Get the look – Paris Hilton

Choć Paris Hilton nigdy nie była traktowana przez świat mody poważnie, miliony fanek na całym świecie kopiuje jej styl, a sama wykreowała trendy, które choć o wątpliwym pojęciu dobrego smaku, mają w sobie „to coś”.  Należy uczciwie przyznać, jej stylizacjom daleko do eleganckiej, gustownej klasyki -wszechobecny róż, błyskotki, tiary i nieodłączny gadżet (sic!) – pies w torebce. Mimo tego tandetnego stylu, kochamy Paris za jej niewątpliwy urok i konsekwencję.

W związku z tym, że przed nami wakacyjne wyjazdy, warto zastanowić się nad wygodną stylizacją na podróż. Paris Hilton została przyłapana, wraz ze swoim przystojnym chłopakiem Chrisem Zylką, na lotnisku LAX w Los Angeles. Paris wybrała różową sukienkę z delikatnym wycięciem, na którą zarzuciła cienki biały kardigan. Podczas podróży samolotem warto pamiętać o lekkim okryciu, ponieważ mogą się przydać w klimatyzowanych samolotach. Swoją stylizację uzupełniła monochromatycznymi dodatkami. Partner Paris postawił na luźną stylizację. Wygodny longsleeve, który można zamienić na przewiewną kurtkę, sportowe buty i wygodny plecak, to idealna propozycja stylizacji dla Panów, która sprawdzi się podczas lotu.

Sukienka ByCabo, 1000,00PLN
Szpilki Top Secret, 129,99PLN
Torebka Ecco, 669,90PLN
Marynarka Intimissimi, 219,90PLN
Okulary Miu Miu, 1190,00PLN
Spodnie Recman, 229,00PLN
Czapka Puma, 99,00PLN
Plecak Puma, 269,00PLN
Kurtka Maurizio Benttoni, 519,00PLN
Buty Skechers, 299,99PLN
GET THE LOOK_ewa.jpg
Jeżeli planujesz prosto z lotniska udać się na plażę, wybierz lekką sukienkę z kwiatowymi motywami. Pakowna torebka będzie wygodna, a dodatkowo, w ostatniej chwili przed wylotem zmieści się w niej plażowy ręcznik i krem ochronny, które zapomniałaś zapakować do walizki! Stylowe klapki i duże okulary i możesz się poczuć jak prawdziwa gwiazda podczas wyczekiwanego urlopu.

Sukienka Liu Jo, 689,00PLN
Ręcznik Tezenis   44,90PLN
Torebka ECCO, 1899,90PLN
Klapki Liu Jo, 589,00PLN
Okular Dolce&Gabbana, 655,00PLN
Krem Skin Defence SPF 50 The Body Shop, 89,90PLN
STYLIZACJA_1.jpg
Jeżeli jednak nie jesteś fanką stylu Paris Hilton mamy propozycję stylizacji na podróż dla Ciebie. Styl boho wciąż kochają dziewczyny na całym świecie. Luźna sukienka w energetycznym kolorze, do tego dżinsowa kurtka i płócienna torba, to idealny zestaw podróżniczki, ceniącej wygodę i niewymuszony styl. Wygodne sandały będą prezentem dla Twoich stóp podczas długiego lotu. W hotelu wystarczy, że wskoczysz w ulubiony strój kąpielowy i jesteś gotowa na relaks i utęsknione kąpiele słoneczne.

Sukienka New Look, 219,00PLN

BY_CABO_ss17_Image_4732-106861_1000,00zł.jpg

SS17_PUMA_074435_01_269,00pln.jpg

SS17_PUMA_021041_06_9900-95370_99,00pln.jpg

maurizio_benttoni_maurizio_benttoni_ss17_maurizio_benttoni_mb401kuel_16_zj2015_0173_73_8503_navy_2-100637_519,00zl.jpg

SS17_TOP_SECRET_SS17_129,99PLN.jpg

GET THE LOOK_ewa.jpg

STYLIZACJA_1.jpg

STYLIZACJA_3.jpg

Get the Look- Meghan Markle

Po tym jak cały świat obiegła informacja o zaręczynach amerykańskiej aktorki Meghan Markle z brytyjskim księciem Harrym jej styl jest na językach wszystkich. Rzeczy, które nosi wyprzedają się w błyskawicznym tempie a miliony dziewczyn na całym świecie starają się ją naśladować.
IDEALNE ODZWIERCIEDLENIE DUŃSKIEJ PROSTOTY- DAMSKA KOLECKJA ECCO FORMAL

Marka ECCO przedstawia ponadczasową kolekcję na sezon wiosna/lato 2018. Znajdziemy w niej damskie obcasy, botki oraz płaskie buty w naturalnych kolorach, które w nadchodzącym sezonie staną się obowiązkowym dodatkiem każdej stylowej kobiety ceniącej klasykę. Jasny i przejrzysty duński design oraz połączenie najwyższej jakości materiałów z najnowszą technologią są znakiem rozpoznawczym marki ECCO.
Get The Look - Barbara Kurdej-Szatan

Jedną z najlepiej ubranych i najbardziej rozpoznawalnych aktorek na polskim rynku jest Barbara Kurdej-Szatan, która z łatwością bawi się elementami garderoby, tworząc chwytliwy smart casual. Jej look świetnie sprawdza się na różne okazje, a inspiracji i możliwości jest wiele!
Street Style – zoom na okrycia wierzchnie

Zima coraz bliżej, więc warto pomyśleć o okryciach wierzchnich, które będą nam towarzyszyć aż do wiosny. Klasyczny płaszcz w pepitkę, oversize z futrzanym kołnierzem, a może krótkie i wygodne futerko? Bez względu na to co wybierzesz, możesz wyglądać stylowo nawet w chłodniejsze dni.

Finał Programu Stypendialnego YES za nami!

12. maja, w Pawilonie Nowej Gazowni w Poznaniu, jury, w którym zasiedli: Krzysztof Stróżyna, Wojciech Trzcionka, Oskar Zięta oraz Projektantki YES: Kasia Bukowska i Magda Dąbrowska, wybrało zwycięzców drugiej edycji Programu Stypendialnego YES.