Boże Narodzenie 2016 z Coccodrillo

Święta tuż, tuż. W tym magicznym czasie, każdy z nas chce wyglądać wyjątkowo. Coccodrillo, polska marka odzieży dla dzieci i niemowląt, stawia na styl i wygodę! W zimowej kolekcji znajdziesz mnóstwo pomysłów na stylizacje, które sprawdzą się przy wigilijnym stole. Niech nadchodzące święta będą doskonałe!

Święta Bożego Narodzenia to idealna okazja by wypełnić rodzinny album pięknymi zdjęciami. W takim dniu warto pomyśleć o wyjątkowej stylizacji dla naszego dziecka, które z pewnością chce wyróżnić się odpowiednim strojem. By wigilijny wieczór był olśniewający postawmy na oryginalne sukienki i eleganckie koszule z muchami.
Coccodrillo_święta(6).jpg
W specjalnej gwiazdkowej kolekcji marki Coccodrillo odnajdziemy klasyczną świąteczną czerwień, ale i niezwykle dziewczęcy róż oraz odcienie niebieskiego dla chłopców. Wśród tkanin nie zabrakło przyjemnej w dotyku bawełny, z której powstały sukienki, koszule i spodnie. Całość uzupełniają nietuzinkowe dodatki, które nadadzą stylizacjom niezwykłego charakteru.

Dla uroczych księżniczek znajdziemy zwiewne sukienki przyozdobione kokardkami, dla których idealny dodatek stanowić będą brokatowe rajstopy. Hitem świątecznej kolekcji Coccodrillo jest błyszcząca spódniczka, którą każda dziewczynka pokocha od pierwszego wejrzenia. W kolekcji nie mogło zabraknąć ciepłych sweterków, które sprawdzą się również na co dzień. Dla małych fashionistek niezwykłym podarunkiem będzie modna, futrzana kamizelka.

Młodych dżentelmenów ubierzmy w szykowne koszule, spodnie i świąteczne sweterki. W takim stroju chłopcy będą wyglądać niezwykle wyjątkowo! Dodatki takie jak muszki i szelki sprawią, że malcy poczują się jak szykowni mężczyźni.

Wybierając świąteczną stylizację dla dziecka nie zapominajmy o wygodzie i komforcie. Ubranka marki Coccodrillo są nie tylko urzekające, ale i nie krępują ruchów dzieci. Zarówno sukienki, jak i spodnie oraz koszule pozwolą naszym dzieciom na niczym nie ograniczoną zabawę.

COCCODRILLO to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Jej historia sięga początku lat 90., kiedy Marek Dworczak i Tomasz Przybyła rozpoczęli działalność na rynku odzieżowym. Prawdziwy przełom nastąpił w roku 2002, kiedy doszło do połączenia prowadzonych przez nich niezależnych spółek. Marka Coccodrillo to owoc współpracy obu prezesów oraz ich własnych rodzinnych doświadczeń. Jako młodzi rodzice doskonale wiedzieli, czego potrzeba ich dzieciom i potrafili zaobserwować, jak szybko potrzeby te ewoluują. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji, zarówno dla dziewcząt, jak i chłopców. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Główną projektantką marki jest Agnieszka Nowak. Tworząc projekty zawsze kieruje się po prostu dziecięcą fantazją, bo to najmłodsi tak naprawdę oceniają jego produkty. W firmie przykłada się najwyższą wagę do kwestii jakości i funkcjonalności. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online na pl.coccodrillo.eu

Coccodrillo Jesień zima 2016 cena 89,90.jpg

Coccodrillo Jesien Zima 2016 cena 25,90 (4).jpg

Coccodrillo Jesien Zima 2016 cena 25,90 (2).jpg

MIDNIGHT GLAM – concept limited collection Gino Rossi

Taneczne rytmy, beztroski czas zabawy rodem z lat 70-tych w stylu glamour. Błyszczący brokat i powiewające stylowe pióra to najbardziej wyraziste elementy najnowszej limitowanej kolekcji Gino Rossi. Daj się porwać w wir zabawy i zabłyśnij na imprezie lub wzbogać o nutę karnawału swoje codzienne stylizacje.
ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jean
NEW LOOK ZDOBYWCĄ AŻ DWÓCH NAGRÓD CEE RETAIL AWARDS 2016

Dla brytyjskiej marki New Look, światowego odzieżowego giganta, 2017 rok rozpoczął się prawdziwymi sukcesami. Podwójna nagroda w prestiżowym konkursie Retail Awards to idealne podsumowanie wytężonej pracy w ostatnim roku i zapowiedź nowego rozdziału w historii firmy.
Prosto z serca – Walentynki w New Look

Już niedługo Walentynki – dzień pełen miłości nie tylko dla zakochanych! W ten szczególny czas możemy sprawić przyjemność naszym najbliższym, obdarowując ich upominkami prosto z serca. Szukasz prezentu idealnego? Otulające i niezwykle esencjonalne perfumy, drapieżne i ro

DO ZAKOCHANIA JEDEN KROK – PEŁNE MIŁOŚCI ZAPACHY OD BATH&BODY WORKS

Coraz większymi krokami zbliża się do nas największe święto miłości w roku, czyli Walentynki. Przygotuj się na ten wyjątkowy dzień i razem z Bath & Body Works powiedz najbliższym „kocham” nie tylko słowami!