Tezenis już oficjalnie w Warszawie!

#RITAORAXTEZENIS

web136.jpgweb016.jpgKarolinaGilon (2).jpgweb220.jpgweb118.jpg

Wielkie odliczanie właśnie się zakończyło – Tezenis, zwany marką pokolenia Millenium, otworzył oficjalnie swój pierwszy sklep w Warszawie w centrum handlowym Arkadia. 15 grudnia 2016 r. jako data na pewno zapadnie wszystkim fanom mody (oraz muzyki) na długo w pamięć, bo wydarzeniu towarzyszył koncert ambasadorki Tezenis – brytyjskiej gwiazdy, Rity Ory!

Tezenis można określić jako urodzonego trendsettera z młodą duszą. Marka z portfolio Calzedonia Group kocha dynamicznie zmieniający się świat online i social media, jako pierwsza dowiadując się o wszelkich nowościach. Kolekcje bielizny oraz easywear dla kobiet, mężczyzn i dzieci zmieniają się co dwa miesiące – powstają zawsze w oparciu o najnowsze światowe trendy, przez co każdy znajdzie w Tezenis swój wymarzony must-have. Teraz marka jest również dostępna dla fanów w Polsce. Sklep w Warszawie i Poznaniu to dopiero początek!
Nic dziwnego, że ambasadorką Tezenis od 2015 roku jest Rita Ora - jedno z najgorętszych nazwisk sceny muzycznej i modowej. Jako gwiazda wielu talentów ostatnio zaprezentowała kolejną odsłonę swojej współpracy z włoską marką, tym razem w postaci autorskiej capsule collection. Zmysłowa kolekcja, składająca się z 6 ikonicznych elementów z wykończeniami z koronki, satyny i aksamitu, idealnie wpisuje się w DNA Tezenis. Każda z propozycji sprawdzi się zarówno jako seksowny dodatek lub podstawa niezapomnianej stylizacji.
„Inspiracją tej kolekcji jest muzyka i atmosfera najbardziej ekskluzywnych klubów na świecie,” wypowiada się sama wokalistka.
Limitowana kolekcja Rita Ora by Tezenis jest dostępna w sklepach na całym świecie, tym również w Warszawie. Zaproszeni  goście – dziennikarze, styliści oraz influencerzy związani ze światem mody, mogli na własne oczy i jako pierwsi podziwiać  looki Tezenis stworzone przy współpracy z gwiazdą. W specjalnie na tę okazję zaaranżowanej przestrzeni sklepu w Arkadii kolekcja prezentowała się niesamowicie.
Oficjalnej otwarciu pierwszego salonu Tezenis w Warszawie towarzyszyło też niezwykłe wydarzenie – wystąpienie Rity Ory w wersji unplugged! Gwiazda przyleciała do Warszawy na zaproszenie marki. W samym sercu Arkadii została wybudowana na ten wieczór specjalna scena koncertowa. Atmosfera była naprawdę gorąca. Blask neonów i wokal samej artystki szybko zgromadziły dużą publiczność, która bawiła się i tańczyła do najbardziej znanych hitów gwiazdy.
Na inauguracji Tezenis w Warszawie z udziałem Rity Ory pojawiły się tak znane osoby jak Julia Kuczyńska (Maffashion), Jessica Mercedes (Jemerced) Karolina Gilon, LittleMoonster96 czyli Angelika Mucha czy Katarzyna Pytel (Pani Ekscelencja).
Nowe miejsce na mapie Warszawy, jedyny w swoim rodzaju powód do świętowania, obecność ambasadorki marki i jej niezwykła kolekcja sprawiły, że event Tezenis w Arkadii na długo zapisze się jako ważne wydarzenie ze świata mody.

Angelika_4.jpg

AW16_TEZENIS_RITAORA_ GÓRA_69,90PLN_DÓŁ_35,90PLN.png

AW16_TEZENIS_RITAORA_ BODY_139,90PLN.png

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

Tezenis już oficjalnie w Warszawie!

#RITAORAXTEZENIS