Nowa kolekcja sukienek Premium od New Look

Masz ochotę zaszaleć? W tym sezonie dzięki New Look znalezienie odpowiedniej imprezowej kreacji stanie się banalnie proste! Nowa kolekcja sukienek premium to elegancka linia modeli, które sprawdzą się zarówno jako stylizacje na sylwestra, jak i szaloną karnawałową noc. Wybieraj spośród wielu krojów i wzorów – ozdobioną koralikami kremową sukienkę, zmysłową halkę z haftowaną aplikacją czy też romantyczną koronkową kreację. Nie tylko design robi tu furorę, ale także wysoka jakość wykonania i dobre gatunkowo materiały, które sprawią, że zwrócisz uwagę wszystki wokół i bez wątpienia zostaniesz królową każdego balu!

£44.99 €59.99 279zl NEWLOOK WK 30.jpg

00987_PREMIUM_PARTY_DRESS_150X192mm.jpg

2016_07_13_NEW LOOK.jpg

£59.99 €79.99 329zl NEWLOOK WK33.jpg

£49.99 €64.99 279zł WK31.jpg

£99.99 129€ 539zl WK35.jpg

£59.99 79.99€ 329zl NEWLOOK WK35.jpg

£49.99 €64.99 279ZL NEWLOOK WK42.jpg

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.