Elegancka wiosna z Coccodrillo

Wielkanoc, Pierwsza Komunia Święta, Chrzciny - wiosną nasz kalendarz wypełniają szczególne uroczystości rodzinne. W tym radosnym czasie, rodzice przede wszystkim skupiają swoją uwagę na dzieciach i ich nienagannym wyglądzie. Tu z pomocą przychodzi marka Coccodrillo, której bogata oferta eleganckich ubranek dla dzieci zadowoli każdego rodzica.

Popularne przysłowie brzmi "Jak Cię widzą, tak Cię piszą", dlatego tak ważne jest by już w najwcześniejszym okresie dorastania uczyć nasze dzieci iż strój powinien być dopasowany do okazji. Maluchy z pewnością chętnie zamienią dresy na odświętne sukienki i marynarki, w których będą mogły poczuć się dorośle. Jeżeli jedyną przeszkodę stanowi dla nas wygoda naszego dziecka, nie martwmy się, polska marka Coccodrillo projektując ubranka na wyjątkowe okazje zadbała by dzieci mogły czuć się swobodnie.
elegant junior girl.jpgelegant junior boy.jpgelegant baby girl.jpg
Wielkanoc oraz okres komunijny zbliża się wielkimi krokami. Jeżeli będziemy gościć na chociażby jednej z tych uroczystości, warto zadbać o elegancką stylizację dla naszego dziecka. Niedzielny obiad u babci lub urodziny kolegi z klasy to również świetna okazja by ubrać nasze dziecko wyjątkowo. Dwie grupy wiekowe - Baby oraz Junior to dwie kolekcje zarówno dla chłopców i dziewczynek. Linia Elegant Girl to klasyczne propozycje w odcieniach bieli i granatu oraz słodkie różowe ubranka dla małych księżniczek. W kolekcji Elegant Boy  znajdziemy klasyczne marynarki, eleganckie koszule i urocze spodnie z szelkami dla prawdziwych dżentelmenów. W takich stylizacjach nasze pociechy będą prezentować się rewelacyjnie! Ubranka dostępne są w rozmiarach od 68 do 158 centymetrów.

Dla rodziców decydujących się na ochrzczenie dziecka jest to niewątpliwie ważne wydarzenie. W tym niezwykłym, ale i stresującym dniu warto zadbać o dziecięce ubranka, które pozwolą naszemu maleństwu czuć się komfortowo. Nie może tu być mowy o obcierających koronkach czy sztywnych marynarkach. W kolekcjach marki Coccodrillo - Christeninig Girl oraz Christening Boy znajdziemy urocze jasne zestawy dla dziewczynek i stroje dla chłopców. Stonowane dodatki nadadzą stylizacjom jeszcze bardziej odświętnego charakteru.

COCCODRILLO to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Jej historia sięga początku lat 90., kiedy Marek Dworczak i Tomasz Przybyła rozpoczęli działalność na rynku odzieżowym. Prawdziwy przełom nastąpił w roku 2002, kiedy doszło do połączenia prowadzonych przez nich niezależnych spółek. Marka Coccodrillo to owoc współpracy obu prezesów oraz ich własnych rodzinnych doświadczeń. Jako młodzi rodzice doskonale wiedzieli, czego potrzeba ich dzieciom i potrafili zaobserwować, jak szybko potrzeby te ewoluują. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji, zarówno dla dziewcząt, jak i chłopców. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Główną projektantką marki jest Agnieszka Nowak. Tworząc projekty zawsze kieruje się po prostu dziecięcą fantazją, bo to najmłodsi tak naprawdę oceniają jego produkty. W firmie przykłada się najwyższą wagę do kwestii jakości i funkcjonalności. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online na pl.coccodrillo.eu

W17172201EJG.jpg

elegant junior boy.jpg

elegant baby girl.jpg

MEDUZA W TRÓJWYMIARZE, CZYLI NAJNOWSZA KOLEKCJA VERSACE

Kultowe symbole domu mody Versace zostały zinterpretowane na nowo w najnowszej kolekcji okularów. Luksusowe detale takie jak, Meduza w 3D czy też klasyczny motyw - grecki klucz, pojawiły się między innymi na eleganckich, oktanowych zausznikach dostępnych w świeżej i jasnej palecie kolorystycznej.
NOWOŚĆ OD RAY-BAN® - SOCZEWKI BLAZE

W sezonie SS17 marka Ray-Ban® zaskakuje nowościami i przenosi pojęcie zabawy na wyższy poziom. Innowacyjna, płaska konstrukcja soczewek Blaze wychodzi poza oprawki, odświeżając kultowe modele, takie jak Clubmaster, Shooter czy Round.
MUST HAVE TEGO SEZONU – MULE

W tym sezonie z wysokich szpilek przerzucamy się na bardziej stabilne buty, które sprawią, że przez cały dzień będziesz czuła się swobodnie, a twoje nogi wypoczęte!
MEET THE NEW GENERATION Z VINCENTEM GALLO - KAMPANIA SS17 MARKI PERSOL

W sezonie wiosna-lato 2017 Persol odświeżył kultowy klasyk, będący znakiem rozpoznawczym marki oraz wzbogacił rodzinę 649 o nowe modele okularów. Odmienione formy łączą subtelne odcienie metalu, wytworne końcówki z acetatu oraz soczewki mineralne, tworzące nową, bezkompromisową nowoczesną ikonę. Twarzą tegorocznej kampanii MEET THE NEW GENERATION został amerykański artysta Vincent Gallo.

Wiosenna mozaika wzorów - kolekcja Solar S/S 2017

W tym sezonie Solar zaskakuje kolorystyką i niezwykłymi deseniami, podsuwając nam przepis na niezapomnianą wiosenną stylizację! Wiosenno-letnia kolekcja to podróż po niezwykłych miejscach. Razem z marką odkrywamy tajemnicze krainy orientu, by za chwilę przenieść się na eleganckie ulice Paryża.