ŚWIATOWY KNOW-HOW LOKALNEJ AGENCJI - ALIGANZA FASHION AGENCY ZOSTAŁA PARTNEREM GLOBALNEJ SIECI SERMO
ŚWIATOWY KNOW-HOW LOKALNEJ AGENCJI  - ALIGANZA FASHION AGENCY ZOSTAŁA PARTNEREM GLOBALNEJ SIECI SERMO

Aliganza Fashion Agency dołączyła do SERMO – globalnej sieci zrzeszającej agencje komunikacji działające w sektorze marek luksusowych i lifestyle.

Założone w 2009 roku przez brytyjski Talk PR, SERMO zrzesza obecnie 17 partnerów zlokalizowanych w 22 miastach, w 18 krajach.

Przynależność Aliganzy do globalnej sieci SERMO łączy się z przejściem wnikliwego i rygorystycznego procesu weryfikacji oraz spełnienie wielu międzynarodowych kryteriów dotyczących m.in. współpracy tylko z wykwalifikowanymi specjalistami z sektora luksus i lifestyle. Co w praktyce oznacza, że usługi oferowane przez Agencję realizowane są przez profesjonalną kadrę pracowników.

"Po 17 latach budowania pozycji Aliganzy jako największej i najlepszej agencji komunikacji w Polsce nadszedł czas na wejście na rynek międzynarodowy. Dołączenie do SERMO pozwala nam pozostać lokalnie niezależnymi, czerpiąc jednocześnie z korzyści płynących z silnej, szytej na miarę sieci kontaktów wiodących specjalistów sektora lifestyle”

– mówi Anna Wiatr, dyrektor zarządzająca i partner Aliganza Fashion Agency.

Członkiem SERMO można zostać tylko poprzez zaproszenie. Wysokie standardy sieci sprawiają, że przynależące agencje mogą oferować tylko najwyższej jakości usługi, zrodzone z pasji do profesjonalizmu i globalnego sposobu myślenia.

Aliganza Fashion Agency to połączenie silnych środowiskowych powiązań, z najnowszymi narzędziami komunikacji, a także najwyższym poziomem oferowanych usług oraz kreatywną i efektywną ich realizacją.

Działaj lokalnie, ale myśl globalnie. Czy jest to projekt krótkoterminowej strategii komunikacji z szerokim zasięgiem i zaangażowaniem mediów, czy też dłuższa kompleksowa strategia działań, Aliganza Fashion Agency wsparta międzynarodowym know how SERMO dopasowuje swoje usługi do indywidualnych wymagań klientów i dostarcza inspirujących rozwiązań budujących wizerunek marki na rynku lokalnym.

W ramach członkostwa w SERMO Aliganza Fashion Agency na arenie międzynarodowej dzieli się swoją wiedzą i najlepszymi stosowanymi praktykami z 17 agencjami komunikacji m.in. z Nowego Jorku, Singapuru, Brazylii czy Chin.
                                                                          ***
Aliganza Fashion Agency to pierwsza w Polsce agencja komunikacji 360 stopni, specjalizująca się w obsłudze rynku branży lifestyle, mody oraz beauty. Agencja działa na rynku od 2000 roku. Swoim Klientom oferuje usługi z zakresu kompleksowych strategii komunikacyjnych oraz marketingowych, celebrity endorsement, działa w social media oraz eventów.

SERMO jest pierwszą globalną siecią zrzeszającą agencje komunikacji działające w sektorze marek luksusowych i lifestyle. Zbudowane w oparciu o współpracę i biznesowe relacje, a nie własność SERMO zostało zainicjowane przez londyńską agencję Talk PR w 2009 roku i obecnie składa się z 17 niezależnych, lokalnych agencji komunikacji, z biurami w 22 miastach, w 18 krajach. Sieć SERMO odnotowuje przychody w wysokości 30 mln £ i zatrudnia ponad 500 pracowników.

Aliganza Fashion Agency weszła do sieci SERMO_31.03.2017.docx.pdf

pdf | 441 KB

Aliganza Fashion Agency weszła do sieci SERMO_31.03.2017.docx

docx | 26,6 KB

Renata_Stradowska.jpg

Ania_Wiatr.jpg

Get The Look - Sarah Jessica Parker

Aktorka znana z roli Carrie Brashaw, podobnie jak jej bohaterka uwielbia tiulowe spódnice. Looki inspirowane baletem obserwujemy zarówno na wybiegach fashion week'ów, jak również w kampaniach popularnych marek modowych. Zobacz nasze propozycje dla modern ballerinas!