SPOTKANIE Z VLOGERKĄ RED LIPSTICK MONSTER

W sobotę, 17 grudnia, w sklepie New Look w Centrum Handlowym Złote Tarasy w Warszawie odbyło się spotkanie z Ewą Grzelakowską-Kostoglu, czyli popularną Red Lipstick Monster. Tego dnia każdy klient miał unikalną szansę poznania znanej vlogerki, zobaczenia pokazu makijażu na żywo oraz porozmawiania z nią na temat aktualnych trendów kosmetycznych.

Red Lipstick Monster to jedna z najpopularniejszych vlogerek urodowych w Polsce. Jej kanał makijażowy od kilku lat wiedzie prym wśród polskich  youtuberów, a liczba jego subskrybentów rośnie z miesiąca na miesiąc. Doświadczenie Ewy, jej charyzma i perfekcjonizm, przełożyły się na liczne nagrody i współpracę z wieloma topowymi markami kosmetycznymi.
rlm1.jpgrlm6.jpgrlm9.jpg
W odmienionej przestrzeni sklepu New Look w CH Złote Tarasy w Warszawie wszyscy fani vlogerki mieli niepowtarzalną okazję nie tylko porozmawiania z Ewą, ale także skorzystania z jej porad urodowych. W czasie dwugodzinnego spotkania Red Lipstick Monster zaprezentowała pokaz makijażu na żywo, używając wyłącznie produktów z nowej linii New Look Beauty. Kosmetyki New Look od 2015 roku cieszą się bardzo dużym powodzeniem, głównie dzięki swojej wysokiej jakości oraz przystępnym cenom.

rlm1.jpg

rlm6.jpg

rlm9.jpg

PREZENTACJA KOLEKCJI MANGO COMMITTED

12 października, we flagowym sklepie MANGO w centrum handlowym Junior, odbyła się prezentacja kapsułowej kolekcji Committed, wykonanej całkowicie z materiałów pochodzących ze zrównoważonych źródeł. W wydarzeniu wzięli udział liczni goście ze świata mody i lifestyle’u, w tym dziennikarze, styliści oraz blogerzy. Gościem specjalnym części eventu dla klientów była Jessica Mercedes.
Siła kobiecości według NISSY - prezentacja pierwszego w Polsce salonu marki

We wtorek 26-go września w centrum handlowym Arkadia odbyła się prezentacja pierwszego w Polsce flagowego salonu marki NISSA. Zaproszeni goście mieli okazję zapoznać się z nową kolekcją marki na sezon jesień-zima 2017/18 i z bliska przyjrzeć się ubraniom wykonanym z najwyższej jakości tkanin.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

Energia, zmysłowość i przebojowość – te słowa określają nie tylko Tezenis, ale też nową ambasadorkę marki, Karolinę Gilon. W czwartek, 21 września 2017 r., w sklepie włoskiej marki w centrum handlowym Arkadia w Warszawie odbyło się wyjątkowe spotkanie w formie modowej podróży pod hasłem #gilonXtezenis.
Karolina Gilon oficjalną ambasadorką Tezenis w Polsce

UWOLNIJ ŻYWIOŁY - KOLEKCJA SHACKLE

Inspirowana stylem marynistycznym kolekcja Shackle to prawdziwie surowa i minimalistyczna propozycja dla nowoczesnych kobiet. Jej głównym elementem są gładkie powierzchnie i proste krawędzie, które dodają stalowej biżuterii odważnego charakteru.