Wiosenna kolekcja Intimissimi

SS17_Intimissimi_RPD1229_149,90pln.jpgSS17_Intimissimi_PDC1229_119,90pln.jpgRSD1239_4339_F_11680.jpgSBD1239_4339_F_11691.jpgLTD1232_2386_F_11664.jpgSID1232_2386_F_11658.jpg
ROMANS W WENECJI

Nieuchwytny nastrój wyrafinowanego salonu weneckiego stał się główną inspiracją dla koronkowej kolekcji Intimissimi. Nowe propozycje włoskiej marki emanują elegancją i pożądaniem.

Wśród nowości pojawią się romantyczne modele stworzone z myślą o zbliżającym się Święcie Zakochanych. Towarzyszy im nuta tajemniczości. Kolekcja przedstawia komplety bielizny w odcieniach głębokiej czerni i śnieżnej bieli, w których na pierwszy plan wysuwają się kontrastowe połączenia matowych i błyszczących faktur z akcentami sztucznej skóry oraz satyny. Wstawki w pudrowych kolorach stanowią wyraziste akcenty na szlachetnej czerni materiałów. Delikatne aplikacje i lśniące detale podkreślają subtelność koronki z motywami kwiatowymi. W kolekcji zachwycają również bardziej odważne zestawy z pełnymi nonszalancji transparentnymi elementami.

Modowym must-have od Intimissimi okaże się na pewno body z całkowicie odkrytymi plecami – to naprawdę bardzo seksowna niespodzianka! Modele z wyrazistymi wykończenia z koronki oraz siateczki zostały zaprojektowane z myślą o pewnej swojej zmysłowości, eleganckiej kobiecie.  Makramowe hafty i plisy to idealna propozycja na niezapomniane Walentynki.
RI1233S_6667_11676.jpgSID1233_6667_F_11677.jpgRSD1238_6674_F_11701.jpgSID1238_6674_F_11704.jpgCGD1238_6686_F_11838.jpg
REJS

W tym sezonie wybierz się w modowy rejs wraz z Intimissimi – inspirowane marynistycznym stylem projekty marki wyróżniają się za sprawą ponadczasowego printu w pasy oraz elementów żakardowych z kontrastującymi wykończeniami.

Intimissimi eksperymentuje z klasycznym, żeglarskim motywem i prezentuje go w zupełnie nowej odsłonie. W kolekcji odnajdziemy misterne hafty w zestawieniu z mocnym kolorem. Zamiast prosto, paski układają się po skosie, co nadaje propozycjom bardzo oryginalnego charakteru, zaś  miks różnych materiały tworzy pełen kontrastów i elegancji styl. Szlachetność jedwabiu uwodzi w całej palecie barw, od pełnej blasku czerwieni po klasyczny niebieski i biel, jak również w ponadczasowe i niezmiennie wpisujące się w światowe trendy połączenie czerni i bieli.
RBD1240_6675_F_11688.jpgSID1240_6675_F_11692.jpgRIS1209_6675_F_11646.jpgSBD1209_6675_F_11652.jpgRBD1159_6676_F_11656.jpgSCD1159_6676_F_11655.jpg
WŁOSKIE OGRODY

Wraz z nowymi propozycjami od Intimissimi oficjalnie wychodzimy na powitanie Wiosny.

Romantyczne i pełne marzycielskiego czaru, ale równocześnie świeże oraz nieco niepokorne elementy. Ta część kolekcji włoskiej marki przywodzi na myśl delikatny włoski ogród aż po horyzont. Pastelowe odcienie odgrywają główną rolę na scenie barw. Pudrowy róż i jasny beż harmonijnie łączą się z delikatną zielenią, subtelnym brązem czy energetycznym błękitem.

Nowa kolekcja Intimissimi to też różnorodne materiały i faktury. Delikatne kwiatowe akcenty zdobiące komplety bielizny, a także hafty sprawiają, że elegancja jedwabiu tylko zyskuje za sprawą lekkości i miękkości bawełny.

Wiosenna aura zapanowała w Intimissimi na dobre. Również wśród propozycji ubrań odnajdziemy bogate hafty oraz subtelne drapowania na zwiewnych tkaninach. Wszystko utrzymane w słodkiej  gamie kolorystycznej pasteli.

BOD1209_6675_F_12613.jpg

CGD1238_6686_F_11838.jpg

grafika | 2 MB

SPOTKANIE Z VLOGERKĄ RED LIPSTICK MONSTER

W sobotę, 17 grudnia, w sklepie New Look w Centrum Handlowym Złote Tarasy w Warszawie odbyło się spotkanie z Ewą Grzelakowską-Kostoglu, czyli popularną Red Lipstick Monster. Tego dnia każdy klient miał unikalną szansę poznania znanej vlogerki, zobaczenia pokazu makijażu na żywo oraz porozmawiania z nią na temat aktualnych trendów kosmetycznych.