NISSA w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem czerwca NISSA, marka odzieżowa pochodząca z Rumunii, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.

Założona w 2002 roku NISSA to międzynarodowa marka tworząca wysokiej jakości damską odzież. Posiada obecnie 15 butików w Rumunii, prowadzi sprzedaż w sklepie online, dostępna jest też nie tylko w Europie, ale i w Ameryce oraz na Bliskim Wschodzie. NISSA doceniana jest za projekty, które podkreślają siłę kobiecości oraz wyróżniają się najwyższej jakości tkaninami i ponadczasowym designem.

Od czerwca 2017 agencja jest odpowiedzialna za działania z zakresu kontaktu z mediami, PR-u produktowego, a także projektów specjalnych i współpracy VIP. Kolekcję marki będzie można zobaczyć w showroomie stacjonarnym oraz wirtualnym.

Obsługą klienta zajmie się zespół: Senior Account Executive Katarzyna Rodzoch oraz Junior Account Executive Marta Rzepecka.
Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży lifestyle, mody oraz beauty. Agencja działa od 2000 roku, a swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

aliganza_logo_1.png

LOGO NISSA 2015 b-w.jpg

Invisalign® w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem sierpnia firma Align Technology, twórca leczenia Invisalign®, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.
Flagowy salon marki Marc Cain w Domu Mody Klif w Warszawie

22 lipca, w Domu Mody Klif w Warszawie otworzył się salon marki Marc Cain. Prezentuje ona projekty spełniające najwyższe oczekiwania pod względem jakości wykończenia i materiałów oraz najwyższego poziomu wzornictwa i technik tworzenia. . Marc Cain jest międzynarodow
Letnie sandałki i klapki od Skechers

Buty Skechers to gwarancja wygody. Latem chętnie stawiamy na lekkość codziennych stylizacji, a w upały warto szczególnie zadbać o nasze stopy. Klapki i sandałki od marki Skechers to idealny wybór na gorące dni, kiedy chcemy odczuwać komfort i przewiewność przez cały czas. Letnie modele idealnie sprawdzą się nie tylko podczas wakacyjnego zwiedzania, ale także podczas codziennych miejskich upałów.
Ujędrniający rytuał SPA od The Body Shop – French Grape Seed Scrub i Ethiopian Green Coffee Cream

O jędrność i nawilżenie skóry warto dbać przez cały rok. Gładkie ciało może zapewniać nam dobre samopoczucie i być naszą wizytówką nie tylko latem. Wypróbuj nowe produkty marki The Body Shop z serii Spa of the World: peeling French Grape Seed Scrub i krem do ciała Ethiopian Green Coffee Cream. Wzmocnij swoją skórę, ciało i umysł wraz z rytuałem ujędrniającym.

Get the look – Chloe Moretz

Wokół dwudziestoletniej Chloe zrobiło się ostatnio wiele szumu. Już od kilku lat jest uznawana za jedną z najlepiej ubranych młodych gwiazd, a jej kariera aktorska nabiera tempa. Jej look na czerwonym dywanie zawsze robi wrażenie. Aktorka prywatnie także potrafi bawić się modą i tworzyć pomysłowe i przyciągające uwagę codzienne stylizacje.