Nowa kolekcja sukienek Premium od New Look

Masz ochotę zaszaleć? W tym sezonie dzięki New Look znalezienie odpowiedniej imprezowej kreacji stanie się banalnie proste! Nowa kolekcja sukienek premium to elegancka linia modeli, które sprawdzą się zarówno jako stylizacje na sylwestra, jak i szaloną karnawałową noc. Wybieraj spośród wielu krojów i wzorów – ozdobioną koralikami kremową sukienkę, zmysłową halkę z haftowaną aplikacją czy też romantyczną koronkową kreację. Nie tylko design robi tu furorę, ale także wysoka jakość wykonania i dobre gatunkowo materiały, które sprawią, że zwrócisz uwagę wszystki wokół i bez wątpienia zostaniesz królową każdego balu!

£44.99 €59.99 279zl NEWLOOK WK 30.jpg

00987_PREMIUM_PARTY_DRESS_150X192mm.jpg

2016_07_13_NEW LOOK.jpg

£59.99 €79.99 329zl NEWLOOK WK33.jpg

£49.99 €64.99 279zł WK31.jpg

£99.99 129€ 539zl WK35.jpg

£59.99 79.99€ 329zl NEWLOOK WK35.jpg

£49.99 €64.99 279ZL NEWLOOK WK42.jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

WŁOSKI SZYK LIU JO

Włoski szyk, elegancja i nowoczesność – to najlepiej opisuje pierwsze modele z najnowszej kolekcji na wiosnę-lato 2017 marki Liu Jo. W nadchodzącym sezonie kobiety będą niezwykle zmysłowe, a wszystko za sprawą linii – Black oraz Gold Label.