Nowa wegańska maska od The Body Shop - Japanese Matcha Tea

Zanieczyszczenia powietrza są groźne nie tylko dla środowiska, ale także dla Ciebie. Mogą powodować uszkodzenia komórek, stany zapalne, zaburzenia pigmentacji i przedwczesne starzenie się skóry. Efektywne oczyszczanie skóry to podstawa pielęgnacji. Sięgnij po nowość od The Body Shop – dogłębnie oczyszczającą, w 100% wegańską maskę Japanese Matcha Tea, dzięki której raz na zawsze pozbędziesz się zanieczyszczeń!

Zielona herbata od wieków doceniana jest za swoje lecznicze i oczyszczające właściwości. Matcha to zielona herbata w proszku. Stanowi bogate źródło antyoksydantów i jest głównym składnikiem nowej oczyszczającej maski od marki The Body Shop. Nie tylko usuwa nagromadzone przez wiele dni zanieczyszczenia, ale także odblokowuje pory i rozjaśnia szarą cerę. Kremowa formuła została wzbogacona o ekstrakt z mniszka lekarskiego i naturalnie złuszczające drobinki Loofah, dzięki którym skóra pozostaje rozpromieniona, wygląda młodo i świeżo.
Rytuał oczyszczający:

Oczyść swoją skórę i myśli podczas rytuału zielonej Matchy. Zmiękcz skórę nakładając na twarz namoczoną w ciepłej wodzie muślinową ściereczkę. Następnie przy użyciu pędzla do masek nałóż produkt na wilgotną skórę i wykonaj delikatny, odprężający masaż twarzy. Dzięki takiemu zabiegowi pozbędziesz się zanieczyszczeń nagromadzonych w ciągu tygodnia. Dopełnij rytuał oczyszczający tonerem, który przygotuje Twoją skórę na dalsze etapy pielęgnacji. Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash, Chinese Ginseng & Rice Clarifying Milky Toner oraz British Rose Petal-Soft Gel Toner to wegańskie nowości w ofercie marki The Body Shop, które nawilżają, koją i rozjaśniają cerę.

Produkty będą w sprzedaży od 4 sierpnia.

Ceny:
Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask 99,90PLN
Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash 49,90PLN
Chinese Ginseng & Rice Clarifying Milky Toner 59,90PLN
British Rose Petal-Soft Gel Toner 59,90PLN

eps_jpg_1060681_1_BRITISH ROSE TONER 250ML_BRNZ_59.90zł.jpg

eps_jpg_1060457_1_GINSENG AND RICE TONER 250ML_BRNZ_59.90zł.jpg

1076527 FACIAL MASK MATCHA 75ML 2017.jpg

IDEALNE ŚWIĘTA Z BATH&BODY WORKS – KOLEKCJA THE PERFECT HOLIDAY

Spraw, by te Święta były naprawdę wyjątkowe! Dzięki najnowszej kolekcji od Bath&Body Works, The Perfect Holiday, sprawisz radość najbliższym, a wokół siebie roztoczysz blask na cały ten magiczny czas.
ZABŁYŚNIJ W KARNAWALE Z SERIĄ BATH&BODY WORKS

W sylwestrową noc, gdy miliony fajerwerków rozświetlają niebo, a my wypowiadamy to jedno wyjątkowe życzenie, marzymy, by ta chwila trwała wiecznie… Dzięki magicznej kolekcji od Bath & Body Works jedno życzenie może być spełnione na pewno!
DOMOWE SPA Z ŻELAMI DO KĄPIELI THE BODY SHOP

Przedświąteczny czas to idealny moment by pomyśleć nie tylko o prezentach dla swoich bliskich, ale także o sobie. The Body Shop po raz kolejny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek, proponując relaksacyjną linię żeli do mycia SPA of the World. Dzięki nim naszą łazienkę wypełnią relaksacyjne zapachy stworzone specjalnie z myślą o potrzebach każdej z nas.
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Święta uwielbia każdy, bez względu na wiek i wszyscy czekają na nie z utęsknieniem! To też idealny czas, by zadbać o siebie i swoją skórę, dlatego The Body Shop stworzył zimową kolekcję kosmetyków, która doskonale przygotuje nas na chłody i otuli smakowitymi zapachami jagód, wanilii oraz śliwek. Podaruj sobie i bliskim coś, co pozwoli zachować klimat Świąt na dłużej!

Trend alert - obcas typu stożek

Wejdź pewnym krokiem w nowy sezon! Jeden z najgorętszych trendów zbliżającej się jesieni znajdziesz w kolekcji New Look AW17.