Invisalign® w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem sierpnia firma Align Technology, twórca leczenia Invisalign®, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.

System Invisalign to niemal niewidoczny sposób prostowania zębów. Wykorzystuje się w nim zestaw przezroczystych nakładek dostosowanych do danego pacjenta, które należy wymieniać co około dwa tygodnie. Nakładki w sposób kontrolowany i stopniowy przesuwają zęby, aż do osiągnięcia zadowalającego efektu końcowego.
Leczenie Invisalign pozwala osiągnąć wymarzony, zdrowy uśmiech bez zmian w dotychczasowym stylu życia. Można je zdejmować, co pozwala normalnie wykonywać codzienne czynności, takie jak mycie zębów czy jedzenie ulubionych potraw. System Invisalign sprawił, że ponad 4 miliony pacjentów na całym świecie osiągnęło swój wymarzony uśmiech.
Od sierpnia 2017 agencja jest odpowiedzialna za działania z zakresu kontaktu z mediami, a także projektów specjalnych i współpracy VIP.

Obsługą klienta zajmie się zespół: Senior Account Executive Katarzyna Rodzoch oraz Junior Account Executive Marta Rzepecka.
Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży lifestyle, mody oraz beauty. Agencja działa od 2000 roku, a swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

1029 (1).png

Kalendarz YES 2018 - W blasku kobiecego wnętrza

Kalendarz YES to niepowtarzalny projekt, który od 2009 roku łączy najlepszych polskich twórców. W najnowszej edycji spotkamy Kobietę YES w zupełnie nowym kontekście - pełnym intymności i uczucia. Ujrzymy niczym nieskrępowaną kobiecość uchwyconą w jej własnej, prywatnej przestrzeni. W miejscu, gdzie swobodnie celebruje codzienne rytuały, a szlachetna biżuteria w naturalny sposób podkreśla jej wewnętrzne piękno.
Nowoczesność i ponadczasowa elegancja- męska kolekcja ECCO FORMAL na SS18.

Marka ECCO wprowadzjąc świeży, wspólczesny akcent do klasycznych sylwetek i materiałów prezentuje kolekcję ECCO FORMAL na sezon wiosna/lato 2018. Buty z tej linii emanują zarowno nowoczesnością jak i ponadczasową elegancją. Wyróżniają się wyjątkowym kunsztem, wygodą oraz doskonałymi skórami, których można spodziewać się po duńskim producencie.
Rosenthal i DUKA w Domu Mody Klif

Oferta wyposażenia wnętrz Domu Mody Klif powiększyła się o dwie marki premium.W pierwszej połowie listopada otworzył się salon DUKA, a tuż po nim miało miejsce otwarcie salonu niemieckiej marki Rosenthal.
Centrum Handlowe Klif w blasku świątecznych lampek

Kto z nas nie czeka na grudzień, kiedy świąteczne lampki rozświetlają zimowe ulice. Piękne gwiazdkowe iluminacje sprawiają, że nawet najchłodniejsze dni stają się ciepłe i przytulne.

Warsztaty ECCO – Factory Petit

Wyjątkowe warsztaty marki ECCO pod nazwą Factory Petit z udziałem licznych gwiazd odbyły się w przygotowanej specjalnie na tę okazję przestrzeni. Podczas eventu każdy z gości miał szansę przejść przez etapy produkcji butów i skórzanych akcesoriów ECCO oraz przyjrzeć się z bliska innowacyjnej, transparentnej skórze Apparition.