Tezenis już oficjalnie w Warszawie!

#RITAORAXTEZENIS

web136.jpgweb016.jpgKarolinaGilon (2).jpgweb220.jpgweb118.jpg

Wielkie odliczanie właśnie się zakończyło – Tezenis, zwany marką pokolenia Millenium, otworzył oficjalnie swój pierwszy sklep w Warszawie w centrum handlowym Arkadia. 15 grudnia 2016 r. jako data na pewno zapadnie wszystkim fanom mody (oraz muzyki) na długo w pamięć, bo wydarzeniu towarzyszył koncert ambasadorki Tezenis – brytyjskiej gwiazdy, Rity Ory!

Tezenis można określić jako urodzonego trendsettera z młodą duszą. Marka z portfolio Calzedonia Group kocha dynamicznie zmieniający się świat online i social media, jako pierwsza dowiadując się o wszelkich nowościach. Kolekcje bielizny oraz easywear dla kobiet, mężczyzn i dzieci zmieniają się co dwa miesiące – powstają zawsze w oparciu o najnowsze światowe trendy, przez co każdy znajdzie w Tezenis swój wymarzony must-have. Teraz marka jest również dostępna dla fanów w Polsce. Sklep w Warszawie i Poznaniu to dopiero początek!
Nic dziwnego, że ambasadorką Tezenis od 2015 roku jest Rita Ora - jedno z najgorętszych nazwisk sceny muzycznej i modowej. Jako gwiazda wielu talentów ostatnio zaprezentowała kolejną odsłonę swojej współpracy z włoską marką, tym razem w postaci autorskiej capsule collection. Zmysłowa kolekcja, składająca się z 6 ikonicznych elementów z wykończeniami z koronki, satyny i aksamitu, idealnie wpisuje się w DNA Tezenis. Każda z propozycji sprawdzi się zarówno jako seksowny dodatek lub podstawa niezapomnianej stylizacji.
„Inspiracją tej kolekcji jest muzyka i atmosfera najbardziej ekskluzywnych klubów na świecie,” wypowiada się sama wokalistka.
Limitowana kolekcja Rita Ora by Tezenis jest dostępna w sklepach na całym świecie, tym również w Warszawie. Zaproszeni  goście – dziennikarze, styliści oraz influencerzy związani ze światem mody, mogli na własne oczy i jako pierwsi podziwiać  looki Tezenis stworzone przy współpracy z gwiazdą. W specjalnie na tę okazję zaaranżowanej przestrzeni sklepu w Arkadii kolekcja prezentowała się niesamowicie.
Oficjalnej otwarciu pierwszego salonu Tezenis w Warszawie towarzyszyło też niezwykłe wydarzenie – wystąpienie Rity Ory w wersji unplugged! Gwiazda przyleciała do Warszawy na zaproszenie marki. W samym sercu Arkadii została wybudowana na ten wieczór specjalna scena koncertowa. Atmosfera była naprawdę gorąca. Blask neonów i wokal samej artystki szybko zgromadziły dużą publiczność, która bawiła się i tańczyła do najbardziej znanych hitów gwiazdy.
Na inauguracji Tezenis w Warszawie z udziałem Rity Ory pojawiły się tak znane osoby jak Julia Kuczyńska (Maffashion), Jessica Mercedes (Jemerced) Karolina Gilon, LittleMoonster96 czyli Angelika Mucha czy Katarzyna Pytel (Pani Ekscelencja).
Nowe miejsce na mapie Warszawy, jedyny w swoim rodzaju powód do świętowania, obecność ambasadorki marki i jej niezwykła kolekcja sprawiły, że event Tezenis w Arkadii na długo zapisze się jako ważne wydarzenie ze świata mody.

Angelika_4.jpg

AW16_TEZENIS_RITAORA_GÓRA_94,90PLN_DÓŁ_39,90PLN.png

AW16_TEZENIS_RITAORA_ GÓRA_69,90PLN_DÓŁ_35,90PLN.png

AW16_TEZENIS_RITAORA_ BODY_139,90PLN.png

Najbardziej spersonalizowany sklep online w Europie startuje z platformą sprzedażową ABOUTYOU.PL

8 sierpnia 2018 roku niemiecka platforma sprzedażowa ABOUT YOU ruszyła ze sprzedażą na polskim rynku. Ponad 400 gości – influencerów, gwiazd, dziennikarzy oraz ekspertów z branży mody – wspólnie świętowało wielkie otwarcie nowoczesnej platformy.
MANGO - Spółka zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 milionów euro

MANGO-MNG Holding zamknęła rok 2017 ze sprzedażą w wysokości 2 194 mln euro i EBITDA o wysokości 115 mln, czyli o 50% więcej niż w poprzednim roku. 2017 r. podzielony został na dwa bardzo odmienne półrocza: w pierwszym EBITDA odnotował znaczną poprawę w porównaniu do rok
Mateusz Stankiewicz w sesji wizerunkowej Klif

Mocne kolory, ciekawe faktury i wzory – taka będzie nadchodząca jesień w Domu Mody i Galerii Klif. Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie. Projektanci lansują pewną siebie, świadomą i mocną kobietę, która nie boi się wyzwań. Jesienne kolekcje w Klifach przybliżają te trendy polskim klientkom.
Własne reguły, wspólna idea – PUMA w wyjątkowej muzycznej aktywacji DO YOU inspiruje kobiety do robienia rzeczy tylko dla siebie

DO YOU, to przesłanie dla wszystkich silnych i niezależnych kobiet – których nie brakuje wśród nas. DO YOU, to nie poddawanie się regułom i narzuconym normom. To znalezienie własnej drogi i robienie rzeczy dla siebie.