SPOTKANIE Z VLOGERKĄ RED LIPSTICK MONSTER

W sobotę, 17 grudnia, w sklepie New Look w Centrum Handlowym Złote Tarasy w Warszawie odbyło się spotkanie z Ewą Grzelakowską-Kostoglu, czyli popularną Red Lipstick Monster. Tego dnia każdy klient miał unikalną szansę poznania znanej vlogerki, zobaczenia pokazu makijażu na żywo oraz porozmawiania z nią na temat aktualnych trendów kosmetycznych.

Red Lipstick Monster to jedna z najpopularniejszych vlogerek urodowych w Polsce. Jej kanał makijażowy od kilku lat wiedzie prym wśród polskich  youtuberów, a liczba jego subskrybentów rośnie z miesiąca na miesiąc. Doświadczenie Ewy, jej charyzma i perfekcjonizm, przełożyły się na liczne nagrody i współpracę z wieloma topowymi markami kosmetycznymi.
rlm1.jpgrlm6.jpgrlm9.jpg
W odmienionej przestrzeni sklepu New Look w CH Złote Tarasy w Warszawie wszyscy fani vlogerki mieli niepowtarzalną okazję nie tylko porozmawiania z Ewą, ale także skorzystania z jej porad urodowych. W czasie dwugodzinnego spotkania Red Lipstick Monster zaprezentowała pokaz makijażu na żywo, używając wyłącznie produktów z nowej linii New Look Beauty. Kosmetyki New Look od 2015 roku cieszą się bardzo dużym powodzeniem, głównie dzięki swojej wysokiej jakości oraz przystępnym cenom.

rlm1.jpg

rlm6.jpg

rlm9.jpg

CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!
ECCO Walkathon wraca we wrześniu!

Największy charytatywny spacer na świecie wraca do Polski i po raz dziesiąty odbędzie w Warszawie! Ponownie szczytny cel imprezy i dobra zabawa zjednoczą ludzi w słusznej sprawie. ECCO Walkathon rozpocznie się 15 września na warszawskiej Agrykoli.
WYGODA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE - PRESS DAY SS19 MARKI BIRKENSTOCK

W czwartek, 21 czerwca, na ulicy Brzozowej w Warszawie odbył się event marki BIRKENSTOCK. Zaproszeni goście – dziennikarze, styliści oraz blogerzy związani ze światem mody i lifestyle’u – mieli możliwość zobaczenia najgorętszych trendów na sezon S/S19, jednocześnie zapoznając się z historią rodzinnego brandu. Aliganza była odpowiedzialna za organizację i obsługę medialną eventu.
Z ORIENTEM W TLE – OPEN DAY AW18

7 czerwca 2018 miał miejsce Open Day w Aliganzie – dzień pełen atrakcji i niespodzianek, czekających na gości na każdym kroku. Towarzyszący wydarzeniu azjatycki klimat kraju kwitnącej wiśni, okazał się doskonałym tłem dla najnowszych kolekcji naszych Klientów.

UWOLNIJ ŻYWIOŁY - KOLEKCJA SHACKLE

Inspirowana stylem marynistycznym kolekcja Shackle to prawdziwie surowa i minimalistyczna propozycja dla nowoczesnych kobiet. Jej głównym elementem są gładkie powierzchnie i proste krawędzie, które dodają stalowej biżuterii odważnego charakteru.