Nowa wegańska maska od The Body Shop - Japanese Matcha Tea

Zanieczyszczenia powietrza są groźne nie tylko dla środowiska, ale także dla Ciebie. Mogą powodować uszkodzenia komórek, stany zapalne, zaburzenia pigmentacji i przedwczesne starzenie się skóry. Efektywne oczyszczanie skóry to podstawa pielęgnacji. Sięgnij po nowość od The Body Shop – dogłębnie oczyszczającą, w 100% wegańską maskę Japanese Matcha Tea, dzięki której raz na zawsze pozbędziesz się zanieczyszczeń!

Zielona herbata od wieków doceniana jest za swoje lecznicze i oczyszczające właściwości. Matcha to zielona herbata w proszku. Stanowi bogate źródło antyoksydantów i jest głównym składnikiem nowej oczyszczającej maski od marki The Body Shop. Nie tylko usuwa nagromadzone przez wiele dni zanieczyszczenia, ale także odblokowuje pory i rozjaśnia szarą cerę. Kremowa formuła została wzbogacona o ekstrakt z mniszka lekarskiego i naturalnie złuszczające drobinki Loofah, dzięki którym skóra pozostaje rozpromieniona, wygląda młodo i świeżo.
Rytuał oczyszczający:

Oczyść swoją skórę i myśli podczas rytuału zielonej Matchy. Zmiękcz skórę nakładając na twarz namoczoną w ciepłej wodzie muślinową ściereczkę. Następnie przy użyciu pędzla do masek nałóż produkt na wilgotną skórę i wykonaj delikatny, odprężający masaż twarzy. Dzięki takiemu zabiegowi pozbędziesz się zanieczyszczeń nagromadzonych w ciągu tygodnia. Dopełnij rytuał oczyszczający tonerem, który przygotuje Twoją skórę na dalsze etapy pielęgnacji. Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash, Chinese Ginseng & Rice Clarifying Milky Toner oraz British Rose Petal-Soft Gel Toner to wegańskie nowości w ofercie marki The Body Shop, które nawilżają, koją i rozjaśniają cerę.

Produkty będą w sprzedaży od 4 sierpnia.

Ceny:
Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask 99,90PLN
Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash 49,90PLN
Chinese Ginseng & Rice Clarifying Milky Toner 59,90PLN
British Rose Petal-Soft Gel Toner 59,90PLN

eps_jpg_1060681_1_BRITISH ROSE TONER 250ML_BRNZ_59.90zł.jpg

eps_jpg_1060457_1_GINSENG AND RICE TONER 250ML_BRNZ_59.90zł.jpg

1076527 FACIAL MASK MATCHA 75ML 2017.jpg

System Invisalign® – piękny uśmiech bez wyrzeczeń

System Invisalign® stworzony przez firmę Align Technology to alternatywna dla tradycyjnych metod leczenia, takich jak aparaty ortodontyczne. Leczenie Invisalign jest indywidualnie dopasowane do każdego pacjenta, a jego cel jest prosty:  piękny uśmiech, właściwie bez zakłócania Twojego stylu życia. Przezroczyste nakładki są prawie niewidoczne, jednak w widoczny sposób prostują zęby.
POCZUJ RADOŚĆ NA WŁASNEJ SKÓRZE – KOLEKCJA COASTAL OD BATH&BODY WORKS

Wakacje i letni nastrój możesz mieć przez cały rok! Jeśli masz wątpliwości, koniecznie zajrzyj do Bath&Body Works, gdzie czeka na ciebie pełna słońca kolekcja Coastal. My już czujemy morską bryzę!
Stop niedoskonałościom! Nowa maska na noc Tea Tree od The Body Shop

Noc to idealny czas na pielęgnację skóry. To właśnie wtedy procesy regeneracyjne są najbardziej intensywne, a skóra wchłania składniki aktywne z produktów i pozbywa się toksyn. Warto wykorzystać ten czas aby pozbyć się niedoskonałości i złagodzić problemy skórne. Anti-Imperfection Night Mask to najnowsza propozycja w linii Tea Tree od marki The Body Shop, stworzona dla problematycznej cery.
THE CARECUT – PRAWDZIWA REWOLUCJA W PIELĘGNACJI TWOICH WŁOSÓW

Suche, łamiące się i pozbawione blasku włosy? To już przeszłość! Nowoczesna metoda cięcia, THE CARECUT, sprawi że twoja fryzura zawsze będzie wyglądała jakbyś dopiero wyszła z salonu. Już od czasu swojej oficjalnej premiery ten innowacyjny system wzbudził zachwyt zarówno wśród fryzjerów i klientów, jak również ekspertów w tej dziedzinie.

Trend alert - obcas typu stożek

Wejdź pewnym krokiem w nowy sezon! Jeden z najgorętszych trendów zbliżającej się jesieni znajdziesz w kolekcji New Look AW17.