Get the look – Paris Hilton

Choć Paris Hilton nigdy nie była traktowana przez świat mody poważnie, miliony fanek na całym świecie kopiuje jej styl, a sama wykreowała trendy, które choć o wątpliwym pojęciu dobrego smaku, mają w sobie „to coś”.  Należy uczciwie przyznać, jej stylizacjom daleko do eleganckiej, gustownej klasyki -wszechobecny róż, błyskotki, tiary i nieodłączny gadżet (sic!) – pies w torebce. Mimo tego tandetnego stylu, kochamy Paris za jej niewątpliwy urok i konsekwencję.

W związku z tym, że przed nami wakacyjne wyjazdy, warto zastanowić się nad wygodną stylizacją na podróż. Paris Hilton została przyłapana, wraz ze swoim przystojnym chłopakiem Chrisem Zylką, na lotnisku LAX w Los Angeles. Paris wybrała różową sukienkę z delikatnym wycięciem, na którą zarzuciła cienki biały kardigan. Podczas podróży samolotem warto pamiętać o lekkim okryciu, ponieważ mogą się przydać w klimatyzowanych samolotach. Swoją stylizację uzupełniła monochromatycznymi dodatkami. Partner Paris postawił na luźną stylizację. Wygodny longsleeve, który można zamienić na przewiewną kurtkę, sportowe buty i wygodny plecak, to idealna propozycja stylizacji dla Panów, która sprawdzi się podczas lotu.

Sukienka ByCabo, 1000,00PLN
Szpilki Top Secret, 129,99PLN
Torebka Ecco, 669,90PLN
Marynarka Intimissimi, 219,90PLN
Okulary Miu Miu, 1190,00PLN
Spodnie Recman, 229,00PLN
Czapka Puma, 99,00PLN
Plecak Puma, 269,00PLN
Kurtka Maurizio Benttoni, 519,00PLN
Buty Skechers, 299,99PLN
GET THE LOOK_ewa.jpg
Jeżeli planujesz prosto z lotniska udać się na plażę, wybierz lekką sukienkę z kwiatowymi motywami. Pakowna torebka będzie wygodna, a dodatkowo, w ostatniej chwili przed wylotem zmieści się w niej plażowy ręcznik i krem ochronny, które zapomniałaś zapakować do walizki! Stylowe klapki i duże okulary i możesz się poczuć jak prawdziwa gwiazda podczas wyczekiwanego urlopu.

Sukienka Liu Jo, 689,00PLN
Ręcznik Tezenis   44,90PLN
Torebka ECCO, 1899,90PLN
Klapki Liu Jo, 589,00PLN
Okular Dolce&Gabbana, 655,00PLN
Krem Skin Defence SPF 50 The Body Shop, 89,90PLN
STYLIZACJA_1.jpg
Jeżeli jednak nie jesteś fanką stylu Paris Hilton mamy propozycję stylizacji na podróż dla Ciebie. Styl boho wciąż kochają dziewczyny na całym świecie. Luźna sukienka w energetycznym kolorze, do tego dżinsowa kurtka i płócienna torba, to idealny zestaw podróżniczki, ceniącej wygodę i niewymuszony styl. Wygodne sandały będą prezentem dla Twoich stóp podczas długiego lotu. W hotelu wystarczy, że wskoczysz w ulubiony strój kąpielowy i jesteś gotowa na relaks i utęsknione kąpiele słoneczne.

Sukienka New Look, 219,00PLN

BY_CABO_ss17_Image_4732-106861_1000,00zł.jpg

SS17_PUMA_074435_01_269,00pln.jpg

SS17_PUMA_021041_06_9900-95370_99,00pln.jpg

maurizio_benttoni_maurizio_benttoni_ss17_maurizio_benttoni_mb401kuel_16_zj2015_0173_73_8503_navy_2-100637_519,00zl.jpg

SS17_TOP_SECRET_SS17_129,99PLN.jpg

GET THE LOOK_ewa.jpg

STYLIZACJA_1.jpg

STYLIZACJA_3.jpg

GET THE LOOK- Magdalena Mielcarz

Wokół polskiej aktorki i modelki Magdaleny Mielcarz zrobiło się ostatnio głośno za sprawą drastycznej zmiany wizerunku. Ma ona zarówno przeciwników, jak i zwolenników. Jedno jest pewne. Bez względu na to czy nowy wygląd Magdy nam się podoba, jej styl jest idealnym przykładem miejskiej nonszalancji, który inspiruje wiele kobiet.
Get the Look – Chiara Ferragni

Chiara Ferragni to prawdziwa ikona stylu. Od lat jest najbardziej rozpoznawalną blogerką modową na świecie, pojawiła się na okładkach najważniejszych magazynów na świecie – jest pierwszą blogerką na okładce Vogue’a! Oprócz The Blonde Salad założyła też własną markę obuwniczą. Stylizacje Chiary są zgodne z najnowszymi trendami, a jej styl inspiruje tysiące kobiet na całym świecie. Włoszka z łatwością łączy modę i wygodę. Każdy jej look jest oryginalny i przyciąga uwagę. Zainspiruj się jej bezbłędnym stylem i stwórz najmodniejsze stylizacje!
Street Style – Red Alert

Rubin, burgund, a może karmazyn? Czerwień to jeden z przewodnich kolorów nowego sezonu. Tej jesieni nosimy ją od stóp do głów lub stawiamy na jeden, mocny akcent skupiający całą uwagę i stanowiący bazę stylizacji. Dodatki w energetycznych odcieniach ożywią każdy outfit i pozwolą wyróżnić się z szarego tłumu.
GET THE LOOK- Chloe Sevigny

Chloe Sevigny jest nie tylko amerykańską aktorką, ale także ikoną stylu. Bezbłędnie łączy najnowsze trendy z klasyką, która nigdy nie wychodzi z mody, tworząc niebanalne i nonszalanckie looki. Nie przez przypadek jej szafa była pokazywana na łamach magazynu Vogue, a jej artykuły publikowane w brytyjskim Elle. Ta dziewczyna naprawdę wie, co w modzie piszczy!

Finał Programu Stypendialnego YES za nami!

12. maja, w Pawilonie Nowej Gazowni w Poznaniu, jury, w którym zasiedli: Krzysztof Stróżyna, Wojciech Trzcionka, Oskar Zięta oraz Projektantki YES: Kasia Bukowska i Magda Dąbrowska, wybrało zwycięzców drugiej edycji Programu Stypendialnego YES.