Karnawał niespodzianek

Styczeń pomimo pogody panującej za oknem, kojarzony jest z gorącym okresem karnawału. Przyniesiony prosto z Rio zwyczaj zachęca wszystkich do wyjścia z domu i świętowania. Bez względu na to czy wybierasz się na wytworny bal czy dziką imprezę w Centrum wybór idealnej stylizacji stanowić może nie lada wyzwanie. Co wybrać w tym sezonie? Postaw na ponadczasową elegancję lub zachwycający glamour. Lśnij i przyciągaj spojrzenia.

Untitled-9 copy.jpg
Zamiast małej czarnej idealnym sylwestrowym połączeniem będzie jednoczęściowy kombinezon uszyty z połączenia gładkiego materiału z subtelnymi koronkami podkreślającymi kobiecą naturę. Jego regularną formę i delikatne zdobienia warto zrównoważyć mocnymi, przyciągającymi wzrok akcesoriami – ciężką złota biżuterią i awangardową torebką. Żeby nie zmarznąć w drodze do klubu warto wyposażać się w futro – synonim elegancji i luksusu, który nada całej stylizacji niepowtarzalnego, karnawałowego charakteru. Tak skomponowany zestaw na pewno podbije każdą klubową imprezę.

kombinezon Liu Jo 1299,00 PLN
futro New Look 229,99 PLN
torebka Top Secret 129,99 PLN
biustonosz Intimissimi 114,90 PLN
bransoletka Solar 39,00 PLN
naszyjnik Pakamera wzór
Untitled-10.jpg
Zastanawiacie się czym zgrabnie zastąpić nieśmiertelną, klasyczną czerń, aby kreacja pozostała elegancka i odpowiednia na wieczorne szaleństwo, a jednocześnie nawiązywała do barwnych parad z Rio? Warto pomyśleć o głębokich, soczystych kolorach. Burgundowa sukienka o klasycznym kroju wykonana z podwójnego materiału w ciekawe perforacje doskonale podkreśli sylwetkę. Mimo hulającej zimy, zestaw warto uzupełnić ciekawymi butami na obcasie, które nadadzą lekkości stylizacji i sprawdzą się doskonale na domówce w gronie przyjaciół. Nie zapomnij o odpowiedniej biżuterii – w tym przypadku subtelnym łańcuszku i bransoletce. W twojej torebce nie może pudru w kompakcie, dzięki któremu będziesz zachwycać przez całą noc.

sukienka New Look 199,99 PLN
bielizna Intimissimi 149,90 PLN (góra) 69,90 PLN (dół)
torebka New Look 99,99 PLN
buty Gino Rossi 599,90 PLN
naszyjnik Solar 79,00 PLN
bransoletka Yes 149,00 PLN
Untitled-11.jpg
Alternatywną propozycją tradycyjnej eleganckiej stylizacji karnawałowej dla Panów są garnitury w chłodnych i stonowanych odcieniach granatu. Ten komplet doskonale podkreśli charakterystyczne obuwie – czarne lakierki z licowanej skóry lub kultowe oxfordy. Ciekawą propozycją jest tutaj męska kamizelka, uważana za synonim elegancji. Całości dopełni idealnie dobrany krawat w wyrazistym kolorze, który przełamie szarości i nada stylizacji wyjątkowego charakteru. W tym przypadku, warto zastanowić się nad żywymi burgundami lub butelkową zielenią. Tradycyjna koszula kojarzona z niebieskimi kołnierzykami w stylizacjach karnawałowych nabiera zupełnie nowego, nieznanego dotąd charakteru. Spokojne błękity w zestawieniu z siwym garniturem przełamują monotonię i podkreślają uroczysty charakter wieczoru.

marynarka Recman 549,00 PLN

NEWLOOK_199pln.jpg

ECCO_929,90PLN.jpg

GINO_ROSSI__599,90PLN.jpg

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.