Calzedonia Beachwear

Calzedonia prezentuje kolekcję kostiumów kąpielowych na sezon SS17.

PODRÓŻ DOOKOŁA ŚWIATA
RC01420_2605_SN01420_2605_7735.jpgRT01434_2607_SS01434_2607_10756.jpg
Wraz z Calzedonia uruchom swoją wyobraźnię i w to lato wybierz się w światową podróż poprzez kultury, kierunki oraz trendy. Granice nie istnieją, a dystans to pojęcie względne – w nowej kolekcji włoskiej marki odnajdziemy stylowe propozycje z kolorami i akcentami charakterystycznymi dla odległych miejsc: Afryki, Meksyku czy Japonii.
RTI1416_6828_SBR1416_6828_7699.jpgRFI1417_2602_SN01417_2602_10759.jpg
Niezwykła paleta barw i piękne zdobienia w postaci pereł oraz aplikacji z haftów czy kryształków – odkrywaj pełne uroku, wakacyjne widoki! Wystarczy, że otworzysz się na nowe doznania i wyjątkowy świat marki Calzedonia.
TROPIKI Z KALEJDOSKOPU
RTI1427_2606_SBR1427_2606_4993.jpgRTI1433_6840_SL01433_6840_7693.jpgRU01426_6834_SN01426_6834_7702.jpg
Kwiatowe printy w wersji maxi i niesamowite barwy, tropikalne owoce oraz fluorescencyjna roślinność dosłownie rozkwitają na kostiumach kąpielowych, tworząc pulsującą energią mieszankę. W ramach nowej linii Calzedonia, natura zdaje się budzić do życia na naszych oczach, a to wszystko za sprawą intensywnych i pełnych słońca kolorów. Wszystkie modele bikini zostały przystrojone cekinami oraz haftami.
COPACABANA
RC01424_6832_SL01424_6832_7715.jpgRU01431_6838_SN01431_6838_5013.jpgRF01425_6833_SL01425_6833_7644.jpg
Calzedonia poprzez swoje letnie propozycje składa hołd Rio de Janeiro, interpretując na nowo roślinne wzory w stylu retro i odtwarzając swobodny szyk oraz uczucie zmysłowości. Miasto karnawału niezmiennie inspiruje, co widzimy na przykładach bajecznie kolorowych i przystrojonych różnorodnymi wzorami strojów kąpielowych, nawiązujących do estetyki vintage.
RIWIERA
RU01432_6839_SN01432_6839_7719.jpgRFI1441_6842_SA01441_6842_7734.jpg
Calzedonia tym razem przenosi nas myślami nad włoską Riwierę. W swojej kolekcji marka stara się oddać atmosferę lat 60. ubiegłego wieku i ducha La Dolce Vita, który królował w kafejkach przy plaży oraz na malowniczych uliczkach pełnych konnych powozów. Printy i żakardowe materiały mienią się odcieniami czerwieni, bieli, jak również kultowym błękitem co sprawia, że kostiumy Calzedonia są jeszcze bardziej kuszące.
POŁYSKUJĄCE FALE

Calzedonia w kreatywny sposób reinterpretuje połączenie wyrazistego trendu metallic
i kobiecych akcentów za sprawą fantazyjnych detali oraz błyszczących, laminowanych wykończeń, które ostatnio podziwiamy na światowych wybiegach. Odcienie złota, brązu
i miedzi nadają kolekcji Beachwear pełnej blasku elegancji.

Calzedonia_Beachwear Lookbook SS17_cz2.pdf

Shot_11_011617_114 print.jpg

Shot_03_011417_552 print.jpg

MEDUZA W TRÓJWYMIARZE, CZYLI NAJNOWSZA KOLEKCJA VERSACE

Kultowe symbole domu mody Versace zostały zinterpretowane na nowo w najnowszej kolekcji okularów. Luksusowe detale takie jak, Meduza w 3D czy też klasyczny motyw - grecki klucz, pojawiły się między innymi na eleganckich, oktanowych zausznikach dostępnych w świeżej i jasnej palecie kolorystycznej.
NOWOŚĆ OD RAY-BAN® - SOCZEWKI BLAZE

W sezonie SS17 marka Ray-Ban® zaskakuje nowościami i przenosi pojęcie zabawy na wyższy poziom. Innowacyjna, płaska konstrukcja soczewek Blaze wychodzi poza oprawki, odświeżając kultowe modele, takie jak Clubmaster, Shooter czy Round.
MUST HAVE TEGO SEZONU – MULE

W tym sezonie z wysokich szpilek przerzucamy się na bardziej stabilne buty, które sprawią, że przez cały dzień będziesz czuła się swobodnie, a twoje nogi wypoczęte!
MEET THE NEW GENERATION Z VINCENTEM GALLO - KAMPANIA SS17 MARKI PERSOL

W sezonie wiosna-lato 2017 Persol odświeżył kultowy klasyk, będący znakiem rozpoznawczym marki oraz wzbogacił rodzinę 649 o nowe modele okularów. Odmienione formy łączą subtelne odcienie metalu, wytworne końcówki z acetatu oraz soczewki mineralne, tworzące nową, bezkompromisową nowoczesną ikonę. Twarzą tegorocznej kampanii MEET THE NEW GENERATION został amerykański artysta Vincent Gallo.

Kolory wiosny – pastelowe ramoneski od marki New Look

Odśwież swoją wiosenną garderobę i olśnij nową stylizacją! Ciężkie kurtki i płaszcze schowaj głęboko w szafie, bo ich miejsce zajmą wyraziste ramoneski od New Look, które z pewnością staną się nieodłącznym elementem outfitów na cieplejsze dni. Zwolenniczki dziewczęcego s