Koktajl dla skóry od The Body Shop. Linia Virgin Mojito

Marka The Body Shop zapowiada lato wcześniej i pozwoli Ci poczuć się jak na egzotycznych wakacjach, dzięki produktom z linii Virgin Mojito. Najbardziej znany na świecie drink, tym razem zostanie zaserwowany Twojej skórze, a Ty będziesz mogła się nim rozkoszować bez wyrzutów sumienia! Odświeżająca, limitowana seria do ciała od The Body Shop przeniesie Cię wprost na Karaiby!

Virgin Mojito od The Body Shop to nawilżająco chłodzące produkty idealne na lato! Marka The Body Shop stworzyła produkty, które pachną jak prawdziwe mojito. Orzeźwiający aromat świeżej mięty został połączony z odrobiną soku wyciśniętego z limonki, aby pobudzić zmysły. Mięta znana jest ze swoich zbawiennych właściwości dla skóry. Powoduje natychmiastowe ochłodzenie i odświeżenie, dlatego idealnie nadaje się do kosmetyków stosowanych w okresie letnim, ponieważ naczynia kapilarne podczas chłodnego okładu zwężają się, przez co zmniejszają zaczerwienienie skóry. Dodatkowo, znane są właściwości ściągające oraz napinające skórę. Ta limitowana linia wypełni letnie dni orzeźwieniem, pozostawiając skórę miękką i pachnącą, nawet po całym dniu spędzonym na słońcu.
Zadbaj o swoją skórę latem w dwóch etapach pielęgnacji:

OCZYSZCZANIE:
Po długich godzinach spędzonych na słońcu ważne jest odpowiednie oczyszczenie skóry. W tym celu zastosuj Virgin Mojito Body Scrub oraz Virgin Mojito Body Shower, które usuną resztki produktów do opalania, a także sprawią, że Twoja skóra będzie gładka, dzięki czemu opalenizna będzie równa, a Ty dłużej będziesz mogła się nią cieszyć.

NAWILŻANIE:
 Aby opalona skóra pięknie wyglądała i chcesz uniknąć brzydkiego łuszczenia się skóry, musisz pamiętać, aby nakładać produkty nawilżające na skórę, nawet kilka razy dziennie. Wybierz odświeżający Virgin Mojito Fresh Body Sorbet, jeżeli preferujesz lekkie i szybko wchłaniające się produkty, lub Virgin Mojito Body Butter, o kremowej konsystencji, który doskonale zadba o właściwy poziom nawilżenia Twojej skóry.
Ceny:
Virgin Mojito Body Scrub 69.90PLN
Virgin Mojito Body Shower 25,90PLN
Virgin Mojito Body Butter 69,90PLN
Virgin Mojito Fresh Body Sorbet 55,90PLN
IMGP4488 — 1.jpgIMGP4502 — 1.jpgIMGP4553 — 1.jpgIMGP4567 — 1.jpgIMGP4546 — 1.jpgIMGP4534 — 1.jpgIMGP4527 — 1.jpg

IMGP4488 — 1.jpg

IMGP4502 — 1.jpg

IMGP4553 — 1.jpg

IMGP4567 — 1.jpg

IMGP4534 — 1.jpg

IMGP4546 — 1.jpg

IMGP4527 — 1.jpg

eps_jpg_1050276_1_BODY-BUTTER-VIRGIN-MOJITO-200ML_BRNZ_INNPDPS095_NEW.jpg

eps_jpg_RANGE_1_VIRGIN MOJITO RANGE LANDSCAPE_RANGE_LAND_INNPDPS106.jpg

System Invisalign® – piękny uśmiech bez wyrzeczeń

System Invisalign® stworzony przez firmę Align Technology to alternatywna dla tradycyjnych metod leczenia, takich jak aparaty ortodontyczne. Leczenie Invisalign jest indywidualnie dopasowane do każdego pacjenta, a jego cel jest prosty:  piękny uśmiech, właściwie bez zakłócania Twojego stylu życia. Przezroczyste nakładki są prawie niewidoczne, jednak w widoczny sposób prostują zęby.
POCZUJ RADOŚĆ NA WŁASNEJ SKÓRZE – KOLEKCJA COASTAL OD BATH&BODY WORKS

Wakacje i letni nastrój możesz mieć przez cały rok! Jeśli masz wątpliwości, koniecznie zajrzyj do Bath&Body Works, gdzie czeka na ciebie pełna słońca kolekcja Coastal. My już czujemy morską bryzę!
Stop niedoskonałościom! Nowa maska na noc Tea Tree od The Body Shop

Noc to idealny czas na pielęgnację skóry. To właśnie wtedy procesy regeneracyjne są najbardziej intensywne, a skóra wchłania składniki aktywne z produktów i pozbywa się toksyn. Warto wykorzystać ten czas aby pozbyć się niedoskonałości i złagodzić problemy skórne. Anti-Imperfection Night Mask to najnowsza propozycja w linii Tea Tree od marki The Body Shop, stworzona dla problematycznej cery.
THE CARECUT – PRAWDZIWA REWOLUCJA W PIELĘGNACJI TWOICH WŁOSÓW

Suche, łamiące się i pozbawione blasku włosy? To już przeszłość! Nowoczesna metoda cięcia, THE CARECUT, sprawi że twoja fryzura zawsze będzie wyglądała jakbyś dopiero wyszła z salonu. Już od czasu swojej oficjalnej premiery ten innowacyjny system wzbudził zachwyt zarówno wśród fryzjerów i klientów, jak również ekspertów w tej dziedzinie.

MIEJSKA DŻUNGLA W NOWEJ KOLEKCJI NEW LOOK

Tropikalne printy i soczyste barwy to jedne z najbardziej pożądanych trendów tego sezonu. Oryginalny motyw palm i egzotycznych kwiatów od marki New Look przywodzi na myśl pełne słońca plaże i równikowe dżungle. Kolorowe nadruki robią wrażenie zarówno na ubraniach, jak sz