Boże Narodzenie 2016 z Coccodrillo

Święta tuż, tuż. W tym magicznym czasie, każdy z nas chce wyglądać wyjątkowo. Coccodrillo, polska marka odzieży dla dzieci i niemowląt, stawia na styl i wygodę! W zimowej kolekcji znajdziesz mnóstwo pomysłów na stylizacje, które sprawdzą się przy wigilijnym stole. Niech nadchodzące święta będą doskonałe!

Święta Bożego Narodzenia to idealna okazja by wypełnić rodzinny album pięknymi zdjęciami. W takim dniu warto pomyśleć o wyjątkowej stylizacji dla naszego dziecka, które z pewnością chce wyróżnić się odpowiednim strojem. By wigilijny wieczór był olśniewający postawmy na oryginalne sukienki i eleganckie koszule z muchami.
Coccodrillo_święta(6).jpg
W specjalnej gwiazdkowej kolekcji marki Coccodrillo odnajdziemy klasyczną świąteczną czerwień, ale i niezwykle dziewczęcy róż oraz odcienie niebieskiego dla chłopców. Wśród tkanin nie zabrakło przyjemnej w dotyku bawełny, z której powstały sukienki, koszule i spodnie. Całość uzupełniają nietuzinkowe dodatki, które nadadzą stylizacjom niezwykłego charakteru.

Dla uroczych księżniczek znajdziemy zwiewne sukienki przyozdobione kokardkami, dla których idealny dodatek stanowić będą brokatowe rajstopy. Hitem świątecznej kolekcji Coccodrillo jest błyszcząca spódniczka, którą każda dziewczynka pokocha od pierwszego wejrzenia. W kolekcji nie mogło zabraknąć ciepłych sweterków, które sprawdzą się również na co dzień. Dla małych fashionistek niezwykłym podarunkiem będzie modna, futrzana kamizelka.

Młodych dżentelmenów ubierzmy w szykowne koszule, spodnie i świąteczne sweterki. W takim stroju chłopcy będą wyglądać niezwykle wyjątkowo! Dodatki takie jak muszki i szelki sprawią, że malcy poczują się jak szykowni mężczyźni.

Wybierając świąteczną stylizację dla dziecka nie zapominajmy o wygodzie i komforcie. Ubranka marki Coccodrillo są nie tylko urzekające, ale i nie krępują ruchów dzieci. Zarówno sukienki, jak i spodnie oraz koszule pozwolą naszym dzieciom na niczym nie ograniczoną zabawę.

COCCODRILLO to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Jej historia sięga początku lat 90., kiedy Marek Dworczak i Tomasz Przybyła rozpoczęli działalność na rynku odzieżowym. Prawdziwy przełom nastąpił w roku 2002, kiedy doszło do połączenia prowadzonych przez nich niezależnych spółek. Marka Coccodrillo to owoc współpracy obu prezesów oraz ich własnych rodzinnych doświadczeń. Jako młodzi rodzice doskonale wiedzieli, czego potrzeba ich dzieciom i potrafili zaobserwować, jak szybko potrzeby te ewoluują. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji, zarówno dla dziewcząt, jak i chłopców. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Główną projektantką marki jest Agnieszka Nowak. Tworząc projekty zawsze kieruje się po prostu dziecięcą fantazją, bo to najmłodsi tak naprawdę oceniają jego produkty. W firmie przykłada się najwyższą wagę do kwestii jakości i funkcjonalności. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online na pl.coccodrillo.eu

Coccodrillo Jesień zima 2016 cena 89,90.jpg

Coccodrillo Jesień zima 2016 cena 109,90.jpg