Karnawał niespodzianek

Styczeń pomimo pogody panującej za oknem, kojarzony jest z gorącym okresem karnawału. Przyniesiony prosto z Rio zwyczaj zachęca wszystkich do wyjścia z domu i świętowania. Bez względu na to czy wybierasz się na wytworny bal czy dziką imprezę w Centrum wybór idealnej stylizacji stanowić może nie lada wyzwanie. Co wybrać w tym sezonie? Postaw na ponadczasową elegancję lub zachwycający glamour. Lśnij i przyciągaj spojrzenia.

Untitled-9 copy.jpg
Zamiast małej czarnej idealnym sylwestrowym połączeniem będzie jednoczęściowy kombinezon uszyty z połączenia gładkiego materiału z subtelnymi koronkami podkreślającymi kobiecą naturę. Jego regularną formę i delikatne zdobienia warto zrównoważyć mocnymi, przyciągającymi wzrok akcesoriami – ciężką złota biżuterią i awangardową torebką. Żeby nie zmarznąć w drodze do klubu warto wyposażać się w futro – synonim elegancji i luksusu, który nada całej stylizacji niepowtarzalnego, karnawałowego charakteru. Tak skomponowany zestaw na pewno podbije każdą klubową imprezę.

kombinezon Liu Jo 1299,00 PLN
futro New Look 229,99 PLN
torebka Top Secret 129,99 PLN
biustonosz Intimissimi 114,90 PLN
bransoletka Solar 39,00 PLN
naszyjnik Pakamera wzór
Untitled-10.jpg
Zastanawiacie się czym zgrabnie zastąpić nieśmiertelną, klasyczną czerń, aby kreacja pozostała elegancka i odpowiednia na wieczorne szaleństwo, a jednocześnie nawiązywała do barwnych parad z Rio? Warto pomyśleć o głębokich, soczystych kolorach. Burgundowa sukienka o klasycznym kroju wykonana z podwójnego materiału w ciekawe perforacje doskonale podkreśli sylwetkę. Mimo hulającej zimy, zestaw warto uzupełnić ciekawymi butami na obcasie, które nadadzą lekkości stylizacji i sprawdzą się doskonale na domówce w gronie przyjaciół. Nie zapomnij o odpowiedniej biżuterii – w tym przypadku subtelnym łańcuszku i bransoletce. W twojej torebce nie może pudru w kompakcie, dzięki któremu będziesz zachwycać przez całą noc.

sukienka New Look 199,99 PLN
bielizna Intimissimi 149,90 PLN (góra) 69,90 PLN (dół)
torebka New Look 99,99 PLN
buty Gino Rossi 599,90 PLN
naszyjnik Solar 79,00 PLN
bransoletka Yes 149,00 PLN
Untitled-11.jpg
Alternatywną propozycją tradycyjnej eleganckiej stylizacji karnawałowej dla Panów są garnitury w chłodnych i stonowanych odcieniach granatu. Ten komplet doskonale podkreśli charakterystyczne obuwie – czarne lakierki z licowanej skóry lub kultowe oxfordy. Ciekawą propozycją jest tutaj męska kamizelka, uważana za synonim elegancji. Całości dopełni idealnie dobrany krawat w wyrazistym kolorze, który przełamie szarości i nada stylizacji wyjątkowego charakteru. W tym przypadku, warto zastanowić się nad żywymi burgundami lub butelkową zielenią. Tradycyjna koszula kojarzona z niebieskimi kołnierzykami w stylizacjach karnawałowych nabiera zupełnie nowego, nieznanego dotąd charakteru. Spokojne błękity w zestawieniu z siwym garniturem przełamują monotonię i podkreślają uroczysty charakter wieczoru.

marynarka Recman 549,00 PLN

ECCO_929,90PLN.jpg

GINO_ROSSI__599,90PLN.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

NAJMODNIEJSZE TRENDY NA LATO 2017 W NOWEJ KOLEKCJI LIU JO

Włoski szyk, elegancja i luksus – te słowa najlepiej opisują Liu Jo. Projektanci marki odpowiadają na zapotrzebowania nowoczesnych i pewnych siebie kobiet. Latem 2017 w naszych szafach królować będą jedwabie, koronki i satyna, a kolory przyprawią o zawrót głowy!