ELEGANCJA OD PODSTAW Z RECMAN

Styczeń kojarzony jest z gorącym okresem karnawału i studniówek. W tym sezonie, polska marka Recman przedstawia kilka prostych propozycji na wyjściowe, eleganckie stylizacje. Tutaj liczy się dobry gust, jakość oraz odpowiednio dobrana koszula!

DSC_6580.jpg
Podczas wielkiego wieczoru, nieodłącznym elementem eleganckiego stylu jest koszula. W jesienno-zimowej kolekcji Recman, znaleźć można pełen wachlarz propozycji, spośród których każdy wybierze coś dla siebie. Paletę barw otwierają oczywiście czyste biele, przechodzące w róże, fiolety, błękity aż po szarości i brązy. W ofercie marki dostępne są klasyczne bawełniane modele z jasnymi guzikami bądź te, zdobione guzikami kontrastującymi z odcieniem materiału. Do wyboru są również koszule gładkie lub w delikatne mikrowzory, modele slimowane, czy te z włoskimi kołnierzykami  – dobrze dobrane nadadzą ton wieczorowym stylizacjom. To baza wyjściowa przy dobieraniu pozostałych części garderoby.
DSC_6857.jpg
Alternatywą dla prostego, czarnego garnituru jest klasyczny model w głębokim, granatowym odcieniu. Idealnie prezentujący się w zestawieniu z ciemnobrązowymi dodatkami - butami i paskiem w tym samym odcieniu. Panom przywiązującym dużą wagę do detali, z pewnością spodoba się cała kolekcja spinek do mankietów, wykonanych z wysokiej jakości połączenia stali i mosiądzu, subtelnie podkreślających poważny charakter imprezy, nadając tym samym szyku i wytworności. Biała koszula w tym zestawieniu to podstawa udanej stylizacji. Ponadczasowy element, prezentuje się bowiem dobrze przy każdej okazji. Podczas doboru odpowiedniego fasonu, nie można zapomnieć o indywidualnym dopasowaniu go do budowy ciała, długości mankietów czy rodzaju kołnierzyka.
DSC_6846a.jpg
Alternatywną propozycją, są jednorzędowe garnitury w eleganckim odcieniu grafitu. Taki komplet doskonale podkreśli charakterystyczne obuwie – kultowe, modne oxfordy. Całości dopełni idealnie dobrany krawat w wyrazistym, lecz stonowanym ciemnym kolorze, który nada stylizacji wyjątkowego charakteru. Oryginalny dodatek stanowić może również unikalna ozdoba butonierki – ręcznie wykonywana muszka Mosca w takim samym kolorze. Tradycyjna koszula kojarzona z niebieskimi kołnierzykami w stylizacjach karnawałowych nabiera zupełnie nowego, nieznanego dotąd charakteru. Spokojne błękity w zestawieniu z klasycznym garniturem przełamują monotonię i podkreślają uroczysty charakter wieczoru.
Styczeń to także miesiąc dedykowany przyszłym maturzystom. Każdy, kto ukończył szkołę średnią, z całą pewnością wspomina swój bal maturalny. Pierwsza tego typu uroczystość to także nie lada wyzwanie dla młodych gentlemanów. W ramach akcji promocyjnej Recman –  „Studniówka z klasą”, każdy maturzysta do określonych modeli garnituru może dodatkowo dobrać koszulę oraz krawat lub muchę. Wszystko w cenie 499 PLN.

Od pierwszego stycznia we wszystkich salonach Recman, przy zakupie dwóch koszul trzecią dostajesz gratis.

W promocji biorą udział wyłącznie przecenione modele koszul. Szczegóły akcji znaleźć można na recman.pl

DSC_6580.jpg

5900320011180.jpg

5900320017960.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

Świętuj Dzień Kobiet razem z Bath&Body Works

Przed nami jeden z najważniejszych dni w roku, czyli święto kobiet! 8 marca to doskonała okazja, aby sprawić sobie i innym wspaniały prezent – ucztę dla ciała i zmysłów prosto od Bath&Body Works. W kolekcji kosmetyków marki znajdziesz prawdziwe bomby aromatów, zamknięte w pięknych, przyciągających wzrok opakowaniach.