RYŁKO W NOWEJ ODSŁONIE W CENTRUM HANDOWYM KLIF W GDYNI

25 marca br., w Centrum Handlowym Klif w Gdyni nastąpiło ponowne otwarcie salonu obuwniczego RYŁKO. Nowa, większa powierzchnia sklepu pozwoliła marce na poszerzenie swojego asortymentu o modele, które nie były prezentowane w poprzedniej lokalizacji.

RYŁKO to jedna z najlepiej rozpoznawalnych i najwyżej ocenianych marek obuwniczych na polskim rynku. To rodzinna firma, której tradycja sięga 1964 roku. Każdy etap produkcji obuwia odbywa się
w Polsce, a materiały, z których tworzone są buty charakteryzują się najwyższą jakością. Zmiana lokalizacji, w Centrum Handlowym Klif w Gdyni, umożliwiła RYŁKO poszerzenie swojej oferty o nowe modele. Sklep przeniesiony został z pierwszego piętra na parter i zajmuje obecnie powierzchnię 139mkw., o 60mkw więcej, niż wcześniej.
RYŁKO zaprasza wszystkich Klientów do odwiedzenia nowego salonu i zapoznania się z ofertą!

(ZA)DRUKOWANE KOSZULE OD MAURIZIO BENTTONI

Printy to jeden z głównych trendów sezonu wiosna-lato 2017. Z myślą o mężczyznach, którzy lubią eksperymentować z modą, marka Maurizio Benttoni przygotowała specjalną kolekcję koszul z wysokiej jakości materiałów w najmodniejsze drukowane wzory.