Zmiany w zarządzie GOMEZ

Prezesem zarządu Gomez został Michał Dobicki. Dotychczasowemu prezesowi Jakubowi Kwiatkowskiemu powierzono funkcje wiceprezesa. Powiększenie zarządu związane jest planowanym rozwojem spółki na nowe obszary działalności. Gomez jest wiodącym operatorem detalicznym na rynku mody premium.

11.jpg
W ciągu ostatnich trzech lat spółka zwielokrotniła przychody, umacniając pozycje leadera i specjalisty w modzie premium o ustabilizowanym portfolio marek. Szerszemu odbiorcy marka znana jest z ostatniej kampanii #znaszGOMEZ z Arturem Żmijewskim w roli głównej. Obecnie spółka planuje rozwój sprzedaży na rynki ościenne, jak i wzmacnianie istniejących kanałów sprzedaży online i offline.
4.jpg
Gomez oferuje odzież, obuwie i akcesoria ok. 50 marek premium (m.in. Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Michael Kors, Pinko, Twinset), prezentowane w sposób butikowy z zachowaniem wysokiego standardu obsługi zarówno w kanale tradycyjnym i internetowym.

8.jpg
Michał Dobicki tworzy markę handlową Gomez od 2004 roku. Jest absolwentem specjalności Zarządzanie Jakością na Wydziale Budowy Maszyn i Zarządzania Politechniki Poznańskiej oraz prestiżowego berlińskiego Technische Universität Berlin. Jakub Kwiatkowski jest związany z Gomez od 2011 roku, wcześniej był brand managerem i rzecznikiem prasowym odzieżowej firmy Big Star Ltd oraz marketing managerem Prima Moda. Ukończył studia magisterskie na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu oraz studia podyplomowe z zakresu Psychologii Biznesu na Uniwersytecie Adama Mickiewicza, jak i studia podyplomowe z zakresu komunikacji biznesowej i PR w Wyższej Szkole Bankowej w Poznaniu, ma też dyplom AIPES Georgetown University i Uniwersytetu Karola w Pradze.

Gomez2.jpg

11.jpg

8.jpg

4.jpg

Gosha Rubchinskiy x Levi's ponownie!

Kolekcja na sezon FW 2018 stworzona przez rosyjskiego projektanta Goshe Rubchinskiy'ego jest pewnego rodzaju zakończeniem rozdziału. Znalazły się w niej także elementy, które powstały we współpracy z marką Levi's!
Przegląd spodni od F&F

Mróz nie zawsze sprzyja noszeniu sukienek, dlatego też w chłodniejsze dni warto wybrać spodnie, będące gwarancją ciepła i komfortu przy niskich temperaturach. Różnorodną ofertę przygotowała marka F&F, w której znalazły się propozycje zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Jeansy, proste w kratę, a może wygodne dresy w gwiazdki? Wybrany model zestaw z ponadczasową białą koszulą i marynarką, klasycznym t-shirtem lub ciepłym sweterkiem. Z F&F możesz wyglądać stylowo także zimą!
KAMPANIA RAY-BAN® REINVENTION - POWRÓT KULTOWYCH MODELI

W tym sezonie marka Ray-Ban® reinterpretuje swoje kultowe wzory. Nowe technologie i ponadczasowe modele w nowoczesnym wydaniu to kwintesencja nadchodzącej kampanii Ray-Ban® Reinvented, podkreślającej 80 lat rozwoju brandu.
Trendy w F&F: welur

Welur powrócił w wielkim stylu i jest jednym z najgorętszych trendów sezonu. W kolekcji F&F znalazły się propozycje zarówno w wersji casualowej, jak i wieczorowej. Na co dzień wybierz prosty, aksamitny zestaw składający się z bluzy i dresów, na wieczór welurową, elegancką sukienkę, a do spania wygodny, pastelowy set. W zależności od dodatków, codzienny dres może stać się jednocześnie bazą stylizacji na wieczór, wystarczy zamienić trampki na szpilki, a bluzę na marynarkę. Postaw na welur z marką F&F!

Miejska dżungla Coccodrillo

W sezonie wiosna-lato 2017 zarówno wśród trendów dla dorosłych, jak i dla dzieci królują tropikalne printy i soczyste barwy. W kolekcji polskiej marki Coccodrillo znajdziemy oryginalne motywy palm, kaktusów i egzotycznych kwiatów. Tego lata odkryjemy miejską dżunglę!