NISSA w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem czerwca NISSA, marka odzieżowa pochodząca z Rumunii, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.

Założona w 2002 roku NISSA to międzynarodowa marka tworząca wysokiej jakości damską odzież. Posiada obecnie 15 butików w Rumunii, prowadzi sprzedaż w sklepie online, dostępna jest też nie tylko w Europie, ale i w Ameryce oraz na Bliskim Wschodzie. NISSA doceniana jest za projekty, które podkreślają siłę kobiecości oraz wyróżniają się najwyższej jakości tkaninami i ponadczasowym designem.

Od czerwca 2017 agencja jest odpowiedzialna za działania z zakresu kontaktu z mediami, PR-u produktowego, a także projektów specjalnych i współpracy VIP. Kolekcję marki będzie można zobaczyć w showroomie stacjonarnym oraz wirtualnym.

Obsługą klienta zajmie się zespół: Senior Account Executive Katarzyna Rodzoch oraz Junior Account Executive Marta Rzepecka.
Aliganza Fashion Agency jest pierwszą w Polsce agencją komunikacji 360 stopni, specjalizującą się w obsłudze rynku branży lifestyle, mody oraz beauty. Agencja działa od 2000 roku, a swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działań w social media oraz eventów.

aliganza_logo_1.png

LOGO NISSA 2015 b-w.jpg

Gosha Rubchinskiy x Levi's ponownie!

Kolekcja na sezon FW 2018 stworzona przez rosyjskiego projektanta Goshe Rubchinskiy'ego jest pewnego rodzaju zakończeniem rozdziału. Znalazły się w niej także elementy, które powstały we współpracy z marką Levi's!
Przegląd spodni od F&F

Mróz nie zawsze sprzyja noszeniu sukienek, dlatego też w chłodniejsze dni warto wybrać spodnie, będące gwarancją ciepła i komfortu przy niskich temperaturach. Różnorodną ofertę przygotowała marka F&F, w której znalazły się propozycje zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Jeansy, proste w kratę, a może wygodne dresy w gwiazdki? Wybrany model zestaw z ponadczasową białą koszulą i marynarką, klasycznym t-shirtem lub ciepłym sweterkiem. Z F&F możesz wyglądać stylowo także zimą!
KAMPANIA RAY-BAN® REINVENTION - POWRÓT KULTOWYCH MODELI

W tym sezonie marka Ray-Ban® reinterpretuje swoje kultowe wzory. Nowe technologie i ponadczasowe modele w nowoczesnym wydaniu to kwintesencja nadchodzącej kampanii Ray-Ban® Reinvented, podkreślającej 80 lat rozwoju brandu.
Trendy w F&F: welur

Welur powrócił w wielkim stylu i jest jednym z najgorętszych trendów sezonu. W kolekcji F&F znalazły się propozycje zarówno w wersji casualowej, jak i wieczorowej. Na co dzień wybierz prosty, aksamitny zestaw składający się z bluzy i dresów, na wieczór welurową, elegancką sukienkę, a do spania wygodny, pastelowy set. W zależności od dodatków, codzienny dres może stać się jednocześnie bazą stylizacji na wieczór, wystarczy zamienić trampki na szpilki, a bluzę na marynarkę. Postaw na welur z marką F&F!

Get the look – Chloe Moretz

Wokół dwudziestoletniej Chloe zrobiło się ostatnio wiele szumu. Już od kilku lat jest uznawana za jedną z najlepiej ubranych młodych gwiazd, a jej kariera aktorska nabiera tempa. Jej look na czerwonym dywanie zawsze robi wrażenie. Aktorka prywatnie także potrafi bawić się modą i tworzyć pomysłowe i przyciągające uwagę codzienne stylizacje.