FRANCUSKI SZYK – KOLEKCJA VIVE LA FRANCE OD BATH&BODY WORKS

Francję kochamy za jej regionalne specjały, przepyszne wina, cudowne perfumy oraz wyjątkowy styl i klasę. Od dzisiaj mamy kolejny powód, by to właśnie Paryż stał się naszą ulubioną europejską stolicą. Jaki? Kolekcja Vive La France od Bath&Body Works mówi sama za siebie!

Paryżanki kochają elegancję, śledzą trendy, dbają o jakość oraz równocześnie o swój komfort. Zawsze są nienagannie ubrane, uwielbiają doskonale pachnieć i otaczać się pięknymi przedmiotami. Inspirowana francuskim szykiem kolekcja Vive La France od Bath&Body Works odzwierciedla wszystkie te cechy i zamyka ich esencję w kilku wyjątkowych produktach – mgiełce, balsamie, żelu oraz kremie. Ta limitowana linia nie tylko kompleksowo zadba o kondycję twojej skóry, otuli cię zmysłowym zapachem, ale w mgnieniu oka przeniesie cię na tętniący życiem paryski bulwar. Czego chcieć więcej?
bbw-bsh-sho-12405.jpg23345915.jpg25109252.jpg23345930.jpg23345928.jpg25109997.jpg23345957.jpg23345929.jpg23345960.jpg23345921.jpg23345956.jpg23345912.jpg
Mocno kwiecista kolekcja Le Fleur, inspirowana lazurowym wybrzeżem French Riviera, a także pachnąca francuskimi makaronikami Bonjour Paris. Intensywne nuty, zawarte w produktach Bath & Body Works, działają na wszystkie zmysły, nawilżająca formuła odżywia skórę, a piękne opakowania cieszą oko, doskonale sprawdzając się również jako element dekoracyjny. Gwarantujemy – będziesz chciała mieć je wszystkie!

BBW_FRANCE.jpg

BBW_FRANCE (7).jpg

BBW_FRANCE (2).jpg

BBW_FRANCE (4).jpg

BBW_FRANCE (6).jpg

BBW_FRANCE (3).jpg

BBW_FRANCE (5).jpg

BBW_FRANCE_69PLN (2).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (6).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (5).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (4).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (3).jpg

BBW_FRANCE_79PLN (2).jpg

BBW_FRANCE_69PLN (3).jpg

BBW_FRANCE_99PLN.jpg

BBW_FRANCE_69PLN.jpg

BBW_FRANCE_79PLN.jpg

IDEALNE ŚWIĘTA Z BATH&BODY WORKS – KOLEKCJA THE PERFECT HOLIDAY

Spraw, by te Święta były naprawdę wyjątkowe! Dzięki najnowszej kolekcji od Bath&Body Works, The Perfect Holiday, sprawisz radość najbliższym, a wokół siebie roztoczysz blask na cały ten magiczny czas.
ZABŁYŚNIJ W KARNAWALE Z SERIĄ BATH&BODY WORKS

W sylwestrową noc, gdy miliony fajerwerków rozświetlają niebo, a my wypowiadamy to jedno wyjątkowe życzenie, marzymy, by ta chwila trwała wiecznie… Dzięki magicznej kolekcji od Bath & Body Works jedno życzenie może być spełnione na pewno!
DOMOWE SPA Z ŻELAMI DO KĄPIELI THE BODY SHOP

Przedświąteczny czas to idealny moment by pomyśleć nie tylko o prezentach dla swoich bliskich, ale także o sobie. The Body Shop po raz kolejny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek, proponując relaksacyjną linię żeli do mycia SPA of the World. Dzięki nim naszą łazienkę wypełnią relaksacyjne zapachy stworzone specjalnie z myślą o potrzebach każdej z nas.
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Święta uwielbia każdy, bez względu na wiek i wszyscy czekają na nie z utęsknieniem! To też idealny czas, by zadbać o siebie i swoją skórę, dlatego The Body Shop stworzył zimową kolekcję kosmetyków, która doskonale przygotuje nas na chłody i otuli smakowitymi zapachami jagód, wanilii oraz śliwek. Podaruj sobie i bliskim coś, co pozwoli zachować klimat Świąt na dłużej!

SIŁA I NIEZALEŻNOŚĆ – KOLEKCJA CUFF OD YES

Miej odwagę wyrażać siebie! Najnowsza kolekcja Cuff od YES to opowieść o współczesnych ludziach – silnych i niezależnych, których energia stała się inspiracją do stworzenia nowatorskiej biżuterii. Dzięki stanowczym kształtom nie tylko dodaje charakteru stylizacjom, ale podkreśla niepowtarzalny styl użytkownika.