Kurteczki na wiosnę 2017 marki Coccodrillo

Wczesną wiosną każdy rodzic staje przed dylematem – jaką kurtkę wybrać dla swojego dziecka. Wybór jest ogromny i niełatwy. Wśród ofert wielu marek wyróżnia się Coccodrillo. Kurtki polskiego brandu pokochają zarówno rodzice, jak i ich pociechy.

Kurteczki dla dzieci muszą spełniać nie tylko wymagania rodziców, ale i dzieci. Ta idealna jest przewiewna, ale nie za cienka, dopasowana, jednak nie za bardzo – tak by założyć pod nią bluzę lub sweterek, powinna mieć podpinkę i oczywiście musi być kolorowa. Tego rodzaju oczekiwania spełniają kurtki marki Coccodrillo.
W sezonie wiosna-lato 2017 Coccodrillo oferuje modele kurtek dopasowane do wymagań trzech grup wiekowych – niemowlaków, przedszkolaków i dzieci w wieku szkolnym. Rodzicom, szczególnie spodoba się ich funkcjonalność – wypinana bluza to oszczędność pieniędzy, a przy okazji zyskujemy okrycie wierzchnie na ciepłe letnie wieczory. Dwustronność kurteczek to ich kolejny atut – dwa różne kolory gwarantują brak nudy w dziecięcych stylizacjach. To co z pewnością przekona nawet najbardziej wymagających rodziców to wszelkie wymogi bezpieczeństwa, jakie spełniają kurteczki marki Coccodrillo. Napy zastąpiono guziczkami, zamki są plastikowe, a elementy odblaskowe chronią nasze maluchy w drodze do szkoły lub na spacerze. Co więcej okrycia wierzchnie Coccodrillo są impregnowane – teraz nie zaskoczy nas już deszcz podczas wiosennej przechadzki.
Kurteczki dla małych modniś występują w wyjątkowo dziewczęcych kolorach. Linia Girl to urocza różowa kurtka, której wnętrze zdobi print w kwiaty. Jasnozielone lub żółte dwustronne okrycia wierzchnie z linii Laugh i Love You More ożywiają delikatne groszki. Natomiast w kolekcji Look Nice Everyday, dla starszych dziewczynek, znajdziemy parkę z wypinaną bluzą.
Coccodrillo kurtka 199,90.jpgCoccodrillo kurtka 149,90 zł.jpgCoccodrillo kurtka 139,90.jpg
Dla chłopców, projektanci marki Coccodrillo stworzyli kilka kurteczek odpowiadających typowo męskim zainteresowaniom. Znajdziemy tu linię Helicopter Club inspirowaną lotnictwem i Space Hero, która nawiązuje do kosmosu. W kolekcji Feed Me pojawiła się granatowa kurtka dwustronna dla przedszkolaków, którzy interesują się zwierzątkami. Mr. Youngster to linia stworzona specjalnie dla starszych chłopców, którzy lubią szaleństwa na deskorolce. W niej również pojawiły się dwustronne kurtki – jedna w odcieniu ognistej czerwieni, druga w stonowanym kolorze granatowym.
Coccodrillo kurtka 149,90 zł.jpgCoccodrillo kurtka 149,90 zł (2).jpgCoccodrillo kurtka 139,90 zł.jpg
-----------------
COCCODRILLO to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Jej historia sięga początku lat 90., kiedy Marek Dworczak i Tomasz Przybyła rozpoczęli działalność na rynku odzieżowym. Prawdziwy przełom nastąpił w roku 2002, kiedy doszło do połączenia prowadzonych przez nich niezależnych spółek. Marka Coccodrillo to owoc współpracy obu prezesów oraz ich własnych rodzinnych doświadczeń. Jako młodzi rodzice doskonale wiedzieli, czego potrzeba ich dzieciom i potrafili zaobserwować, jak szybko potrzeby te ewoluują. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji, zarówno dla dziewcząt, jak i chłopców. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Główną projektantką marki jest Agnieszka Nowak. Tworząc projekty zawsze kieruje się po prostu dziecięcą fantazją, bo to najmłodsi tak naprawdę oceniają jego produkty. W firmie przykłada się najwyższą wagę do kwestii jakości i funkcjonalności. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online na pl.coccodrillo.eu

feed_2.jpg

W17143102LOV.jpg

Coccodrillo kurtka 199,90.jpg

MEDUZA W TRÓJWYMIARZE, CZYLI NAJNOWSZA KOLEKCJA VERSACE

Kultowe symbole domu mody Versace zostały zinterpretowane na nowo w najnowszej kolekcji okularów. Luksusowe detale takie jak, Meduza w 3D czy też klasyczny motyw - grecki klucz, pojawiły się między innymi na eleganckich, oktanowych zausznikach dostępnych w świeżej i jasnej palecie kolorystycznej.
NOWOŚĆ OD RAY-BAN® - SOCZEWKI BLAZE

W sezonie SS17 marka Ray-Ban® zaskakuje nowościami i przenosi pojęcie zabawy na wyższy poziom. Innowacyjna, płaska konstrukcja soczewek Blaze wychodzi poza oprawki, odświeżając kultowe modele, takie jak Clubmaster, Shooter czy Round.
MUST HAVE TEGO SEZONU – MULE

W tym sezonie z wysokich szpilek przerzucamy się na bardziej stabilne buty, które sprawią, że przez cały dzień będziesz czuła się swobodnie, a twoje nogi wypoczęte!
MEET THE NEW GENERATION Z VINCENTEM GALLO - KAMPANIA SS17 MARKI PERSOL

W sezonie wiosna-lato 2017 Persol odświeżył kultowy klasyk, będący znakiem rozpoznawczym marki oraz wzbogacił rodzinę 649 o nowe modele okularów. Odmienione formy łączą subtelne odcienie metalu, wytworne końcówki z acetatu oraz soczewki mineralne, tworzące nową, bezkompromisową nowoczesną ikonę. Twarzą tegorocznej kampanii MEET THE NEW GENERATION został amerykański artysta Vincent Gallo.

PUMA WITA ROK KOGUTA Z NOWYMI CNY CLYDE

Ostatni ukłon PUMA Clyde w kierunku Chińskiego Nowego Roku