Magazyn Domu Mody Klif i Centrum Handlowego Klif laureatem konkursu Power of Content Marketing Awards 2017

We wtorek, 6 czerwca 2017 odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród Power of Content Marketing Awards 2017. Jury wyróżniło magazyn Domu Mody Klif i Centrum Handlowego Klif w kategorii content marketing – Galerie Handlowe. Magazyn wzorowany jest na najlepszych pismach modowych na świecie. Dostarcza inspiracji w zakresie stylizacji oraz informacji o najnowszych trendach.

Konkurs Power of Content Marketing – Szpalty Roku 2017, organizowany przez Stowarzyszenie Content Marketing Polska, to jedno z najbardziej znaczących wydarzeń w branży. Głównym celem jest promocja najlepszych polskich projektów i propagowanie wysokich standardów. Magazyn Domu Mody Klif i Centrum Handlowego Klif w Gdyni został doceniony i nominowany przez jury Power of Content Marketing Awards 2017 w kategorii: content marketing – Galerie Handlowe. W tej kategorii to jedyne wyróżnienie.
Magazyn Klif zdobył uznanie ekspertów za "elegancki, nowoczesny design, dopasowanie do produktu i grupy docelowej, zachęcanie czytelników do kontaktu oraz ciekawe zdjęcia aranżacyjne." Pozycjonowany jest jako ekspert w dziedzinie fashion, oferując Klientom propozycje, które zaspokajają nawet najbardziej wymagające gusta. Jest źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej niż tylko ubrań.
Magazyn oferuje przekrój unikatowych na polskim rynku marek, które w pełni odpowiadają na realne potrzeby Klientów. Czytelnicy znajdują w nim szeroką ofertę wyjątkowych produktów.
Najnowsza komunikacja obu Klifów oparta jest na wizerunku Patrycji Gardygajło, polskiej modelki, która podbija wybiegi na całym świecie. Efektowne stylizacje zostały uchwycone aparatem znanego fotografa - Adama Plucińskiego. Praca tej dwójki została świetnie przedstawiona w magazynie, który tworzy jakość od lat plasującą go w czołówce pism custom publishing. Magazyn jest przygotowywany i wydawany przez Valkea Media.

Dom Mody Klif w Warszawie oraz Centrum Handlowe Klif w Gdyni są źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej niż tylko ubrań. Wychodząc z założenia, że stanowi ona odzwierciedlenie naszego charakteru i stylu życia.
Dom Mody Klif w Warszawie nieustannie dostosowuje swoją ofertę do wymagań Klientów oraz wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom. Usługa Concierge, profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Karta Podarunkowa to udogodnienia, dzięki którym Klienci mogą w komfortowej atmosferze oddać się zakupom. Ciągły rozwój i zaangażowanie
w podnoszenie jakości usług potwierdzone jest zdobytymi na przestrzeni lat prestiżowymi nagrodami. Do najważniejszych należą: PRCH Retail Awards za Kampanię Wizerunkową Roku 2016, CEE Retail Real Estate Awards 2012 w kategorii „Project of the Year” oraz dwukrotny tytuł Superbrands Polska za jedną z najsilniejszych polskich marek. Centrum Handlowe Klif
w Gdyni swoją ofertą zaspokoi najbardziej wymagające gusta. Dbając, by każdy Klient mógł w pełni oddać się przyjemności płynącej z zakupów, Klif oferuje profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Kartę Podarunkową. Nieustające polepszanie standardów zaowocowało licznymi prestiżowymi nagrodami i wyróżnieniami. Do najważniejszych należą wyróżnienie PRCH Retail Awards za Kampanię Wizerunkową Roku 2015, czy dwukrotny tytuł Superbrands Polska. Właścicielem Domu Mody Klif i Centrum Handlowego Klif jest Paige Investments, reprezentowany przez AEW Europe, natomiast zarządcą jest BNP Paribas Real Estate.

Magazyn_2.jpg

Magazyn.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.