PUMA Run The Streets - India

RUN THE STREETS to międzynarodowy projekt marki PUMA, pokazujący prawdziwe historie ludzi z różnych części świata. Dzieli ich nie tylko odległość i język, ale też różnice kulturowe. Najważniejszym aspektem tej przygody jest jednak fakt, że Influencerów dedykowanych projektowi łączy jedna wspólna cecha – życie bez ograniczeń i limitów. Kampania Run The Streets jest skierowana do tych, którzy podążają za swoim instynktem i żyją pełnią życia. Właśnie dla nich został stworzony but IGNITE Limitless - jeden z najważniejszych produktów całej kampanii. Niepowtarzalny charakter i streetwear’owy look, połączone z technologią butów biegowych sprawiają, że Influencerzy zaangażowani w projekt mogą czuć się w nich swobodnie, a jednocześnie wyglądać modnie i stylowo.
DR6B1829.jpg
Polski team składa się z trzech wyjątkowych charakterów – prezenterki TV, piosenkarki i modelki Karoliny Gilon, sneakerhead’a, nomada Zulukuki i rapera polskiej sceny muzycznej Quebonafide. Polski zespół zrealizował projekt RUN THE STREETS INDIA wspólnie z innymi znanymi postaciami, takimi jak projektanci indyjskiej marki odzieżowej Heumn, tancerka Mukti Mohan i artysta/grafik Hanif Kuresh. Podczas pobytu w Delhi i Bombaju powstały krótkie historie filmowe, prezentujące prawdziwe życie młodych ludzi pełnych pasji. Materiały nagrane w Indiach pokazują odkrywanie i wzajemne przenikanie się odmiennych subkultur, sztuki i miejskiego stylu życia. Podróż do Indii była dla Influencerów wyjątkowym przeżyciem, polegającym na wymianie doświadczeń, rozmowach o podobieństwach i różnicach, pokonywaniu barier, poszukiwaniu i spełnianiu marzeń, wyjściu naprzeciw przeszkodom i uginaniu zasad.
DR6B2469.jpg
LIMITLESS to przede wszystkim walka z ograniczeniami, kreowanie własnych zasad i łamanie już wyznaczonych. To tworzenie życia, jakiego naprawdę pragniemy. To również szukanie odważnych połączeń, nowych dróg i próba odnalezienia tego, co nas definiuje. To przeświadczenie, że wszystko zależy od nas, a świat stoi dla nas otworem i może wyglądać dokładnie tak, jak chcemy. LIMITLESS to również odkrywanie naszych pasji i pragnień, które niwelują utrudnienia, strach przed nieznanym i sprawiają, że nic nie może nas zatrzymać.

#RUNTHESTREETS
DR6B9792.jpg
A Ty? Czy jesteś gotowy na życie bez limitu?

PUMA INDIA x EASTERN EUROPE | #RunTheStreets - YouTube

Cultural mash up in India. Passion and inspiration meet the streets. Eastern Europe meets India. Check out what went down when we brought together some of th...

O marce PUMA
PUMA jest jedną z wiodących marek sportowych na świecie, zajmującą się projektowaniem, rozwijaniem, sprzedawaniem i promocją obuwia, odzieży i akcesoria sportowych. Od ponad 65 lat, PUMA stworzyła bogatą historię projektów i produktów dla najszybszych zawodników na świecie. PUMA oferuje wydajność i produkty sportowe inspirowane stylem życia, w kategoriach takich jak: piłka nożna, bieganie, fitness, golf i sporty samochodowe. Stale angażuje się w ekscytującą współpracę z renomowanymi firmami projektowymi i gwiazdami, takimi jak Rihanna, The Weeknd, Cara Delevigne czy Kylie Jenner – przenosząc innowacyjne projekty i energiczny design do świata sportu. W 2013 roku, Bjørn Gulden (CEO) wprowadził nową misję - PUMA jako najszybsza firma sportowa na świecie Hasło FOREVER FASTER odzwierciedlające nowe pozycjonowanie marki stało się zasadę przewodnią firmy wyrażaną przez wszystkie działania. Celem PUMA stało się szybkie reagowanie na nowe trendy, szybkie wprowadzanie innowacji na rynek, szybkie podejmowanie decyzji i szybkie rozwiązywanie problemów. Grupa odzieżowa PUMA skupia w swoim port folio marki takie jak: Puma, Cobra Golf, Dobotex oraz Brandon, dystrybuując swoje produkty do ponad 120 krajów, zatrudniając ponad 10 000 pracowników na całym świecie. Siedziba grupy odzieżowej Puma mieści się w Herzogenaurach w Niemczech. Więcej informacji na stronie internetowej http://www.puma.com