RYŁKO W NOWEJ ODSŁONIE W CENTRUM HANDOWYM KLIF W GDYNI

25 marca br., w Centrum Handlowym Klif w Gdyni nastąpiło ponowne otwarcie salonu obuwniczego RYŁKO. Nowa, większa powierzchnia sklepu pozwoliła marce na poszerzenie swojego asortymentu o modele, które nie były prezentowane w poprzedniej lokalizacji.

RYŁKO to jedna z najlepiej rozpoznawalnych i najwyżej ocenianych marek obuwniczych na polskim rynku. To rodzinna firma, której tradycja sięga 1964 roku. Każdy etap produkcji obuwia odbywa się
w Polsce, a materiały, z których tworzone są buty charakteryzują się najwyższą jakością. Zmiana lokalizacji, w Centrum Handlowym Klif w Gdyni, umożliwiła RYŁKO poszerzenie swojej oferty o nowe modele. Sklep przeniesiony został z pierwszego piętra na parter i zajmuje obecnie powierzchnię 139mkw., o 60mkw więcej, niż wcześniej.
RYŁKO zaprasza wszystkich Klientów do odwiedzenia nowego salonu i zapoznania się z ofertą!

Flagowy salon marki Marc Cain w Domu Mody Klif w Warszawie

22 lipca, w Domu Mody Klif w Warszawie otworzył się salon marki Marc Cain. Prezentuje ona projekty spełniające najwyższe oczekiwania pod względem jakości wykończenia i materiałów oraz najwyższego poziomu wzornictwa i technik tworzenia. . Marc Cain jest międzynarodow
Letnie sandałki i klapki od Skechers

Buty Skechers to gwarancja wygody. Latem chętnie stawiamy na lekkość codziennych stylizacji, a w upały warto szczególnie zadbać o nasze stopy. Klapki i sandałki od marki Skechers to idealny wybór na gorące dni, kiedy chcemy odczuwać komfort i przewiewność przez cały czas. Letnie modele idealnie sprawdzą się nie tylko podczas wakacyjnego zwiedzania, ale także podczas codziennych miejskich upałów.
Ujędrniający rytuał SPA od The Body Shop – French Grape Seed Scrub i Ethiopian Green Coffee Cream

O jędrność i nawilżenie skóry warto dbać przez cały rok. Gładkie ciało może zapewniać nam dobre samopoczucie i być naszą wizytówką nie tylko latem. Wypróbuj nowe produkty marki The Body Shop z serii Spa of the World: peeling French Grape Seed Scrub i krem do ciała Ethiopian Green Coffee Cream. Wzmocnij swoją skórę, ciało i umysł wraz z rytuałem ujędrniającym.
Letnie okazje z Klifem

Wyprzedaże to doskonały czas na uzupełnienie szafy o najwyższej jakości ubrania oraz dodatki. Przed wyjściem na zakupy warto jednak mieć plan, by w otoczeniu wielkich, czerwonych napisów, kuszących wysokością przecen nie ulec emocjom. Karolina Zawadzka, ekspert ds. wizerunku, która nieprzerwanie współpracuje z Klifem podpowie co należy wziąć pod uwagę, by    z głową korzystać z wielkich obniżek.

(ZA)DRUKOWANE KOSZULE OD MAURIZIO BENTTONI

Printy to jeden z głównych trendów sezonu wiosna-lato 2017. Z myślą o mężczyznach, którzy lubią eksperymentować z modą, marka Maurizio Benttoni przygotowała specjalną kolekcję koszul z wysokiej jakości materiałów w najmodniejsze drukowane wzory.