Powrót lat 70. – nowości z kolekcji HEGO'S MILANO

Lata 70-te to czas łączenia różnych stylów, moment w historii kiedy elegancja przenika się z ekscentrycznością na zasadzie wybuchowej modowej mieszkanki. HEGO'S MILANO powraca z kolekcją, która została zainspirowana jedyną w swoim rodzaju estetyką ery hippie, ale ze współczesnym twistem.

4.jpg
Ta wyjątkowa dekada wyróżnia się swobodnym miksem stylów. W centrum uwagi znajdują się wyraziste dodatki, dzięki którym look nabiera niezapomnianego charakteru. Moda tego okresu to bowiem nie tylko ubrania, ale także różnorodne, nieraz szalone buty! Ciężkie botki, mokasyny z obcasem rozszerzanym ku dołowi czy czółenka na platformie to must-have każdej hipiski XXI wieku. Jeśli masz ochotę wprowadzić odrobinę klimatu retro do swojej szafy, to postaw na jeden mocny akcent w postaci oryginalnych modeli butów od HEGO’S MILANO.
HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8054_velour_piombo_01_599,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8062_matix_marrone_01_599,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8058_vitello_nero_01_599,9zł.jpg
Stylowe botki na słupku

Botki na prostym słupku to synonim elegancji i wygody. Stabilny obcas sprawi, że poczujesz się pewnie i równocześnie bardzo kobieco, niezależnie od tego czy założysz je na lunch ze znajomymi czy wieczorne wyjście. Dobrana do nich zwiewna sukienka w wersji maxi lub spódnica z delikatnego materiału stworzy oryginalną stylizację, przywodzącą na myśl styl dzieci kwiatów.
Hego's Milano_HEGOS.eu_8320_spazzolato_grigio_01_499,90zł.jpgHego's Milano_HEGOS.eu_8520_spazzolato_blu_01_499,90zł.jpgHego's Milano_HEGOS.eu_8120_camoscio_col_119_01_499,90zł.jpg
Więcej blasku

Ponadczasowe mokasyny są silnym akcentem każdej stylizacji. W tym sezonie ten klasyczny fason zyska nowoczesnego charakteru za sprawą przykuwającego wzrok, metalicznego wykończenia. W parze z dżinsami dzwonami i jedwabną koszulą uzyskasz look godny prawdziwej hipiski! W kolekcji HEGO’S MILANO znajdziesz zarówno swoje ukochane mokasyny wersji casual na niskim, rozszerzanym obcasie, jak bardziej ekstrawaganckie wysokie modele.
HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_specchio_blu_inglese_02_649,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_abrasivato_bordo_02_649,9zł.jpg
Moda z przymrużeniem oka

Kto powiedział, że klasyczne czółenka muszą być nudne? W bogatej ofercie HEGO’S MILANO na prawdziwe fashionistki czekają modele z zabawnymi zdobieniami w postaci miękkich pomponów na nosku. Zestawiając czółenka na platformie z efektownym kombinezonem zrobisz wrażenie nie tylko w trakcie karnawału! Co więcej, spokojnie przetańczysz w nich całą noc.
HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_5213_asport_blu_pytone_01_449,9zł.jpgHEGO'S MILANO_HEGOS.eu_6056_demon_cuoio_03_529,9zł.jpg
Półbuty ze zwierzęcym printem

Jednym z charakterystycznych motywów stylu hippie są zwierzęce printy. Wśród propozycji HEGO'S MILANO zachwycają modele ze stemplowanej skóry, przypominającej w fakturze skórę węża. Od razu przeniesiesz się w czasie za ich sprawą prosto do lat 70. Sprawdzą się zarówno jako uzupełnienie monochromatycznego total looku, jak i kluczowy element wielobarwnej stylizacji. Od Ciebie zależy którą wersję wybierzesz!
Fenomen lat 70. polega na jego różnorodności, przenikaniu się wzorów i umiejętnym łączeniu stylów oraz trendów. Koniec zasad, puść wodze fantazji i baw się modą!

Pełna kolekcja dostępna w sprzedaży na stronie internetowej http://www.hegos.eu/.

4.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_specchio_blu_inglese_02_649,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8454_vitello_nero_01_599,9zł.jpg

Hego's Milano_HEGOS.eu_8120_camoscio_col_119_01_499,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8054_velour_piombo_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_9651_abrasivato_bordo_02_649,9zł.jpg

Hego's Milano_HEGOS.eu_8320_spazzolato_grigio_01_499,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8062_matix_marrone_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_6056_demon_cuoio_03_529,9zł.jpg

Hego's Milano_HEGOS.eu_8520_spazzolato_blu_01_499,90zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8154_camoscio_1597_taupe_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_8058_vitello_nero_01_599,9zł.jpg

HEGO'S MILANO_HEGOS.eu_5213_asport_blu_pytone_01_449,9zł.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

Wiosenna kolekcja Intimissimi

ROMANS W WENECJINieuchwytny nastrój wyrafinowanego salonu weneckiego stał się główną inspiracją dla koronkowej kolekcji Intimissimi. Nowe propozycje włoskiej marki emanują elegancją i pożądaniem.Wśród nowości pojawią się romantyczne modele stworzone z myślą o zbliżającym