Street Style – moda w paski

Marzy Wam się klimat rodem z nadmorskiego kurortu na co dzień? Nic prostszego! W tym sezonie postawcie na niezmiennie kultowe paski. Projektanci są zgodni – styl marynistyczny sprawdzi się każdego lata.

STREET STYLE_Paulina.jpg
Paski – wszyscy je uwielbiamy. Kojarzą nam się z latem i swobodą, a przy tym są niesamowicie stylowe! Nosiła je między innymi Coco Chanel, Brigitte Bardot i Audrey Hepburn. To wzór, który jest niezmiennie modny od wielu sezonów. Paski sprawdzą się zarówno na co dzień w drodze na plaże, jak i podczas ważnych spotkań czy uroczystości. W zestawieniu z szpilkami, elegancką torebką i biżuterią stają się niezwykle szykowne.

Solar kombinezon, 429,00 PLN
Intimissimi body, 179,90 PLN
Michael Kors/Gomez.pl torebka, 1169,99 PLN
Yes bransoletka, 415,00 PLN
Miu Miu okulary, 1000,00 PLN
Liu Jo buty, 879,00 PLN
STYLIZACJA_1.jpg
W tym sezonie łączymy wzory! Jasnoniebieskie paski skomponujmy z delikatnym kwiatowym wzorem. Wybierając się nad morze nie zapomnijmy o kostiumie kąpielowym, oczywiście w paski. Niezawodny letni dodatek? To słomkowy kapelusz!

Tommy Hilfiger/Gomez.pl szorty, 449,99 PLN
Zaquad bluzka, 430,00 PLN
Calzedonia  stanik, 149,90 PLN
Calzedonia majtki, 69,90 PLN
ECCO buty, 429,90 PLN
New Look kapelusz, 79,99 PLN
New Look torebka, 99,99 PLN
Ray Ban okulary, 640,00 PLN
STYLIZACJA_2.jpg
Kto powiedział, że paski muszą być czarne lub granatowe? Tego lata zaryzykujmy i postawmy na kolor! Wielobarwny wzór przyciągnie uwagę, dlatego warto skomponować go z beżem, czernią lub bielą. Stonowane dodatki nadadzą stylizacji niepowtarzalnego charakteru.

New Look spodnie, 109,00 PLN

STYLIZACJA_2.jpg

STYLIZACJA_1.jpg

GET THE LOOK- Magdalena Mielcarz

Wokół polskiej aktorki i modelki Magdaleny Mielcarz zrobiło się ostatnio głośno za sprawą drastycznej zmiany wizerunku. Ma ona zarówno przeciwników, jak i zwolenników. Jedno jest pewne. Bez względu na to czy nowy wygląd Magdy nam się podoba, jej styl jest idealnym przykładem miejskiej nonszalancji, który inspiruje wiele kobiet.
Get the Look – Chiara Ferragni

Chiara Ferragni to prawdziwa ikona stylu. Od lat jest najbardziej rozpoznawalną blogerką modową na świecie, pojawiła się na okładkach najważniejszych magazynów na świecie – jest pierwszą blogerką na okładce Vogue’a! Oprócz The Blonde Salad założyła też własną markę obuwniczą. Stylizacje Chiary są zgodne z najnowszymi trendami, a jej styl inspiruje tysiące kobiet na całym świecie. Włoszka z łatwością łączy modę i wygodę. Każdy jej look jest oryginalny i przyciąga uwagę. Zainspiruj się jej bezbłędnym stylem i stwórz najmodniejsze stylizacje!
Street Style – Red Alert

Rubin, burgund, a może karmazyn? Czerwień to jeden z przewodnich kolorów nowego sezonu. Tej jesieni nosimy ją od stóp do głów lub stawiamy na jeden, mocny akcent skupiający całą uwagę i stanowiący bazę stylizacji. Dodatki w energetycznych odcieniach ożywią każdy outfit i pozwolą wyróżnić się z szarego tłumu.
GET THE LOOK- Chloe Sevigny

Chloe Sevigny jest nie tylko amerykańską aktorką, ale także ikoną stylu. Bezbłędnie łączy najnowsze trendy z klasyką, która nigdy nie wychodzi z mody, tworząc niebanalne i nonszalanckie looki. Nie przez przypadek jej szafa była pokazywana na łamach magazynu Vogue, a jej artykuły publikowane w brytyjskim Elle. Ta dziewczyna naprawdę wie, co w modzie piszczy!

LEVI’S® TAILOR SHOP ON TOUR wraca na szlak!

Lato 2017 upłynie pod hasłem PERSONALIZACJI dżinsu i dobrej zabawy. Po raz kolejny zabierzemy Was w niezwykłą podróż z Levi’s® Tailor Shop on Tour! Niszczenie, przeszywanie, malowanie i mnóstwo kolorowych naszywek oraz supermodne hafty – oto co czeka na Wasze Levi’sy®. Puśćcie wodze fantazji i uruchomcie wyobraźnię.