Zimowy Must Have od The Body Shop

Cztery, wyjątkowe produkty, których Twoja skóra potrzebuje tej zimy.

Co wyróżnia produkty The Body Shop? To najwyższa jakość składników, starannie wyselekcjonowanych i zbieranych na całym świecie, dzięki czemu dostarczasz swojej skórze wyłącznie to, co najlepsze. Niska temperatura, śnieg, wilgoć i wiatr mają ogromny wpływ na kondycję skóry. Dla wysuszonej cery, popękanych ust i zmarzniętych dłoni brytyjska marka The Body Shop przygotowała kilka produktów, które są niezbędne w każdej zimowej kosmetyczce.

TBS_FACE MIST VIT C 100ML_59,90PLN.jpg
Podczas zimy, pamiętaj, żeby dostarczyć sobie odpowiednią ilości witamin. Zbilansowana dieta może nie być wystarczająca. Kosmetyki The Body Shop z linii Vitamin C to dawka uderzeniowa dla Twojej skóry. Kwas L-askorbinowy to jeden z najlepiej przebadanych składników w kosmetyce. Odgrywa kluczową rolę w poprawnym działaniu każdego organizmu i jest niezbędny w pielęgnacji skóry. Ten wyjątkowo mocny antyoksydant skutecznie zwalcza wolne rodniki, a poprzez stymulację procesów tworzenia kolagenu spowalnia procesy starzenia się skóry, rozjaśnia przebarwienia, pojawiające się wraz z wiekiem rozświetlając cerę i ożywiając jej koloryt. Dodatkowo, jest to witamina zbawienna dla cery naczynkowej – poprawia gojenie i uszczelnia naczynka. W swojej linii The Body shop oferuje rozjaśniający balsam, koncentrat rozjaśniający, nawilżający oraz wygładzający krem do twarzy.
TBS_VITAMIN E MOISTURE CREAM 15ML_25,90PLN.jpg
Kolejną z witamin, o której nie możemy zapomnieć podczas surowej pory roku, jest drogocenna witamina E - znana witamina młodości. Jako silny przeciwutleniacz, chroni komórki skóry przed szkodliwym działaniem stresu oksydacyjnego i uszkodzeniami wynikającymi z działania wolnych rodników. Witamina E znajduje się w całej linii produktów od The Body Shop – żelu od mycia twarzy, balsami do ciała, odżywczym kremie, oraz kremie do twarzy na noc.
Hemp Hand Protector 100ml.jpg
Chłód oraz wiatr w znacznym stopniu przyczyniają się do wysuszania i pękania skóry dłoni. Krem do pielęgnacji rąk z linii Hemp ma silne działanie regenerujące. Dzięki wysokiej zawartości nawilżającego oleju z nasion konopi, kwasów tłuszczowych – gliceryny i alantoniny, nawilża dłonie, a lenolina tworzy warstwę barierową chroniącą dłonie przez dłuższy czas. Przyśpiesza gojenie się ran, zmiękcza i wygładza skórę.
eps_jpg_HONEYMANIA_LIPBUTTER_ANGLE_INRENPS319.jpg
Długie, zimowe spacery wieczorową porą z całą pewnością mogą być odprężające i romantyczne. Jednakże nie w momencie, kiedy cały czas skupiamy się na piekących od zimna, popękanych ustach. W takim przypadku w każdej torebce powinno znaleźć się masło do ust. Przeznaczone do skóry, która wymaga bardzo intensywnego odżywienia i natychmiastowego ukojenia, masełko na bazie miodu szybko regeneruje popękane usta, nawilżając i uelastyczniając je. Tłusta konsystencja chroni wargi przed szkodliwym działaniem pogody, jednocześnie zapobiegając ponownemu ich wysuszaniu.

Produkty dostępne w salonach The Body Shop na całym świecie: lista sklepów

eps_jpg_RANGE_2_VITAMIN E PORTRAIT2RANGE_PORT_INBOOPS106 — kopia.jpgeps_jpg_RANGE_1_VITAMIN C LANDSCAPE1RANGE_LAND_INBOOPS093 — kopia.jpgRANGE_2_HEMP PORTRAIT RANGE.jpg

TBS_Vitamin E Hydrating Toner 250ml_45,90PLN.jpg

eps_jpg_HONEYMANIA_LIPBUTTER_INRENPS318.jpg

eps_jpg_RANGE_1_VITAMIN C LANDSCAPE1RANGE_LAND_INBOOPS093 — kopia.jpg

eps_jpg_RANGE_2_VITAMIN E PORTRAIT2RANGE_PORT_INBOOPS106 — kopia.jpg

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.