Świętuj Dzień Kobiet razem z Bath&Body Works

Przed nami jeden z najważniejszych dni w roku, czyli święto kobiet! 8 marca to doskonała okazja, aby sprawić sobie i innym wspaniały prezent – ucztę dla ciała i zmysłów prosto od Bath&Body Works. W kolekcji kosmetyków marki znajdziesz prawdziwe bomby aromatów, zamknięte w pięknych, przyciągających wzrok opakowaniach.

Każda z nas zasługuje na chwile zapomnienia i relaksu po zabieganym i pełnym pracy dniu, szczególnie, jeśli jest to nasze wspólne święto! Niezależnie od tego czy wolisz odpoczywać sama w zaciszu domowego SPA, czy raczej w towarzystwie najlepszych przyjaciółek, koniecznie sięgnij po produkty Bath&Body Works. Zainspirowane zmysłową świeżością kosmetyki marki to antidotum na wszystkie smutki – nie tylko doskonale wpływają na naszą skórę, głęboko ją nawilżając, ale także pobudzają, poprawiają samopoczucie i relaksują.
Marzysz o gładkiej, aksamitnej skórze, otulonej apetycznymi aromatami? W Bath&Body Works z pewnością znajdziesz zapach idealnie oddający temperament twój bądź osoby, której pragniesz sprawić niespodziankę – owocowy Be Joyful, piżmowy Dark Kiss, kwiatowy Paris Amour czy waniliowy Wild Madagascar Vanilla to idealnie rozwiązanie na niebanalny, piękny i zarazem praktyczny upominek. W szerokiej ofercie produktów linii Signature znalazły się nie tylko popularne żele pod prysznic czy balsamy, ale także ultranawilżające kremy, peelingi cukrowe, mgiełki do ciała czy niezwykle intensywne świece.

BBW_79PLN (7).jpg

BBW_59PLN (1).jpg

BBW_79PLN (2).jpg

IDEALNE ŚWIĘTA Z BATH&BODY WORKS – KOLEKCJA THE PERFECT HOLIDAY

Spraw, by te Święta były naprawdę wyjątkowe! Dzięki najnowszej kolekcji od Bath&Body Works, The Perfect Holiday, sprawisz radość najbliższym, a wokół siebie roztoczysz blask na cały ten magiczny czas.
ZABŁYŚNIJ W KARNAWALE Z SERIĄ BATH&BODY WORKS

W sylwestrową noc, gdy miliony fajerwerków rozświetlają niebo, a my wypowiadamy to jedno wyjątkowe życzenie, marzymy, by ta chwila trwała wiecznie… Dzięki magicznej kolekcji od Bath & Body Works jedno życzenie może być spełnione na pewno!
DOMOWE SPA Z ŻELAMI DO KĄPIELI THE BODY SHOP

Przedświąteczny czas to idealny moment by pomyśleć nie tylko o prezentach dla swoich bliskich, ale także o sobie. The Body Shop po raz kolejny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek, proponując relaksacyjną linię żeli do mycia SPA of the World. Dzięki nim naszą łazienkę wypełnią relaksacyjne zapachy stworzone specjalnie z myślą o potrzebach każdej z nas.
AROMATYCZNE ORZEŹWIENIE ZE ŚWIĄTECZNĄ KOLEKCJĄ THE BODY SHOP

Święta uwielbia każdy, bez względu na wiek i wszyscy czekają na nie z utęsknieniem! To też idealny czas, by zadbać o siebie i swoją skórę, dlatego The Body Shop stworzył zimową kolekcję kosmetyków, która doskonale przygotuje nas na chłody i otuli smakowitymi zapachami jagód, wanilii oraz śliwek. Podaruj sobie i bliskim coś, co pozwoli zachować klimat Świąt na dłużej!

LETTERS TO - P.S. I LOVE YOU

Kolekcja Letters To jest powrotem do tradycji pisania listów, w której miłe oczekiwanie, ekscytacja oraz wzruszenie podczas czytania zawartości sprawiają, że czujemy się wyjątkowi. Niezwykła biżuteria pozwoli zachować magię wyjątkowych chwil, by móc przeżywać je na nowo.