Zmiany w zarządzie GOMEZ

Prezesem zarządu Gomez został Michał Dobicki. Dotychczasowemu prezesowi Jakubowi Kwiatkowskiemu powierzono funkcje wiceprezesa. Powiększenie zarządu związane jest planowanym rozwojem spółki na nowe obszary działalności. Gomez jest wiodącym operatorem detalicznym na rynku mody premium.

11.jpg
W ciągu ostatnich trzech lat spółka zwielokrotniła przychody, umacniając pozycje leadera i specjalisty w modzie premium o ustabilizowanym portfolio marek. Szerszemu odbiorcy marka znana jest z ostatniej kampanii #znaszGOMEZ z Arturem Żmijewskim w roli głównej. Obecnie spółka planuje rozwój sprzedaży na rynki ościenne, jak i wzmacnianie istniejących kanałów sprzedaży online i offline.
4.jpg
Gomez oferuje odzież, obuwie i akcesoria ok. 50 marek premium (m.in. Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Michael Kors, Pinko, Twinset), prezentowane w sposób butikowy z zachowaniem wysokiego standardu obsługi zarówno w kanale tradycyjnym i internetowym.

8.jpg
Michał Dobicki tworzy markę handlową Gomez od 2004 roku. Jest absolwentem specjalności Zarządzanie Jakością na Wydziale Budowy Maszyn i Zarządzania Politechniki Poznańskiej oraz prestiżowego berlińskiego Technische Universität Berlin. Jakub Kwiatkowski jest związany z Gomez od 2011 roku, wcześniej był brand managerem i rzecznikiem prasowym odzieżowej firmy Big Star Ltd oraz marketing managerem Prima Moda. Ukończył studia magisterskie na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu oraz studia podyplomowe z zakresu Psychologii Biznesu na Uniwersytecie Adama Mickiewicza, jak i studia podyplomowe z zakresu komunikacji biznesowej i PR w Wyższej Szkole Bankowej w Poznaniu, ma też dyplom AIPES Georgetown University i Uniwersytetu Karola w Pradze.

Gomez2.jpg

11.jpg

8.jpg

4.jpg

Invisalign® w Aliganza Fashion Agency

Wraz z początkiem sierpnia firma Align Technology, twórca leczenia Invisalign®, dołączyła do grona klientów Aliganza Fashion Agency.
Flagowy salon marki Marc Cain w Domu Mody Klif w Warszawie

22 lipca, w Domu Mody Klif w Warszawie otworzył się salon marki Marc Cain. Prezentuje ona projekty spełniające najwyższe oczekiwania pod względem jakości wykończenia i materiałów oraz najwyższego poziomu wzornictwa i technik tworzenia. . Marc Cain jest międzynarodow
Letnie sandałki i klapki od Skechers

Buty Skechers to gwarancja wygody. Latem chętnie stawiamy na lekkość codziennych stylizacji, a w upały warto szczególnie zadbać o nasze stopy. Klapki i sandałki od marki Skechers to idealny wybór na gorące dni, kiedy chcemy odczuwać komfort i przewiewność przez cały czas. Letnie modele idealnie sprawdzą się nie tylko podczas wakacyjnego zwiedzania, ale także podczas codziennych miejskich upałów.
Ujędrniający rytuał SPA od The Body Shop – French Grape Seed Scrub i Ethiopian Green Coffee Cream

O jędrność i nawilżenie skóry warto dbać przez cały rok. Gładkie ciało może zapewniać nam dobre samopoczucie i być naszą wizytówką nie tylko latem. Wypróbuj nowe produkty marki The Body Shop z serii Spa of the World: peeling French Grape Seed Scrub i krem do ciała Ethiopian Green Coffee Cream. Wzmocnij swoją skórę, ciało i umysł wraz z rytuałem ujędrniającym.

Miejska dżungla Coccodrillo

W sezonie wiosna-lato 2017 zarówno wśród trendów dla dorosłych, jak i dla dzieci królują tropikalne printy i soczyste barwy. W kolekcji polskiej marki Coccodrillo znajdziemy oryginalne motywy palm, kaktusów i egzotycznych kwiatów. Tego lata odkryjemy miejską dżunglę!