SPOTKANIE Z VLOGERKĄ RED LIPSTICK MONSTER

W sobotę, 17 grudnia, w sklepie New Look w Centrum Handlowym Złote Tarasy w Warszawie odbyło się spotkanie z Ewą Grzelakowską-Kostoglu, czyli popularną Red Lipstick Monster. Tego dnia każdy klient miał unikalną szansę poznania znanej vlogerki, zobaczenia pokazu makijażu na żywo oraz porozmawiania z nią na temat aktualnych trendów kosmetycznych.

Red Lipstick Monster to jedna z najpopularniejszych vlogerek urodowych w Polsce. Jej kanał makijażowy od kilku lat wiedzie prym wśród polskich  youtuberów, a liczba jego subskrybentów rośnie z miesiąca na miesiąc. Doświadczenie Ewy, jej charyzma i perfekcjonizm, przełożyły się na liczne nagrody i współpracę z wieloma topowymi markami kosmetycznymi.
rlm1.jpgrlm6.jpgrlm9.jpg
W odmienionej przestrzeni sklepu New Look w CH Złote Tarasy w Warszawie wszyscy fani vlogerki mieli niepowtarzalną okazję nie tylko porozmawiania z Ewą, ale także skorzystania z jej porad urodowych. W czasie dwugodzinnego spotkania Red Lipstick Monster zaprezentowała pokaz makijażu na żywo, używając wyłącznie produktów z nowej linii New Look Beauty. Kosmetyki New Look od 2015 roku cieszą się bardzo dużym powodzeniem, głównie dzięki swojej wysokiej jakości oraz przystępnym cenom.

rlm1.jpg

rlm6.jpg

rlm9.jpg

Dziesiąta edycja ECCO Walkathon już za nami!

Warto się przejść!Za nami dziesiąta edycja ECCO Walkathon, który odbyła się na warszawskiej Agrykoli.  Podczas wspólnego spaceru pokonano ponad 81 000 kilometrów, by ECCO - duński producent obuwia - mogło przekazać na cele charytatywne 364 944 złotych.Dodatkowo, dzięki z
SPACERUJ W SŁUSZNYM CELU W DOBOROWYM TOWARZYSTWIE- ECCO WALKATHON I JEGO AMBASADORZY.

Wyobraźcie sobie ciepłe, jesienne słońce, piękne warszawskie ulice i sobotni spacer. Czy może być coś lepszego? Otóż tak- spacer, który może odmienić czyjeś życie! Jak zapewne wiecie już 15 września największy, charytatywny spacer, ECCO WALKATHON, powraca do Warszawy i nie możemy sobie wyobrazić, że Was tam zabraknie.
Wyjątkowy denim w indywidualnym wydaniu

YOUNIQUE powraca do Polski! Tym razem włoscy artyści odwiedzą Warszawę, Gdynię, Szczecin oraz Rzeszów. Ten wyjątkowy event zadedykowany jest denimowi, który stanowi bardzo ważną część kolekcji Liu Jo. Zarezerwuj sobie jeden dzień w roku i stwórz coś niepowtarzalnego!
CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!