Get the look - Irina Shayk

Baby boom wśród gwiazd trwa! W tym tygodniu świat obiegła informacja o narodzinach córeczki topmodelki Iriny Shayk i aktora Bradley'a Coopera. Według doniesień mediów, dziewczynka ma na imię Lea de Seine i otrzyma nazwiska obydwojga rodziców. Jeżeli odziedziczy urodę po pięknej mamie, czeka ją niezwykła kariera.

GET THE LOOK_Irina.jpg
Irina Shayk znana jest przede wszystkim z wybiegów Victoria's Secret oraz jako ambasadorka marki Intimissimi. W karierze, pięknej modelce nie przeszkadzał nawet ciążowy brzuszek! Występując w reklamach bieliźnianych brandów, na wybiegach i ściankach prezentowała się olśniewająco. Jej styl stanowi inspirację dla wielu przyszłych matek, które w ciąży nie rezygnują z życia towarzyskiego. Podczas jednego z eventów Irina postawiła na lekką zwiewną sukienkę w falbany i niezawodne szpilki. Modelka nigdy nie zapomina o dobrze dobranej bieliźnie!

Zaquad sukienka, 330,00 PLN
Intimissimi stanik, 149,90 PLN
Intimissimi majtki, 59,90 PLN
Yes kolczyki, 515,00 PLN
Yes pierścionek, 799,00 PLN
Gino Rossi buty, 469,90 PLN
Liu Jo torebka, 469,00 PLN
STYLIZACJA_1.jpg
Inspirując się stylem pięknej modelki pamiętajmy by stawiać na kobiecość. Irina chętnie wybiera sukienki podkreślające jej zgrabne nogi. W tym sezonie klasyczną małą czarną możemy ożywić kwiatowymi printami, np. na torebce. Wiosną zadbajmy o nasze ciało, scrub o różanym zapachu z pewnością nastawi nas pozytywnie na cały dzień.

Solar sukienka, 299,00 PLN
New Look torebka, 99,99 PLN
Gino Rossi buty, 449,90 PLN
Tezenis body, 94,90 PLN
 Yes bransoletka, 415,00 PLN
The Body Shop scrub, 69,90 PLN
STYLIZACJA_2.jpg
Młode mamy zdecydowanie nie powinny rezygnować z życia towarzyskiego. Zbliżające się święta mogą być pretekstem by ubrać się elegancko. Must-have tego sezonu to falbany! Zestawmy je z klasycznymi spodniami by całość wyglądała kobieco i subtelnie. W tym wyjątkowym czasie pomyślmy również o naszych dzieciach. W odświętnych ubrankach nasze pociechy będą prezentować się wyjątkowo uroczo.

byCabo bluzka, 300,00 PLN

STYLIZACJA_1.jpg

STYLIZACJA_2.jpg

Trend – królewska czerwień

Czerwień od kilku sezonów jest kolorem chętnie wybieranym zarówno przez projektantów, jak i kobiety na całym świecie. Czy czerwona sukienka może być uniwersalna? Jesteśmy tego pewne! Zainspiruj się stylem Kate Middleton i stwórz look idealny do pracy, na kolację z przyjaciółmi czy randkę z ukochanym.
TREND ALERT: WELUR

Welur jest jednym z najgorętszych trendów ostatniego sezonu i nic nie wskazuje na to, żeby miał zniknąć. Nosimy go zarówno w wersji codziennej, jak i bardziej eleganckiej, na wieczorne wyjście. Dużą rolę odgrywają dodatki, które w zależności od zestawienia mogą diametralnie odmienić całą stylizację.
Get the Look – Marcelina Zawadzka

Wraz z nadejściem Nowego Roku hucznie rozpoczął się karnawał! To zdecydowanie najbardziej imprezowy czas w roku, dlatego warto zawczasu pomyśleć o wystrzałowych strojach. Trendy dyktować może na przykład Marcelina Zawadzka – była Miss Polonia i uczestniczka Miss Universe 2012, której z pewnością nie można odmówić smaku oraz wyczucia do mody.
Get the Look – Anja Rubik

Anja Rubik to ikona stylu. Topmodelka, która współpracuje z najważniejszymi projektantami na świecie zawsze wygląda olśniewająco. Z gracją łączy różne fasony i desenie, a dzięki monochromatycznym ubraniom całość prezentuje się niezwykle luksusowo. Jej styl zainspiruje nas do stworzenia jednolitej kolorystycznie garderoby, w której wszystkie elementy można ze sobą dowolnie zestawiać.  Nasze codziennie stylizacje staną się jeszcze bardziej eleganckie!

KLASYCZNA ELEGANCJA

ECCO SHAPE 65 SLEEK