Powrót lat 70. – nowości z kolekcji HEGO'S MILANO

Lata 70-te to czas łączenia różnych stylów, moment w historii kiedy elegancja przenika się z ekscentrycznością na zasadzie wybuchowej modowej mieszkanki. HEGO'S MILANO powraca z kolekcją, która została zainspirowana jedyną w swoim rodzaju estetyką ery hippie, ale ze współczesnym twistem.

4.jpg
Ta wyjątkowa dekada wyróżnia się swobodnym miksem stylów. W centrum uwagi znajdują się wyraziste dodatki, dzięki którym look nabiera niezapomnianego charakteru. Moda tego okresu to bowiem nie tylko ubrania, ale także różnorodne, nieraz szalone buty! Ciężkie botki, mokasyny z obcasem rozszerzanym ku dołowi czy czółenka na platformie to must-have każdej hipiski XXI wieku. Jeśli masz ochotę wprowadzić odrobinę klimatu retro do swojej szafy, to postaw na jeden mocny akcent w postaci oryginalnych modeli butów od HEGO’S MILANO.
HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8054_velour_piombo_01_599,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8062_matix_marrone_01_599,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8058_vitello_nero_01_599,9zł.jpg
Stylowe botki na słupku

Botki na prostym słupku to synonim elegancji i wygody. Stabilny obcas sprawi, że poczujesz się pewnie i równocześnie bardzo kobieco, niezależnie od tego czy założysz je na lunch ze znajomymi czy wieczorne wyjście. Dobrana do nich zwiewna sukienka w wersji maxi lub spódnica z delikatnego materiału stworzy oryginalną stylizację, przywodzącą na myśl styl dzieci kwiatów.
Hego's Milano_HEGOS.eu_8320_spazzolato_grigio_01_499,90zł.jpgHego's Milano_HEGOS.eu_8520_spazzolato_blu_01_499,90zł.jpgHego's Milano_HEGOS.eu_8120_camoscio_col_119_01_499,90zł.jpg
Więcej blasku

Ponadczasowe mokasyny są silnym akcentem każdej stylizacji. W tym sezonie ten klasyczny fason zyska nowoczesnego charakteru za sprawą przykuwającego wzrok, metalicznego wykończenia. W parze z dżinsami dzwonami i jedwabną koszulą uzyskasz look godny prawdziwej hipiski! W kolekcji HEGO’S MILANO znajdziesz zarówno swoje ukochane mokasyny wersji casual na niskim, rozszerzanym obcasie, jak bardziej ekstrawaganckie wysokie modele.
HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_specchio_blu_inglese_02_649,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_abrasivato_bordo_02_649,9zł.jpg
Moda z przymrużeniem oka

Kto powiedział, że klasyczne czółenka muszą być nudne? W bogatej ofercie HEGO’S MILANO na prawdziwe fashionistki czekają modele z zabawnymi zdobieniami w postaci miękkich pomponów na nosku. Zestawiając czółenka na platformie z efektownym kombinezonem zrobisz wrażenie nie tylko w trakcie karnawału! Co więcej, spokojnie przetańczysz w nich całą noc.
HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_5213_asport_blu_pytone_01_449,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_6056_demon_cuoio_03_529,9zł.jpg
Półbuty ze zwierzęcym printem

Jednym z charakterystycznych motywów stylu hippie są zwierzęce printy. Wśród propozycji HEGO'S MILANO zachwycają modele ze stemplowanej skóry, przypominającej w fakturze skórę węża. Od razu przeniesiesz się w czasie za ich sprawą prosto do lat 70. Sprawdzą się zarówno jako uzupełnienie monochromatycznego total looku, jak i kluczowy element wielobarwnej stylizacji. Od Ciebie zależy którą wersję wybierzesz!
Fenomen lat 70. polega na jego różnorodności, przenikaniu się wzorów i umiejętnym łączeniu stylów oraz trendów. Koniec zasad, puść wodze fantazji i baw się modą!

Pełna kolekcja dostępna w sprzedaży na stronie internetowej http://www.hegos.eu/.

4.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_specchio_blu_inglese_02_649,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8454_vitello_nero_01_599,9zł.jpg

Hego's Milano_HEGOS.eu_8120_camoscio_col_119_01_499,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8054_velour_piombo_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_abrasivato_bordo_02_649,9zł.jpg

Hego's Milano_HEGOS.eu_8320_spazzolato_grigio_01_499,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8062_matix_marrone_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_6056_demon_cuoio_03_529,9zł.jpg

Hego's Milano_HEGOS.eu_8520_spazzolato_blu_01_499,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8154_camoscio_1597_taupe_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8058_vitello_nero_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_5213_asport_blu_pytone_01_449,9zł.jpg

CELEBRUJ WAKACJE I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJLEPSZĄ CEWE FOTOKSIĄŻKĘ ROKU

W maju ruszyła siódma edycja konkursu organizowanego przez CEWE FOTOKSIĄŻKĘ, w której na zwycięzców czekają cenne nagrody. Tu nie ma przegranych – aplikując, każdy uczestnik wygrywa już na starcie bon o wartości 50 złotych do wykorzystania na produkty CEWE! Nie zwlekaj i podziel się z nami najpiękniejszymi wspomnieniami!
PEŁNE ODŻYWIENIE TWOICH WŁOSÓW OD THE BODY SHOP!

Czas wakacji, czyli beztroskie wygrzewanie się na słońcu i powiew morskiej bryzy, to szczególny okres dbania o ochronę naszych włosów. W wymagającej pielęgnacji świetnie sprawdzą się maski, peelingi oraz wielozadaniowe olejki, które stanowią absolutny must have każdego lata!
Totalna regeneracja - czyli wakacyjna pielęgnacja włosów z The Body Shop!

Jednym z ważniejszych punktów codziennej pielęgnacji są włosy. Szczególnie latem, kiedy słońce, morskie fale i wiatr mogą zaszkodzić ich kondycji. Z myślą o pielęgnacji włosów, The Body Shop rozszerzył linię o nowe, wegańskie produkty, które odpowiedzą na Twoje potrzeby niezależnie od tego, jaki typ włosów posiadasz!
Kolejne otwarcia w Galerii Klif

Dwie nowe marki powitała Galeria Klif w gronie swoich najemców. Klientów zaprasza największy w Trójmieście salon CCC – najszybciej rozwijająca się firma obuwnicza w Europie oraz elektromarket Media Expert.  Salony łącznie wynajęły powierzchnię ponad 2400 mkw.. W ost

Wiosenna kolekcja Intimissimi

ROMANS W WENECJINieuchwytny nastrój wyrafinowanego salonu weneckiego stał się główną inspiracją dla koronkowej kolekcji Intimissimi. Nowe propozycje włoskiej marki emanują elegancją i pożądaniem.Wśród nowości pojawią się romantyczne modele stworzone z myślą o zbliżającym