Get the look - Olivia Wilde

Macierzyństwo to niezwykły czas w życiu kobiety. Świeżo upieczone mamy uwielbiają dobierać urocze stroje dla swoich pociech, niekiedy zapominając o sobie. W tym okresie pamiętajmy by czuć się nie tylko wygodnie, ale i seksownie. Mistrzynią sportowego stylu w kobiecym wydaniu jest aktorka Olivia Wilde - matka Otisa i kilkumiesięcznej Daisy.

GET THE LOOK.jpg
Wiosna sprzyja pierwszym długim spacerom z naszymi dziećmi. Na taką okazję Olivia Wilde wybiera proste jeansy, sneakersy i modny w tym sezonie bomber w kolorze khaki. Klasyczna koszula przełamuje sportowy charakter stylizacji. Zabawne skarpetki dodają luzu młodej mamie, a eleganckie okulary i biżuteria sprawiają, że może poczuć się wyjątkowo.

Levi's®, wzór
Liu Jo Jeansy, 579 PLN
Solar Koszula, 369 PLN
Puma Buty, 399 PLN
Yes Naszyjnik, 665 PLN
Calzedonia Skarpetki, 20 PLN
Prada Okulary, 880 PLN
Coccodrillo Body, 42,90 PLN
STYLIZACJA_1.jpg
Kto powiedział, że matka musi ubierać się klasycznie? Młode kobiety mogą pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa w doborze ubioru. Odrobina różu sprawi, że poczujemy się dziewczęco i delikatnie. Wygodne buty to podstawa podczas spacerów z dzieckiem. Z torebką Twoje ruchy stają się ograniczone? Pomyśl o plecaku!

Prosto Bomber, 500 PLN
Puma Koszulka, 129,90 PLN
Tezenis Stanik, 69,90 PLN
Levi's® Jeansy, 449 PLN
Solar Plecak, 249 PLN
Ecco Buty, 739,90 PLN
STYLIZACJA_2.jpg
Dla młodych mam doba zawsze wydaje się być za krótka. Jeżeli nie masz czasu na stanie przed szafą pomyśl o kombinezonie! By stylizacja nie wydała się za mało wyszukana dobierz dodatki. Modna apaszka i torebka sprawią, że Twój look nie będzie nudny. By poczuć się seksownie, pamiętaj o pięknej bieliźnie.

Solar Kombinezon, 349 PLN

STYLIZACJA_2.jpg

STYLIZACJA_1.jpg

Trend – królewska czerwień

Czerwień od kilku sezonów jest kolorem chętnie wybieranym zarówno przez projektantów, jak i kobiety na całym świecie. Czy czerwona sukienka może być uniwersalna? Jesteśmy tego pewne! Zainspiruj się stylem Kate Middleton i stwórz look idealny do pracy, na kolację z przyjaciółmi czy randkę z ukochanym.
TREND ALERT: WELUR

Welur jest jednym z najgorętszych trendów ostatniego sezonu i nic nie wskazuje na to, żeby miał zniknąć. Nosimy go zarówno w wersji codziennej, jak i bardziej eleganckiej, na wieczorne wyjście. Dużą rolę odgrywają dodatki, które w zależności od zestawienia mogą diametralnie odmienić całą stylizację.
Get the Look – Marcelina Zawadzka

Wraz z nadejściem Nowego Roku hucznie rozpoczął się karnawał! To zdecydowanie najbardziej imprezowy czas w roku, dlatego warto zawczasu pomyśleć o wystrzałowych strojach. Trendy dyktować może na przykład Marcelina Zawadzka – była Miss Polonia i uczestniczka Miss Universe 2012, której z pewnością nie można odmówić smaku oraz wyczucia do mody.
Get the Look – Anja Rubik

Anja Rubik to ikona stylu. Topmodelka, która współpracuje z najważniejszymi projektantami na świecie zawsze wygląda olśniewająco. Z gracją łączy różne fasony i desenie, a dzięki monochromatycznym ubraniom całość prezentuje się niezwykle luksusowo. Jej styl zainspiruje nas do stworzenia jednolitej kolorystycznie garderoby, w której wszystkie elementy można ze sobą dowolnie zestawiać.  Nasze codziennie stylizacje staną się jeszcze bardziej eleganckie!

MONOCHROME CHIC

Proste linie i naturalna swoboda – ECCO przedstawia monochromatyczne modele z kolekcji ECCO SOFT 8 na sezon wiosna/lato 2017.