Invisalign® w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem sierpnia firma Align Technology, twórca leczenia Invisalign®, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.

System Invisalign to niemal niewidoczny sposób prostowania zębów. Wykorzystuje się w nim zestaw przezroczystych nakładek dostosowanych do danego pacjenta, które należy wymieniać co około dwa tygodnie. Nakładki w sposób kontrolowany i stopniowy przesuwają zęby, aż do osiągnięcia zadowalającego efektu końcowego.
Leczenie Invisalign pozwala osiągnąć wymarzony, zdrowy uśmiech bez zmian w dotychczasowym stylu życia. Można je zdejmować, co pozwala normalnie wykonywać codzienne czynności, takie jak mycie zębów czy jedzenie ulubionych potraw. System Invisalign sprawił, że ponad 4 miliony pacjentów na całym świecie osiągnęło swój wymarzony uśmiech.
Od sierpnia 2017 agencja jest odpowiedzialna za działania z zakresu kontaktu z mediami, a także projektów specjalnych i współpracy VIP.

Obsługą klienta zajmie się zespół: Senior Account Executive Katarzyna Rodzoch oraz Junior Account Executive Marta Rzepecka.
Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży lifestyle, mody oraz beauty. Agencja działa od 2000 roku, a swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

1029 (1).png

Warsztaty ECCO – Factory Petit

Wyjątkowe warsztaty marki ECCO pod nazwą Factory Petit z udziałem licznych gwiazd odbyły się w przygotowanej specjalnie na tę okazję przestrzeni. Podczas eventu każdy z gości miał szansę przejść przez etapy produkcji butów i skórzanych akcesoriów ECCO oraz przyjrzeć się z bliska innowacyjnej, transparentnej skórze Apparition.