DO ZAKOCHANIA JEDEN KROK – PEŁNE MIŁOŚCI ZAPACHY OD BATH&BODY WORKS
DO ZAKOCHANIA JEDEN KROK –
PEŁNE MIŁOŚCI ZAPACHY OD BATH&BODY WORKS

DO ZAKOCHANIA JEDEN KROK – PEŁNE MIŁOŚCI ZAPACHY OD BATH&BODY WORKS

Coraz większymi krokami zbliża się do nas największe święto miłości w roku, czyli Walentynki. Przygotuj się na ten wyjątkowy dzień i razem z Bath & Body Works powiedz najbliższym „kocham” nie tylko słowami!

Szukasz idealnego prezentu, który niczym strzała amora trafi prosto w serce ukochanej osoby? Pamiętaj – nic tak nie sprawia radości, jak praktyczny, a zarazem cieszący oko upominek, który na zawsze zapadnie w pamięć obdarowanego. Dzięki Bath & Body Works masz pewność, że twój wybór będzie spełniał wszystkie te warunki!
BBW_59PLN (2).jpgBBW_59PLN.jpgBBW_149PLN (3).jpgBBW_59PLN (4).jpgBBW_79PLN (1).jpgBBW_149PLN (2).jpgBBW_59PLN (3).jpgBBW_99PLN.jpgBBW_79PLN.jpgBBW_59PLN (5).jpgBBW_79PLN (2).jpgBBW_59PLN (1).jpg
Walentynki to dzień pełen miłości, lecz nie tylko dla zakochanych – skorzystaj z okazji i spraw najbliższym prezenty prosto z serca. Orzeźwiający żel pod prysznic, intensywnie pielęgnujący balsam, głęboko nawilżający krem do ciała, otulająca mgiełka, idealnie skomponowana woda toaletowa, a także pełna aromatu świeca… Ogromny wybór produktów od Bath & Body Works gwarantuje nie tylko uśmiech na twarzy obdarowanej osoby, ale także pełne miłości wspomnienia i zapach, przywodzący na myśl wspólne, radosne chwile.

BBW_149PLN (3).jpg

BBW_99PLN.jpg

BBW_149PLN (2).jpg

BBW_79PLN.jpg

BBW_59PLN (2).jpg

BBW_59PLN (5).jpg

BBW_59PLN.jpg

BBW_59PLN (4).jpg

BBW_79PLN (1).jpg

BBW_59PLN (3).jpg

BBW_59PLN (1).jpg

BBW_79PLN (2).jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

Moda Coccodrillo – nowa kolekcja na wiosnę i lato 2017

Marka odzieży dziecięcej – Coccodrillo – wprowadza na rynek swoją najnowszą wiosenno-letnią kolekcję. Nowe kreacje dostępne będą od lutego w ponad 240 sklepach Coccodrillo w całym kraju. W tym sezonie dominować będą stroje wygodne i nieograniczające dziecięcej swobody.