UWOLNIJ ŻYWIOŁY - KOLEKCJA SHACKLE

Inspirowana stylem marynistycznym kolekcja Shackle to prawdziwie surowa i minimalistyczna propozycja dla nowoczesnych kobiet. Jej głównym elementem są gładkie powierzchnie i proste krawędzie, które dodają stalowej biżuterii odważnego charakteru.

AB-S-000-STA-ZWAC067 .jpgAB-S-000-STA-ZBAC072.jpgAB-S-000-STA-ZPAC070.jpgAB-S-000-STA-RBAC072 .jpgAB-S-000-STA-SWAC067 .jpgAB-S-000-STA-SPAC070.jpgAB-S-000-STA-SBAC072 .jpg
Shackle składa się z naszyjników, bransoletek, kolczyków i pierścionków wykonanych z idealnej do grawerowania stali. Tworząc kolekcję, jej autorka, Magda Dąbrowska inspirowała się rozległym morzem, walką z żywiołami i odwagą, która kieruje nami, gdy podążamy za swoją pasją. Dzięki stanowczym kształtom biżuterii przypominającym elementy mocowania na statku oraz ruchomym częściom każda kobieta podkreśli swój niepowtarzalny styl.

Kolekcja Shackle jest dostępna w sprzedaży w Salonach YES oraz na YES.pl.

AB-S-000-STA-ZPAC070.jpg

YES_159pln (2).jpg

AB-S-000-STA-SPAC068.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

Kolory rządzą! Nowości z kolekcji Pantone w HEGO'S MILANO

Kolory są domeną marki Pantone, która bada ich wpływ na kulturę i otaczający nas świat, wyznaczając przy tym obowiązujące w sezonie trendy. To właśnie barwy oddziałują na nasze emocje, a więc to jak wyrażamy samych siebie – także modowo.