RYŁKO W NOWEJ ODSŁONIE W CENTRUM HANDOWYM KLIF W GDYNI

25 marca br., w Centrum Handlowym Klif w Gdyni nastąpiło ponowne otwarcie salonu obuwniczego RYŁKO. Nowa, większa powierzchnia sklepu pozwoliła marce na poszerzenie swojego asortymentu o modele, które nie były prezentowane w poprzedniej lokalizacji.

RYŁKO to jedna z najlepiej rozpoznawalnych i najwyżej ocenianych marek obuwniczych na polskim rynku. To rodzinna firma, której tradycja sięga 1964 roku. Każdy etap produkcji obuwia odbywa się
w Polsce, a materiały, z których tworzone są buty charakteryzują się najwyższą jakością. Zmiana lokalizacji, w Centrum Handlowym Klif w Gdyni, umożliwiła RYŁKO poszerzenie swojej oferty o nowe modele. Sklep przeniesiony został z pierwszego piętra na parter i zajmuje obecnie powierzchnię 139mkw., o 60mkw więcej, niż wcześniej.
RYŁKO zaprasza wszystkich Klientów do odwiedzenia nowego salonu i zapoznania się z ofertą!

Kalendarz YES 2018 - W blasku kobiecego wnętrza

Kalendarz YES to niepowtarzalny projekt, który od 2009 roku łączy najlepszych polskich twórców. W najnowszej edycji spotkamy Kobietę YES w zupełnie nowym kontekście - pełnym intymności i uczucia. Ujrzymy niczym nieskrępowaną kobiecość uchwyconą w jej własnej, prywatnej przestrzeni. W miejscu, gdzie swobodnie celebruje codzienne rytuały, a szlachetna biżuteria w naturalny sposób podkreśla jej wewnętrzne piękno.
Nowoczesność i ponadczasowa elegancja- męska kolekcja ECCO FORMAL na SS18.

Marka ECCO wprowadzjąc świeży, wspólczesny akcent do klasycznych sylwetek i materiałów prezentuje kolekcję ECCO FORMAL na sezon wiosna/lato 2018. Buty z tej linii emanują zarowno nowoczesnością jak i ponadczasową elegancją. Wyróżniają się wyjątkowym kunsztem, wygodą oraz doskonałymi skórami, których można spodziewać się po duńskim producencie.
Rosenthal i DUKA w Domu Mody Klif

Oferta wyposażenia wnętrz Domu Mody Klif powiększyła się o dwie marki premium.W pierwszej połowie listopada otworzył się salon DUKA, a tuż po nim miało miejsce otwarcie salonu niemieckiej marki Rosenthal.
Centrum Handlowe Klif w blasku świątecznych lampek

Kto z nas nie czeka na grudzień, kiedy świąteczne lampki rozświetlają zimowe ulice. Piękne gwiazdkowe iluminacje sprawiają, że nawet najchłodniejsze dni stają się ciepłe i przytulne.

(ZA)DRUKOWANE KOSZULE OD MAURIZIO BENTTONI

Printy to jeden z głównych trendów sezonu wiosna-lato 2017. Z myślą o mężczyznach, którzy lubią eksperymentować z modą, marka Maurizio Benttoni przygotowała specjalną kolekcję koszul z wysokiej jakości materiałów w najmodniejsze drukowane wzory.