Wygoda na co dzień według marki Coccodrillo

Ferie zimowe czas zacząć! Kiedy dzieci planują szaleństwa na stokach, rodzice dbają o dobrze spakowane walizki. W takiej sytuacji warto zaopatrzyć nasze pociechy w ubranka, które przede wszystkim pozwolą na swobodne i nieskrępowane ruchy. Linia Basic marki Coccodrillo to wszystko to, czego dzieci mogą potrzebować w czasie zimowego wyjazdu i po powrocie do szkoły.

Linia Basic marki Coccodrillo to ubranka dla dzieci, które sprawdzą się zarówno podczas nadchodzących ferii, jak i w szkole lub przedszkolu. Wygodne legginsy i dresy oraz ciepłe bluzy w jasnych, przyjemnych kolorach – to must-have w dziecięcej garderobie. Maluchy pokochają delikatne w dotyku tkaniny, z których zostały wykonane ubrania. Uzupełnienie miękkiej bawełny o odrobinę elastanu sprawia, że odzież z linii Basic jest jeszcze wygodniejsza. Nasze pociechy docenią ten wybór podczas niczym nieskrępowanej zabawy lub nauki. Rodziców natomiast, przekona przystępna cena.

W kolekcji dla dziewczynek odnajdziemy delikatne bluzki na długi rękaw w jasnych kolorach lub w modne w tym sezonie marynarskie pasy.  Hitem linii Basic dla małych elegantek są bluzy w serduszka, które możemy skompletować z równie uroczymi legginsami i spodniami dresowymi. Podczas zimowego wyjazdu pamiętajmy o ubieraniu naszych dzieci na tzw. cebulkę. W takiej sytuacji idealnie sprawdzą się koszulki z zabawnymi nadrukami. W dziewczęcej kolekcji przeważa jasna kolorystyka, w której dominuje niezawodny róż.
Dla chłopców marka Coccodrillo przygotowała równie ciekawe propozycje. Ciepłe bluzy z kapturem w odcieniach niebieskiego staną się ulubioną częścią garderoby wśród dzieci. Podczas szaleństw na śniegu lub w szkole doskonałe będą wygodne spodnie dresowe. Bluzki z długim rękawem okażą się idealne w chłodniejsze dni. Natomiast modne w tym sezonie marynarskie pasy pojawiły się jako nadruki na koszulkach dla chłopców.

COCCODRILLO to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Jej historia sięga początku lat 90., kiedy Marek Dworczak i Tomasz Przybyła rozpoczęli działalność na rynku odzieżowym. Prawdziwy przełom nastąpił w roku 2002, kiedy doszło do połączenia prowadzonych przez nich niezależnych spółek. Marka Coccodrillo to owoc współpracy obu prezesów oraz ich własnych rodzinnych doświadczeń. Jako młodzi rodzice doskonale wiedzieli, czego potrzeba ich dzieciom i potrafili zaobserwować, jak szybko potrzeby te ewoluują. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji, zarówno dla dziewcząt, jak i chłopców. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Główną projektantką marki jest Agnieszka Nowak. Tworząc projekty zawsze kieruje się po prostu dziecięcą fantazją, bo to najmłodsi tak naprawdę oceniają jego produkty. W firmie przykłada się najwyższą wagę do kwestii jakości i funkcjonalności. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online na pl.coccodrillo.eu

Coccodrillo Basic Girl 35,90 zł (4).jpg

bab2.jpg

bag.jpg

MEDUZA W TRÓJWYMIARZE, CZYLI NAJNOWSZA KOLEKCJA VERSACE

Kultowe symbole domu mody Versace zostały zinterpretowane na nowo w najnowszej kolekcji okularów. Luksusowe detale takie jak, Meduza w 3D czy też klasyczny motyw - grecki klucz, pojawiły się między innymi na eleganckich, oktanowych zausznikach dostępnych w świeżej i jasnej palecie kolorystycznej.
NOWOŚĆ OD RAY-BAN® - SOCZEWKI BLAZE

W sezonie SS17 marka Ray-Ban® zaskakuje nowościami i przenosi pojęcie zabawy na wyższy poziom. Innowacyjna, płaska konstrukcja soczewek Blaze wychodzi poza oprawki, odświeżając kultowe modele, takie jak Clubmaster, Shooter czy Round.
MUST HAVE TEGO SEZONU – MULE

W tym sezonie z wysokich szpilek przerzucamy się na bardziej stabilne buty, które sprawią, że przez cały dzień będziesz czuła się swobodnie, a twoje nogi wypoczęte!
MEET THE NEW GENERATION Z VINCENTEM GALLO - KAMPANIA SS17 MARKI PERSOL

W sezonie wiosna-lato 2017 Persol odświeżył kultowy klasyk, będący znakiem rozpoznawczym marki oraz wzbogacił rodzinę 649 o nowe modele okularów. Odmienione formy łączą subtelne odcienie metalu, wytworne końcówki z acetatu oraz soczewki mineralne, tworzące nową, bezkompromisową nowoczesną ikonę. Twarzą tegorocznej kampanii MEET THE NEW GENERATION został amerykański artysta Vincent Gallo.

PIĘĆ KROKÓW DO PIĘKNEJ SKÓRY ZIMĄ

Zima trwa w najlepsze, a do wiosny jeszcze długa droga. By przetrwać ten najmroźniejszy okres w roku nie wystarczą jedynie ciepłe swetry i termos z gorącą herbatą. Nie zapomnij o tym, że wyjątkowej ochrony potrzebuje także Twój skóra i włosy. W trosce o cerę, brytyjska marka The Body Shop, przygotowała krótki rutynowy plan 5 kroków, który dodatkowo pomoże Ci ochronić i ukoić zmarzniętą, spierzchnięta skórę oraz odżywić zniszczone włosy. Rutyna wcale nie musi być nudna! Przekonaj się… na własnej skórze.