FRANCUSKI SZYK – KOLEKCJA VIVE LA FRANCE OD BATH&BODY WORKS

Francję kochamy za jej regionalne specjały, przepyszne wina, cudowne perfumy oraz wyjątkowy styl i klasę. Od dzisiaj mamy kolejny powód, by to właśnie Paryż stał się naszą ulubioną europejską stolicą. Jaki? Kolekcja Vive La France od Bath&Body Works mówi sama za siebie!

Paryżanki kochają elegancję, śledzą trendy, dbają o jakość oraz równocześnie o swój komfort. Zawsze są nienagannie ubrane, uwielbiają doskonale pachnieć i otaczać się pięknymi przedmiotami. Inspirowana francuskim szykiem kolekcja Vive La France od Bath&Body Works odzwierciedla wszystkie te cechy i zamyka ich esencję w kilku wyjątkowych produktach – mgiełce, balsamie, żelu oraz kremie. Ta limitowana linia nie tylko kompleksowo zadba o kondycję twojej skóry, otuli cię zmysłowym zapachem, ale w mgnieniu oka przeniesie cię na tętniący życiem paryski bulwar. Czego chcieć więcej?
bbw-bsh-sho-12405.jpg23345915.jpg25109252.jpg23345930.jpg23345928.jpg25109997.jpg23345957.jpg23345929.jpg23345960.jpg23345921.jpg23345956.jpg23345912.jpg
Mocno kwiecista kolekcja Le Fleur, inspirowana lazurowym wybrzeżem French Riviera, a także pachnąca francuskimi makaronikami Bonjour Paris. Intensywne nuty, zawarte w produktach Bath & Body Works, działają na wszystkie zmysły, nawilżająca formuła odżywia skórę, a piękne opakowania cieszą oko, doskonale sprawdzając się również jako element dekoracyjny. Gwarantujemy – będziesz chciała mieć je wszystkie!

BBW_FRANCE.jpg

BBW_FRANCE (7).jpg

BBW_FRANCE (2).jpg

BBW_FRANCE (4).jpg

BBW_FRANCE (6).jpg

BBW_FRANCE (3).jpg

BBW_FRANCE (5).jpg

BBW_FRANCE_69PLN (2).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (6).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (5).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (4).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (3).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (2).jpg

BBW_FRANCE_69PLN (3).jpg

BBW_FRANCE_99PLN.jpg

BBW_FRANCE_69PLN.jpg

BBW_FRANCE_79PLN.jpg

System Invisalign® – piękny uśmiech bez wyrzeczeń

System Invisalign® stworzony przez firmę Align Technology to alternatywna dla tradycyjnych metod leczenia, takich jak aparaty ortodontyczne. Leczenie Invisalign jest indywidualnie dopasowane do każdego pacjenta, a jego cel jest prosty:  piękny uśmiech, właściwie bez zakłócania Twojego stylu życia. Przezroczyste nakładki są prawie niewidoczne, jednak w widoczny sposób prostują zęby.
POCZUJ RADOŚĆ NA WŁASNEJ SKÓRZE – KOLEKCJA COASTAL OD BATH&BODY WORKS

Wakacje i letni nastrój możesz mieć przez cały rok! Jeśli masz wątpliwości, koniecznie zajrzyj do Bath&Body Works, gdzie czeka na ciebie pełna słońca kolekcja Coastal. My już czujemy morską bryzę!
Stop niedoskonałościom! Nowa maska na noc Tea Tree od The Body Shop

Noc to idealny czas na pielęgnację skóry. To właśnie wtedy procesy regeneracyjne są najbardziej intensywne, a skóra wchłania składniki aktywne z produktów i pozbywa się toksyn. Warto wykorzystać ten czas aby pozbyć się niedoskonałości i złagodzić problemy skórne. Anti-Imperfection Night Mask to najnowsza propozycja w linii Tea Tree od marki The Body Shop, stworzona dla problematycznej cery.
THE CARECUT – PRAWDZIWA REWOLUCJA W PIELĘGNACJI TWOICH WŁOSÓW

Suche, łamiące się i pozbawione blasku włosy? To już przeszłość! Nowoczesna metoda cięcia, THE CARECUT, sprawi że twoja fryzura zawsze będzie wyglądała jakbyś dopiero wyszła z salonu. Już od czasu swojej oficjalnej premiery ten innowacyjny system wzbudził zachwyt zarówno wśród fryzjerów i klientów, jak również ekspertów w tej dziedzinie.

SIŁA I NIEZALEŻNOŚĆ – KOLEKCJA CUFF OD YES

Miej odwagę wyrażać siebie! Najnowsza kolekcja Cuff od YES to opowieść o współczesnych ludziach – silnych i niezależnych, których energia stała się inspiracją do stworzenia nowatorskiej biżuterii. Dzięki stanowczym kształtom nie tylko dodaje charakteru stylizacjom, ale podkreśla niepowtarzalny styl użytkownika.