SYLWESTROWY SZAŁ Z LINIĄ KOSMETYKÓW BATH&BODY WORKS – PINK CHIFFON

Unikalne połączenie aromatu czerwonej gruszki, płatków jaśminu i waniliowej nuty orchidei to nie tylko idealna mieszanka zapachów, ale także przepis na udanego Sylwestra! Kwiat gardenii wraz z szyfonowym piżmem zadba o delikatność twojej skóry i nada jej gładkości przez całą noc.

Jeśli marzysz, aby w ten nadzwyczajny czas poczuć się wyjątkowo i kobieco, koniecznie sięgnij po kolekcję Pink Chiffon od Bath&Body Works! Balsam do ciała, krem, żel pod prysznic, a może mgiełka czy piankowe mydło? Wszystkie produkty uzupełnione zostały o odżywcze masło shea oraz witaminę E, kompleksowo oddziałujące na twoją skórę. Dla wielbicielek słodkich akcentów będą to idealne dodatki w noc sylwestrową oraz w każdy kolejny dzień nowego roku!
BBW 77.jpgBBW 65.jpgBBW 63.jpgBBW 75.jpgBBW 68.jpg
Delikatne muśnięcie szyfonu, flirtująca nuta waniliowej orchidei, a także hipnotyzujący urok przez całą dobę… Kolekcja Pink Chiffon od Bath&Body Works zadba, aby szaleństwo sylwestrowej nocy było jeszcze bardziej ekscytujące, a magiczna aura nie opuściła nas nawet, gdy wybije północ!

BBW_69PLN.jpg

BBW_79PLN.jpg

BBW_39PLN.jpg

BBW_79PLN (2).jpg

BBW_99PLN.jpg

IDEALNE ŚWIĘTA Z BATH&BODY WORKS – KOLEKCJA THE PERFECT HOLIDAY

Spraw, by te Święta były naprawdę wyjątkowe! Dzięki najnowszej kolekcji od Bath&Body Works, The Perfect Holiday, sprawisz radość najbliższym, a wokół siebie roztoczysz blask na cały ten magiczny czas.
ZABŁYŚNIJ W KARNAWALE Z SERIĄ BATH&BODY WORKS

W sylwestrową noc, gdy miliony fajerwerków rozświetlają niebo, a my wypowiadamy to jedno wyjątkowe życzenie, marzymy, by ta chwila trwała wiecznie… Dzięki magicznej kolekcji od Bath & Body Works jedno życzenie może być spełnione na pewno!
DOMOWE SPA Z ŻELAMI DO KĄPIELI THE BODY SHOP

Przedświąteczny czas to idealny moment by pomyśleć nie tylko o prezentach dla swoich bliskich, ale także o sobie. The Body Shop po raz kolejny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek, proponując relaksacyjną linię żeli do mycia SPA of the World. Dzięki nim naszą łazienkę wypełnią relaksacyjne zapachy stworzone specjalnie z myślą o potrzebach każdej z nas.
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Święta uwielbia każdy, bez względu na wiek i wszyscy czekają na nie z utęsknieniem! To też idealny czas, by zadbać o siebie i swoją skórę, dlatego The Body Shop stworzył zimową kolekcję kosmetyków, która doskonale przygotuje nas na chłody i otuli smakowitymi zapachami jagód, wanilii oraz śliwek. Podaruj sobie i bliskim coś, co pozwoli zachować klimat Świąt na dłużej!

Ciepła jesień z Liu Jo - Kolekcja Knitwear AW17

Jesienny must-have? To oczywiście sweter! Najlepszy to ten, który jednocześnie jest ciepły, miękki i modny, a takich w najnowszej kolekcji Liu Jo Knitwear na sezon jesień-zima 2017 znajdziemy wiele.