w całości biodegradowalne opakowania oraz jest zaangażowana w liczne akcje na rzecz ratowania środowiska naturalnego.

TBS_VanillaPumpkin.jpg

Zakochaj się w modzie! Walentynkowa kolekcja NISSA

Walentynki to najbardziej zmysłowy dzień w roku. Kolacja przy świecach, romantyczny spacer czy kino? Niezależnie od naszych planów tego dnia pragniemy wyglądać  wyjątkowo i podkreślić niecodzienność okazji atrakcyjną stylizacją. W walentynkowej ofercie marki NISSA znajdziemy kobiece propozycje, w których można się zakochać!
Ciepła zima ze SKECHERS

Zima zwykle nadchodzi niespodziewanie i nie rozpieszcza nas chłodnym wiatrem, śniegiem i niską temperaturą. Każdego dnia stawiając czoła pogodzie musimy wybierać pomiędzy komfortem, a świetnym wyglądem. W butach marki SKECHERS możemy wyglądać stylowo nie rezygnując z wygody i ciepła. Ta zima okaże się wyjątkowo przyjemna!
Święta z marką F&F

Święta Bożego Narodzenia to długo wyczekiwany czas w roku, który spędzamy w gronie najbliższych, a także okazja, by wyglądać pięknie i zjawiskowo. Odpowiednio dobierając strój, podkreślamy wyjątkowość tego szczególnego dnia. Eleganckie sukienki, nonszalanckie garnitury i klasyczne komplety – bez względu na to, czy wybierasz się na kolację firmową, czy spędzasz Święta z rodziną w domu, w kolekcji F&F znajdziesz propozycje dla siebie. Przeżyj te Święta z marką F&F!
Podaruj bliskim magię SKECHERS

Grudzień to magiczny czas, kiedy poszukujemy dla naszych bliskich wyjątkowych prezentów - takich, które będą nie tylko piękne, ale również przydatne. Świetnym podarunkiem od Świętego Mikołaja okażą się nowe buty. W ofercie marki SKECHERS znajdziemy casualowe i sportowe propozycje, którymi wywołamy uśmiech na twarzach rodziny i przyjaciół. Te Święta będą niezwykle radosne!

Angielski szyk w męskim wydaniu od F&F

Kolekcja męska to kwintesencja brytyjskiego stylu. W propozycjach na tegoroczną jesień znalazły się zarówno eleganckie looki, jak i te bardziej casualowe. Klasyczne i dopasowane do sylwetki modele, woskowane kurtki, wysokiej jakości naturalne tkaniny oraz paleta spokojnych, stonowanych barw wpisujących się w jesienną aurę to wyznaczniki męskiej linii F&F na AW17.