Koktajl dla skóry od The Body Shop. Linia Virgin Mojito

Marka The Body Shop zapowiada lato wcześniej i pozwoli Ci poczuć się jak na egzotycznych wakacjach, dzięki produktom z linii Virgin Mojito. Najbardziej znany na świecie drink, tym razem zostanie zaserwowany Twojej skórze, a Ty będziesz mogła się nim rozkoszować bez wyrzutów sumienia! Odświeżająca, limitowana seria do ciała od The Body Shop przeniesie Cię wprost na Karaiby!

Virgin Mojito od The Body Shop to nawilżająco chłodzące produkty idealne na lato! Marka The Body Shop stworzyła produkty, które pachną jak prawdziwe mojito. Orzeźwiający aromat świeżej mięty został połączony z odrobiną soku wyciśniętego z limonki, aby pobudzić zmysły. Mięta znana jest ze swoich zbawiennych właściwości dla skóry. Powoduje natychmiastowe ochłodzenie i odświeżenie, dlatego idealnie nadaje się do kosmetyków stosowanych w okresie letnim, ponieważ naczynia kapilarne podczas chłodnego okładu zwężają się, przez co zmniejszają zaczerwienienie skóry. Dodatkowo, znane są właściwości ściągające oraz napinające skórę. Ta limitowana linia wypełni letnie dni orzeźwieniem, pozostawiając skórę miękką i pachnącą, nawet po całym dniu spędzonym na słońcu.
Zadbaj o swoją skórę latem w dwóch etapach pielęgnacji:

OCZYSZCZANIE:
Po długich godzinach spędzonych na słońcu ważne jest odpowiednie oczyszczenie skóry. W tym celu zastosuj Virgin Mojito Body Scrub oraz Virgin Mojito Body Shower, które usuną resztki produktów do opalania, a także sprawią, że Twoja skóra będzie gładka, dzięki czemu opalenizna będzie równa, a Ty dłużej będziesz mogła się nią cieszyć.

NAWILŻANIE:
 Aby opalona skóra pięknie wyglądała i chcesz uniknąć brzydkiego łuszczenia się skóry, musisz pamiętać, aby nakładać produkty nawilżające na skórę, nawet kilka razy dziennie. Wybierz odświeżający Virgin Mojito Fresh Body Sorbet, jeżeli preferujesz lekkie i szybko wchłaniające się produkty, lub Virgin Mojito Body Butter, o kremowej konsystencji, który doskonale zadba o właściwy poziom nawilżenia Twojej skóry.
Ceny:
Virgin Mojito Body Scrub 69.90PLN
Virgin Mojito Body Shower 25,90PLN
Virgin Mojito Body Butter 69,90PLN
Virgin Mojito Fresh Body Sorbet 55,90PLN
IMGP4488 — 1.jpgIMGP4502 — 1.jpgIMGP4553 — 1.jpgIMGP4567 — 1.jpgIMGP4546 — 1.jpgIMGP4534 — 1.jpgIMGP4527 — 1.jpg

IMGP4488 — 1.jpg

IMGP4502 — 1.jpg

IMGP4553 — 1.jpg

IMGP4567 — 1.jpg

IMGP4534 — 1.jpg

IMGP4546 — 1.jpg

IMGP4527 — 1.jpg

eps_jpg_1050276_1_BODY-BUTTER-VIRGIN-MOJITO-200ML_BRNZ_INNPDPS095_NEW.jpg

eps_jpg_RANGE_1_VIRGIN MOJITO RANGE LANDSCAPE_RANGE_LAND_INNPDPS106.jpg

IDEALNE ŚWIĘTA Z BATH&BODY WORKS – KOLEKCJA THE PERFECT HOLIDAY

Spraw, by te Święta były naprawdę wyjątkowe! Dzięki najnowszej kolekcji od Bath&Body Works, The Perfect Holiday, sprawisz radość najbliższym, a wokół siebie roztoczysz blask na cały ten magiczny czas.
ZABŁYŚNIJ W KARNAWALE Z SERIĄ BATH&BODY WORKS

W sylwestrową noc, gdy miliony fajerwerków rozświetlają niebo, a my wypowiadamy to jedno wyjątkowe życzenie, marzymy, by ta chwila trwała wiecznie… Dzięki magicznej kolekcji od Bath & Body Works jedno życzenie może być spełnione na pewno!
DOMOWE SPA Z ŻELAMI DO KĄPIELI THE BODY SHOP

Przedświąteczny czas to idealny moment by pomyśleć nie tylko o prezentach dla swoich bliskich, ale także o sobie. The Body Shop po raz kolejny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek, proponując relaksacyjną linię żeli do mycia SPA of the World. Dzięki nim naszą łazienkę wypełnią relaksacyjne zapachy stworzone specjalnie z myślą o potrzebach każdej z nas.
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Święta uwielbia każdy, bez względu na wiek i wszyscy czekają na nie z utęsknieniem! To też idealny czas, by zadbać o siebie i swoją skórę, dlatego The Body Shop stworzył zimową kolekcję kosmetyków, która doskonale przygotuje nas na chłody i otuli smakowitymi zapachami jagód, wanilii oraz śliwek. Podaruj sobie i bliskim coś, co pozwoli zachować klimat Świąt na dłużej!

MIEJSKA DŻUNGLA W NOWEJ KOLEKCJI NEW LOOK

Tropikalne printy i soczyste barwy to jedne z najbardziej pożądanych trendów tego sezonu. Oryginalny motyw palm i egzotycznych kwiatów od marki New Look przywodzi na myśl pełne słońca plaże i równikowe dżungle. Kolorowe nadruki robią wrażenie zarówno na ubraniach, jak sz