NOWA ODSŁONA DENIMU W NAJNOWSZEJ KOLEKCJI NEW LOOK

Od lat króluje na światowych wybiegach i niemal nikt nie wyobraża sobie bez niego swojej garderoby.  O czym mowa? Oczywiście o denimie! Ten ponadczasowy synonim nonszalancji i luzu to już nie trend, a prawdziwa klasyka! W tym sezonie pojawił się w kolekcjach tak prestiżowych domów mody, jak Burberry, Isabel Marant czy Alexander McQueen. New Look także nie pozostaje w tyle i w swojej letniej kolekcji prezentuje nową odsłonę denimowych looków! Spodnie, spódnice, kurtki oraz szorty zostały ozdobione koralikami, ćwiekami, kolorowymi kamieniami i złotymi przetarciami, tworzącymi niesamowite stylizacje na różne okazje.
Wybierz denim i oczaruj wszystkich wyczuciem stylu wraz z letnimi nowościami od
New Look!

NEW_LOOK_ZDOBIENIA (2).jpg

NEW_LOOK_ZDOBIENIA.JPG

NEW_LOOK_ZDOBIENIA_£39.99 €49.99 219zl.jpg

NEW_LOOK_ZDOBIENIA (3).jpg

NEW_LOOK_ZDOBIENIA_£22.99.jpg

NEW_LOOK_ZDOBIENIA (4).jpg

NEW_LOOK_ZDOBIENIA_£34.99 €44.99 189zl.jpg

NEW_LOOK_ZDOBIENIA_£24.99.jpg

MEDUZA W TRÓJWYMIARZE, CZYLI NAJNOWSZA KOLEKCJA VERSACE

Kultowe symbole domu mody Versace zostały zinterpretowane na nowo w najnowszej kolekcji okularów. Luksusowe detale takie jak, Meduza w 3D czy też klasyczny motyw - grecki klucz, pojawiły się między innymi na eleganckich, oktanowych zausznikach dostępnych w świeżej i jasnej palecie kolorystycznej.
NOWOŚĆ OD RAY-BAN® - SOCZEWKI BLAZE

W sezonie SS17 marka Ray-Ban® zaskakuje nowościami i przenosi pojęcie zabawy na wyższy poziom. Innowacyjna, płaska konstrukcja soczewek Blaze wychodzi poza oprawki, odświeżając kultowe modele, takie jak Clubmaster, Shooter czy Round.
MUST HAVE TEGO SEZONU – MULE

W tym sezonie z wysokich szpilek przerzucamy się na bardziej stabilne buty, które sprawią, że przez cały dzień będziesz czuła się swobodnie, a twoje nogi wypoczęte!
MEET THE NEW GENERATION Z VINCENTEM GALLO - KAMPANIA SS17 MARKI PERSOL

W sezonie wiosna-lato 2017 Persol odświeżył kultowy klasyk, będący znakiem rozpoznawczym marki oraz wzbogacił rodzinę 649 o nowe modele okularów. Odmienione formy łączą subtelne odcienie metalu, wytworne końcówki z acetatu oraz soczewki mineralne, tworzące nową, bezkompromisową nowoczesną ikonę. Twarzą tegorocznej kampanii MEET THE NEW GENERATION został amerykański artysta Vincent Gallo.

NISSA w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem czerwca NISSA, marka odzieżowa pochodząca z Rumunii, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.