SPOTKANIE Z VLOGERKĄ RED LIPSTICK MONSTER

W sobotę, 17 grudnia, w sklepie New Look w Centrum Handlowym Złote Tarasy w Warszawie odbyło się spotkanie z Ewą Grzelakowską-Kostoglu, czyli popularną Red Lipstick Monster. Tego dnia każdy klient miał unikalną szansę poznania znanej vlogerki, zobaczenia pokazu makijażu na żywo oraz porozmawiania z nią na temat aktualnych trendów kosmetycznych.

Red Lipstick Monster to jedna z najpopularniejszych vlogerek urodowych w Polsce. Jej kanał makijażowy od kilku lat wiedzie prym wśród polskich  youtuberów, a liczba jego subskrybentów rośnie z miesiąca na miesiąc. Doświadczenie Ewy, jej charyzma i perfekcjonizm, przełożyły się na liczne nagrody i współpracę z wieloma topowymi markami kosmetycznymi.
rlm1.jpgrlm6.jpgrlm9.jpg
W odmienionej przestrzeni sklepu New Look w CH Złote Tarasy w Warszawie wszyscy fani vlogerki mieli niepowtarzalną okazję nie tylko porozmawiania z Ewą, ale także skorzystania z jej porad urodowych. W czasie dwugodzinnego spotkania Red Lipstick Monster zaprezentowała pokaz makijażu na żywo, używając wyłącznie produktów z nowej linii New Look Beauty. Kosmetyki New Look od 2015 roku cieszą się bardzo dużym powodzeniem, głównie dzięki swojej wysokiej jakości oraz przystępnym cenom.

rlm1.jpg

rlm6.jpg

rlm9.jpg

UWOLNIJ ŻYWIOŁY - KOLEKCJA SHACKLE

Inspirowana stylem marynistycznym kolekcja Shackle to prawdziwie surowa i minimalistyczna propozycja dla nowoczesnych kobiet. Jej głównym elementem są gładkie powierzchnie i proste krawędzie, które dodają stalowej biżuterii odważnego charakteru.