LETTERS TO - P.S. I LOVE YOU

Kolekcja Letters To jest powrotem do tradycji pisania listów, w której miłe oczekiwanie, ekscytacja oraz wzruszenie podczas czytania zawartości sprawiają, że czujemy się wyjątkowi. Niezwykła biżuteria pozwoli zachować magię wyjątkowych chwil, by móc przeżywać je na nowo.

AB-S-000-STA-SWAC065.jpgAB-S-000-STA-ZWAC065(4).jpgYES_299pln (2).jpg
Kolekcja Letters To składa się z wyjątkowych naszyjników dostępnych w kilku różnych wersjach. Każdy z nich ukryje Twoją tajemnicę nieznaną światu a także pozwoli uwolnić drzemiącą w nas romantyczność. Wystarczy napisać na pięknej papeterii krótką wiadomość, włożyć do środka zawieszki i podarować ją ważnej osobie, a ona każdego dnia może mieć ją przy sobie. Dzięki Letters To poznasz wartość słów, bo przecież ludzie kochają pisać listy.

Kolekcja Letters To jest dostępna w sprzedaży w Salonach YES oraz na YES.pl.

ZW-Z-Z20-N00-LA13488 .jpg

ZW-Z-Z20-N00-LA13487 .jpg

ZW-Z-Z20-N00-LA13487(2).jpg

YES_1395pln.jpg

ZW-Z-Z20-N00-LA13488(2).jpg

YES_11955pln.jpg

AB-S-000-STA-ZWAC066.jpg

AB-S-000-STA-ZWAC065.jpg

AB-S-000-STA-SWAC066.jpg

AB-S-000-STA-SWAC065.jpg

YES_349pln (2).jpg

AB-S-000-STA-ZWAC065(4).jpg

AB-S-000-STA-ZWAC066(4).jpg

YES_349pln.jpg

AB-S-000-STA-SWAC066(4).jpg

AB-S-000-STA-SWAC065(3).jpg

YES_299pln.jpg

YES_299pln (2).jpg

MEDUZA W TRÓJWYMIARZE, CZYLI NAJNOWSZA KOLEKCJA VERSACE

Kultowe symbole domu mody Versace zostały zinterpretowane na nowo w najnowszej kolekcji okularów. Luksusowe detale takie jak, Meduza w 3D czy też klasyczny motyw - grecki klucz, pojawiły się między innymi na eleganckich, oktanowych zausznikach dostępnych w świeżej i jasnej palecie kolorystycznej.
NOWOŚĆ OD RAY-BAN® - SOCZEWKI BLAZE

W sezonie SS17 marka Ray-Ban® zaskakuje nowościami i przenosi pojęcie zabawy na wyższy poziom. Innowacyjna, płaska konstrukcja soczewek Blaze wychodzi poza oprawki, odświeżając kultowe modele, takie jak Clubmaster, Shooter czy Round.
MUST HAVE TEGO SEZONU – MULE

W tym sezonie z wysokich szpilek przerzucamy się na bardziej stabilne buty, które sprawią, że przez cały dzień będziesz czuła się swobodnie, a twoje nogi wypoczęte!
MEET THE NEW GENERATION Z VINCENTEM GALLO - KAMPANIA SS17 MARKI PERSOL

W sezonie wiosna-lato 2017 Persol odświeżył kultowy klasyk, będący znakiem rozpoznawczym marki oraz wzbogacił rodzinę 649 o nowe modele okularów. Odmienione formy łączą subtelne odcienie metalu, wytworne końcówki z acetatu oraz soczewki mineralne, tworzące nową, bezkompromisową nowoczesną ikonę. Twarzą tegorocznej kampanii MEET THE NEW GENERATION został amerykański artysta Vincent Gallo.

Ala Sekuła twarzą kampanii SOLAR SS17

Kolekcję Solar w sezonie wiosna-lato 2017 prezentuje Alicja Sekuła. To pierwsza kampania pięknej modelki dla polskiej marki. Za zdjęcia odpowiedzialny był Bartek Wieczorek. Efekt? Niezwykle świeża i dynamiczna. Już nie możemy doczekać się lata!