Minionkowy zawrót głowy

Przenieś się w bajkowy świat żółtych bohaterów, którzy podbili serca dzieci i dorosłych na całym świecie. Już w tę niedzielę, 9 lipca od godziny 11:00 do godziny 19:00 Centrum Handlowe Klif       w Gdyni zaprasza na spotkanie z Minionkami, które odbędzie się  w ramach ogólnopolskiej trasy, pełnej atrakcji, zabaw i spotkań     z ulubionymi bohaterami.

Odliczanie trwa! Już za kilka dni wszyscy fani Minionków z Trójmiasta będą mogli przenieść się  w niezwykły świat małych, żółtych bohaterów, którzy zdobyli sympatię dzieci i rodziców na całym świecie. Na wszystkich fanów czekać będą zabawy i nagrody związane z filmową serią.
Specjalnie na tę okazję przyjedzie do nas Gru i jego towarzysze, z którymi będzie można zrobić zdjęcie i zatańczyć na Minionkowej scenie. Szalony, piętrowy autobus zabierze dzieci                      w niezwykłą podróż, a na Minionkowym Dmuchańcu dzieciaki będą skakać, bawić się                       i wygłupiać oraz zjeżdżać na zjeżdżalni wprost do wypełnionego kolorowymi piłeczkami basenu. Będzie również Wielkie Minionkowe Koło Fortuny z super nagrodami i Minion-wizaż, specjalne miejsce, w którym dzieci zmienią się w Minionki. To jednak nie wszystko! Dzieci będą mogły sprawdzić swoje siły w nowej odsłonie słynnej gry Minion Rush!

Centrum Handlowe Klif w Gdyni od 1996 roku jest źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej niż tylko ubrań. Wychodząc z założenia, że moda stanowi odzwierciedlenie naszego charakteru i stylu życia, Klif oferuje swoim Klientom ponad 140 sklepów, które swoimi propozycjami zaspokoją najbardziej wymagające gusta. Bizuu, BOHOBOCO, Brunello Cucinelli, Calvin Klein Jeans, COS, Emanuel Berg, La Mania, Liu Jo, Marciano Guess, Max&Co., Patrizia Pepe, Pennyblack, Petit Bateau, Pinko, Stefanel, Tommy Hilfiger Tailored i Versace - to tylko niektóre z propozycji jakie czekają na Klientów gdyńskiego Klifu. Do ich dyspozycji jest Supermarket Piotr i Paweł, a także punkty usługowe, drogerie i perfumerie, m.in. Douglas, Rossmann, Sephora i SUPER-PHARM. Centrum Handlowe Klif nieustannie dostosowuje swoją ofertę do wymagań Klientów oraz wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom. Profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Karta Podarunkowa to udogodnienia, dzięki którym Klienci gdyńskiego Klifu mogą skupić się na sobie i w pełni zrelaksować podczas wizyty.

minionki.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.